Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני אמור לשהות בעיירה פיזה באיטליה במשך ארבעה ימים, בסוף החודש הבא.

האם ידוע לכם על ספורט מוטורי כלשהו שקיים באיזור? מסלול מעניין, אולי?

תודה מראש,

צבי

פורסם

קרוב מאוד לפיזה בעיירה מונטה קטיני יש סוכנות רכב מדהימה ששוה ביקור...יש בה פראררי F40 ,למבורגינים ,פורשים, פורמולות עתיקות וכו' אני לצערי שהייתי שם היה הייתה סגורה הסוכנות בגלל שהבעלים נסע לחופש אבל הוא השאיר שם הודעה עם כתובת של האתר וצילמתי אותה כדי לראות מה הפסדתי ככה שאם אתה רוצה תדבר איתי...

פורסם

מוזיאון פררי נמצא "קצת" רחוק מפיזה. רחוק יחסית במושגים של הארץ, סביר במושגים של איטליה..

המוזיאון נמצא בעיירה קטנה ליד MODENA, בשם מראנאלנו. להערכתי זה בערך ארבע שעות נסיעה מפיזה, אבל זה תלוי איזה רכב קיבלת מההשכרה וכמה חזק אתה לוחץ :wink:

הנה תמונה שצילמתי שם בשבוע שעבר, ואולי תעשה לך תאבון.

IMG_1536.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הינה הכתובת של האתר של הסוכנות רכב שקרובה לפיזה(45 דקות נסיעה):

WWW.AUTOSPINETTI.IT

בקשר למוזיאון של פראררי, הוא עולה 12 יורו לבן אדם ולפי מה שהבנתי הוא לא שווה את זה אבל בין מודנה לבולוניה (גם 4 שעות נסיעה מפיזה) יש את מוזיאון המפעל של למבורגיני והוא בחינם,אבל צריך ליצור איתם קשר מראש אם אתה רוצה להיכנס למוזיאון(אני יכול לתת לך את כתובת דוא"ל שלהם בקשר לביקור במוזיאון) יש שם יחס מצוין והמוזיאון ממש יפה ,ויש שם במודנה פול סוכנויות ויש גם סוכנות פראררי.

פורסם

פיזה לא ממש רחוקה מפירנצה , מה שאומר שאתה קרוב למסלול המירוצים במוג'לו , מסלול מדהים .

טיפה למטה במגף לכיוון רומא יש גם את מסלול וללונגה , קטן ונחמד .

אל תחמיץ ביקור במארנלו , גם במחיר של עוד קצת ק"מ - מסלול הניסוי של פרארי , העיירה המדהימה הזו שבנויה סביב המפעל וכמובן המוזיאון .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

1. תודה רבה, דובי.
  2. ניסיתי לחפש בגוגל לפי הערך mojulo, לא מצאתי שום דבר שייך. האם ככה כותבים את זה?
  3. אני מניח שהיית שם ונכנסת למסלול הנ"ל. אתה יכול בבקשה לפרט מעט - עלויות, ביטוח, שעות פתיחה וכו'.
  4. האם יש למסלול הנ"ל מדיניות קבועה לגבי כניסה עם רכב שכור, או שזה לא מעניין אותם?

תודה רבה,

צבי הלוי

• תוכן חדש...