Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

190 ליד שוטר, צילם או לא צילם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה בשעה 3 בערך עברתי ליד שוטר על 190 קמ"ש (סתם שיגעון שלי בכביש תל אביב ירושלים שהכביש ריק) הסיפור הוא כזה: נסעתי על 190 פתאום אני רואה שוטר יושב בתוך הבי 4 שלו ואיך שנראה לי כנראה שהיה לו לייזר אני לא בטוח אם היה לו או לא וגם חבר שלי שישב לידי לא כך כך ראה, יש לי למה לדאוג?

פורסם
אתמול בלילה בשעה 3 בערך עברתי ליד שוטר על 190 קמ"ש (סתם שיגעון שלי בכביש תל אביב ירושלים שהכביש ריק) הסיפור הוא כזה: נסעתי על 190 פתאום אני רואה שוטר יושב בתוך הבי 4 שלו ואיך שנראה לי כנראה שהיה לו לייזר אני לא בטוח אם היה לו או לא וגם חבר שלי שישב לידי לא כך כך ראה, יש לי למה לדאוג?

יכול להיות אולי שלא ראית פלאש? זה עניין של מאית שנייה.

פורסם

בטח שלא ראית הם היה לו לייזר, כי היית על 190!

למה אתה לא מאט כשאתה רואה אוטו על צד הדרך?

ולנושא, אם לא ראית פלאש, זה אומר שלא היה צילום.

עכשיו אם לא היה צילום, זה אומר שיכול להיות שהוא היה עם לייזר, אבל במקרה כזה הוא או ניידת אחרתת היו אמורים לעצור אותך.

אם לא עצרו אותך, אז הסר דאגה מליבך.

פורסם

ונניח שתקבל דו"ח בדואר. שווה לך להילחץ כבר מעכשיו...?אם לא היה פלאש, הרי שלא נתפסת בעבירה. פעם הבאה שים לב טוב טוב לניידות על הכביש, זה יכל להיגמר אחרת.

[מכיר את הכותרות בעיתון: "טס על 190 בכביש 1 ונתפס, רשיונו נשלל במקום והוזמן למשפט"...?]

אפרופו מהירויות גבוהות, מאיזה מהירות הצילום כבר לא תופס?
מעל מהירות האור...

dirty old man

need love too

פורסם
ונניח שתקבל דו"ח בדואר. שווה לך להילחץ כבר מעכשיו...?אם לא היה פלאש, הרי שלא נתפסת בעבירה. פעם הבאה שים לב טוב טוב לניידות על הכביש, זה יכל להיגמר אחרת.

[מכיר את הכותרות בעיתון: "טס על 190 בכביש 1 ונתפס, רשיונו נשלל במקום והוזמן למשפט"...?]

מעל מהירות האור...

לידע כללי חבר.

מעל 180 בארץ זה ניסוי לרצח בארץ.

אתה יכול לבקר כמה חודשיים טובים בכלא אזרחי שזה ממש לא כיף. :roll:

הסיכוי שעורך דין יוצא אותך מי דבר כזה זה קטן מאוד.

אז תחשוב פעמיים לפני שאתה עושה שטויות.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

לא להגזים... לא מהירות האור וגם לא מתקרבת למהירות האור...

בטופ גיר בדקו את המהירות המינימלית שהמצלמה לא תופסת ואם אני זוכר טוב זה היה 270 או 272...!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...