Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנצ'ה קאפה.

Big Guy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

רציתי לשאול - מה חוות דעתם על לאנצ'ה קאפה?

האם האוטו אמין?

עושה בעיות ?

נותן תמורה למחיר ?

מעדיף לשמוע מאנשים שנהגו על כזה אוטו...

פורסם

which engine?

years?

the 3000 very strong and good handeling

like all vehicales it depends if the treatmants was in time, how drove it and more

overall average relayability, good value for the money- especaily for the low price

seek only low miles and hands

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בוקר טוב,

בחברה בה עבדתי למנכ"ל בזמנו היתה קאפה, המכה של הרכב היו בעיות חשמל בלתי פתירות.

מעבר לזאת מבחינה מכנית הרכב די אמין.

שוק חלש מאוד, ןמחיר הרכב בהתאם..

פורסם

החזקתי שנתיים (היתה בת 5-7). 2000 שנת 96 אוטומטית.

מאוד, מאוד אמינה ! עלות תחזוקה גבוהה יחסית (עלות חלפים, עלות עבודה, צריכת דלק (!). כמו כן מאוד גדולה ובעיקר רחבה. צריך לאהוב ולהתרגל.

שוק ? תמיד תלוי עם אתה בצד המוכר או הקונה ? נסחרה בזמנו (3 שנים) 10% מתחת למחירון. המחירון זז מעט מאוד.

ק"מ בדרך כלל גבוהה מאוד - רוב המכוניות עשו 30-50 אלף ק"מ לשנה בשנים הראשונות.

ישנן מספר מכוניות שמסתובבות בשוק שעברו תאונות שלדה רציניות (שים לב לבצע בדיקה) - מחיר חייב להיות בהתאם.

אישית ממליץ במגבלות עלות התחזוקה (אהבתי שוב אישית יותר את הלנציה תמה).

פורסם

קאפה לא היתה לי אך 2 תמות ופריזמה והרבה התעניינות במותג הביאו אותי למסקנה שמהבחינה המיכנית מדובר ברכבים שאם מתוחזקים נכון,הם אמינים ביותר ונותנים הרבה מאד הנאה מהנהיגה והנסיעה בהם,לא פחות מרכבים שעולים פי 2 או 3 ושנחשבים "אמינים".. יש קצת בעיות חשמל אבל שום דבר יוצא דופן יחסית לאירופאיות מתוחכמות ומאובזרות אחרות. מחיר הרכישה זול,האחזקה יקרה (צריך לטפל במוסך שמכיר את הרכב והחלקים עולים כסף רב) אבל שוב,לא מדובר במשהו יוצא דופן יחסית למתחרות (סיטרואן XM,פז'ו 605/7 ,ב.מ.וו,אלפא 164,וולוו,אמריקאיות מקבילות,רנו לגונה וכו"ב).

למותג לנצ'יה קסם מיוחד ואם אינך חושב כך,אולי שווה שתרד מהענין...מצד שני,אם תרכוש אחת,אולי לא תרד מלנצ'יה לעולם...

הקאפה 2.4 נחשבת למאוזנת ביותר (השני ליטר טורבו תהיה בד"כ קרועה וה-3 ליטר סובלת מעט מיתר משקל בחלק הקדמי.)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
בוקר טוב,

בחברה בה עבדתי למנכ"ל בזמנו היתה קאפה, המכה של הרכב היו בעיות חשמל בלתי פתירות.

\QUOTE]

בלתי פתירות או שהחשמלאי חאפר? (כן, גם במרכזי...)

ברשותי קאפה 2 ליטר טורבו, ואחת 2.0 אוטומט (ועוד כמה לנצ'יות) מבחינת אמינות אין לי מה לחדש- רכב מתוחזק יגלה אמינות רבה.

תבדוק בחיפוש הנושא נידון הרבה פעמים.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היה ברשותי קאפה 2400 ידני

אוטו עם נשמה

היו בעיות (חשמל , חיישן אוויר/דלק)

רוצה את הלנציה חזרה!!

פורסם

אין ספק שהלנצ'יה אחלה,רק שהבחור שביקש לקבל פרטים ופתח את השרשור הזדקן בינתיים ב-5 שנים ומשהו...:wink:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
:-D ברשותינו קאפה 2006 ידני 2400 5 שנים בלי בעיות מיוחדות

שנת 2006 ? הייתי בטוח שהיבוא נפסק טרם המילניום הקודם...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...