Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מחבר את הרמקולים האחרויים שלי לבד הם נשמעים סבבה - אני כיוונתי אותם למקסימום שהם יכולים...

הם טיפה חתוכים בבאס, והם נשמעים סבבה ולא ממש מקפצים, אבל הבעיה היא כשאני מחבר את הסאב,

הוא כנראה דוחף את הממברנה מהכיוון של תא המטען והם מתחילים לקפץ (מהבאסים). כנראה מהדחיפות של האוויר.

האם הם אמורים לזייף בגלל הדחיפות של הסאב. או שלא יהיה שינוי מבחינת סאונד?

אם כן מה עושים?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

איפה אמרתי שיש זיוף?

אני אסביר את זה אחרת

נגיד אני עכשיו מנתק את הרמקולים האחוריים בכלל... (מ נ ו ת ק י ם..)

ומחבר את הסאב - הממברנה של הרמקולים מתחילה לזוז כאילו הרמקול מנגן. בווליום גבוהה, הממברנה ממש מתחילה לזוז אפילו שהוא לא מחובר - זה מההדף.

עכשיו השאלה היא כשאני מחבר את הרמקולים ומגביר את הסאב האם זה ישנה משהו בשמיעה של הרמקולים

כי הרמקולים חתוכים מבאסים אבל כשאני מחבר את הסאב הוא מזיז אותם...

זה בסדר? בריא ?

פורסם

זה לא בריא לרמקולים של ה 6/9. זה יכול לשרוף אותם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם הם חתוכים עם HPF אז תגובת הבאס שלהם לא קריטית מידיי. לכן, אתה יכול להתקין תיבה מאחוריהם באיזור ה5-10 ליטר לכל רמקול וכך תבודד אותם מגלי האוויר שמייצר הוופר.

אבל, מה שאתה צריך לעשות זה למכור אותם ליד שניה ולכסות בבד "אקוסטי" את המגש כך שהבאס מהסאב יוכל לעבור בחופשיות רבה יותר לתא הנוסעים, הבמה לא תימשך אחורה והמערכת תהיה חשופה פחות לגניבות מאחר וה6X9 לא יהיו בולטים לכל עובר אורח

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לי יש סאב בבגז' עם שני רמקולים של 6X9 על הדק (בגולף) ואין לי שום בעיה עם זה. שומעים מצויין.

הסאב של פיוניר והרמקולים מהסדרה הצהובה של פיוניר.

פורסם

מה כל כך קשה להבין - הממברנה של הרמקולים זזה עם הבאסים של הסאב.

הרמקול לא מנגן סאב ובכל זאת הוא זז מהבאסים שמוציא הסאב.

לא אמרתי שיש זיוף - אני לא מרגיש משהו לא בסדר פשוט שאלתי לבריאותם של הרמקולים...

לשים תיבה קטנה אני לא חושב.

אבל מה בקשר לבד אקוסטי לא ממש הבנתי איפה לשים את זה. ומה הקשר למכור אותם.

ואם אני מכסה את המגש עצמו בבד אקוסטי - שום דבר לא יעבור טוב יותר הרי אני מסיף התנגדות.

פורסם

לא אמרתי שיש זיוף - אני לא מרגיש משהו לא בסדר פשוט שאלתי לבריאותם של הרמקולים...

ואם אני מכסה את המגש עצמו בבד אקוסטי - שום דבר לא יעבור טוב יותר הרי אני מסיף התנגדות.

הסאב מכוון כלפי מעלה?

פורסם

הבחור התכוון שתוציא את הרמקולים מהמגש מאחורה ובמקום תשים בד אקוסטי כדי שלא יהיה בריחת אוויר מהחורים שנשארו עקב הוצאת הרמקולים...

פורסם

אההה אבל זה ממש לא פיתרון - זה כמו להגיד לי תוציא את הסאב

את הרמקולים אני רווצה - הם מחוברים

כשאמרתי שאני מנתק אותם זה לצורך הדוגמא כדי שיבינו שהבאס לא יוצא מהרמקולים...

אני מבין שאין מה לעשות חוץ מלשים תיבה קטנה...

ולא הסאב לא מכוון ללמעלה. מה זה השאלות האלה .. סאב כמו אצל כולם.

פורסם

זה יוריד לך את הלחץ בחלל בתא המטען ויפזר אותו בחלל הרכב.

כך לדוגמא סאב כאשר הוא עובד בתיבה סגורה ובתיבה פורטד..איפה הממברנה תזוז עמוק ?

במצב הזה אתה תוריד מעט את הלחץ אויר בחלל הבגאז שלך שבא במפגש עם הממברנות של האובלים שלך ומזיז אותם .מה גם שאתה תפזר את הבאס והבאס יהיה יותר מורגש בחלל הרכב יש מצב שבצורה יותר מופשטת ובנוכחות גבוהה יותר ,יתרון או חסרון? -טעם שלך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...