Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב אנשים? אז רציתי לשתף אותכם במערכת שהתקנתי היום...

התקנתי את המרקולים של R&Y 1000 וואט 8 Way

ומגבר FIRST AUSTARIA 1600 וואט 4 יציאות

אני ממש ממש אבל ממש מרוצה מהם שומעים בהם טובבבב... ונשמע כאילו יש סאב באוטו יש לי סיטרואן סי5 והאיכות שם לפרצוף...

ואמרו לי שזה חרא של מוצרים רעשים וזה וזה ממש לא נכון הם עובדים חלק בלי רעשים וחיברתי אותם לסוויץ ולא למצבר ועובד מצויין...

פורסם

זה שזה עובד לא ממש אומר שזה עובד טוב. לא הייתי ממליץ לחבר את המגבר, אפילו לא את המגבר

החלש הזה לסוויץ. כדאי להביא קיט התקנה פשוט, אפילו של 10G חיווט למצבר.

בכל אופן, אם זה מתאים לצרכים שלך, מצויין, תתחדש.

Race Smart

פורסם

תתחדש אחי ואל תשים בחיים בחיים לב לדיעות של אחרים כל עוד אתה מרוצה מהתוצר ביחס להשקעה.

כל מה שיש לי לומר לך אחי תתחדש ותתפאנן. גם אני התחלתי ככה והבנתי שהזול לא עולה ביוקר תמיד.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ניראה לי אפילו אין צורך בקיט התקנה למגבר

תעביר כבל 2.5 מ"מ יעשה לך את העבודה

בקשר לאיך ששומעים

אני לא אמין שזה יחשב לרובנו פה משביע

אבל אם מבחינתך שומעים טוב זה הכי חשוב

אבל אל תידאג אתה תבוא למפגשים ואחרי שתישמע חלק מהמערכות שם אתה תחליף את כולה מהר מאוד

נכון לעכשיו תתחדש , ואני שמח שהחלקים האלו משביעים את רצונך

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

איתי תפסיק לחפור לילד על ההתחלה ולבאס אותו. אם הוא מרוצה אז זהו פה ניגמר הסיפור.

בחייאת ראבק.:-D

פורסם

לפי דעתי כל עוד אתה מרוצה מה טוב...חוץ מזה מה זה בדחוק רמקול 8 way? לא ידעתי שקיים דבר כזה...(בטח זה כמו המצלמות הדיגטליות של ה-8 מגה פיקסלים ב-400 שקל..) אבל שוב העיקר שאתה מבסוט...אם שומעים טוב עלהכפק...תתחדש...

נ.ב אספי מה זה הדבר הזה בסמלון שלך????זה ישראלי?

קיצור חג שמח לכולם ותהנו מהמוזיקה ברכב!!!

פורסם

בחורה ישראלית איי שם באילת..

חג שמח לכולם ותצאו לבלות ותעשו מחר על האש ורק דבש שיהיה ....

פותח הדיון תתחדש..אגב כמה עלה הכל?

פורסם

חברה שלך לא תשמח כלכך לראות שהחלפת את התמונה שלה ב"בחורה ישראלית איי שם באילת".

:?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר שמת לב מה אמרת?

חברה-[חברה זו לא אישה] וכל עוד אין טבעת "מחוייבות" על האצבע אז..פנאן..

פה נפסיק להספים ולגלוש לעניינים לא לפורום .

תודה.:-)

פורסם

קודם כל מברוק ותתחדש!

דבר שני לחברים שליגלגו על המערכת זה לא יפה כל אחד מתחיל מאיזה משהו, אולי פשוט זה מספיק לו והוא לא צריך לקנות מגברי היי אנד.

אל תקשיב לאף אחד אם אתה מרוצה זה שווה את כל הכסף שהשקעת אפילו עם זה זבל סיני.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

• תוכן חדש...