Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה מזה כמה ימים שאני גולש באתרים של אודיו לרכב בעולם כמובן-ואני רואה שרובם מתקינים ברכב אלטרנטור נוסף . ידוע לי שהם משתמשים בהרבה סאבים ומגברים חזקים-שאלתי היא האם זה קשור או שזה טוב ומוסיף משהוא ? והאם אפשר וכדאי לעשות גם בארץ?

אני מאמין ואתם

פורסם

בעיקרון זה כמו למשל רכב עם אלטרנטור אחד של 120 אמפר יהיה שווה כוח ל 2 אלטרנטורים עם כל אחד הוא 60 אמפר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל...........

הכל תלוי בצריכת החשמל הסופית שיש לך ברכב, קודם משדרגים אלטרנטור או מחליפים ליותר גדול ואם גם זה לא מספיק אז שמים עוד אחד-הכל תלוי במגבלות הרכב.

כרוך בכך גם הוספת מצבר\ים ומעגלי בקרה וניטור של הטעינה.

עופר רוטמן

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אני צריך עוד כח כי האוטו סוחב קסנונים,מערכת ,שעונים,ודיוידי. האלטרנטור נראה לי על 85 אמפר -אפשר יותר?

אני מאמין ואתם

פורסם

דודו, האלטרנטור אצלך ברכב הוא 70 אמפר ברוטו.

תיקח בחשבון את העומס אצלך ברכב, כאשר כל המערכות מופעלות ותגלה שהאלטרנטור שלך לא מגיע ל70 אמפר נטו, כי בפועל הוא מתחמם ומוציא פחות 10-20% תלוי באלטרנטור.

בעומס כזה עם כל המערכת אודיו ומערכות הרכב, ייצוב המתח ברכב הוא לא בריא, ויכול לגרום לך נזקים לשאר המערכות ברכב.

אין בעיה לשים אלטרנטור מחוזק, כבר אמרתי לך את זה ,אתה בכיף יכול לחזק את האלטרנטור שלך במידה ויש מקום לחיזוקים.

אם לא אז תמיד ניתן להתאים לך אלטרנטור אחר כמו שעשיתי אצלי.

ואל תשכח שאתה מעמיס יותר מידי על האלטרנטור אתה יכול לגרום לפאזה שלו להשרף כמו שקרה אצלי באלטרנטור הקודם לפני שהחלפתי ואז הלכה לי הטעינה ברכב והייתי צריך להניע כל יום את הרכב עם כבלים, ובלי שום קשר המתח אצלי ברכב היה על 11.5-12.5 V תלוי מה היה מופעל, וכתוצאה מזה גם המזגן אצלי נדפק ,המערכת קרסה, והכל השתבש עד שהחלפתי אלטרנטור למחוזק.

under construction..

פורסם

טוב אחי אני יחזק אותו וניראה מה קורה? עכשו אני קובע לכמה לחזק אותו ? או שאתה ממליץ לי כמה?

אני מאמין ואתם

פורסם

אתה לא יכול לקבוע, ואני לא יכול להמליץ.

אתה צריך ללכת למקום שמתמחה בזה(אם תרצה אני מכיר מקום כזה), והם יגידו לך אם ובכלל אפשר לחזק את האלטרנטור הסטנדרטי ולכמה, ואם לא אז מה האלטרנטיבה, בעקרון כמה שיותר יותר טוב.

אם יש לך אופציה לשים אלטרנטור כמו שלי של 120 אמפר ,מה טוב, אם אתה יכול לחזק רק עד 95 אמפר גם טוב, התוצאה היא נהדרת ב2 המקרים,לי פשוט הציעו אלטרנטור בוש של 85-90 אמפר באותו המחיר של האלטרנטור שלי שהוא 120 אמפר, ומה נראה לך שעשיתי?--אתה יודע את התשובה.

under construction..

• תוכן חדש...