Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שרשום בכותרת

מהמצבר יוצא פיוז ראשי אל המגברים... הפיוז נשרף כתוצאה מקצר- איפה אני יכול להשיג פיוז חדש?

בחנות אלקטרוניקה רגילה? או רק בחנויות של מערכות?

הפיוז נראה כמו חתיכת "מתכת" מבפנים

אשמח לעזרה

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כן...

מהמצבר יוצא כבל שעליו יושב הפיוז

כבל רץ למושב מאחור שם יש קופסאת פיוזים והסתעפות מתחים לשני המגברים (כבר שנתיים הכל בסדר)

למה?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
למה להגיד שלכל מתקין מערכות יש פיוזים, כש זה לא נכון לרוב אתה מגיע אין להם כלום הם מזמנים מתי שהם צריכים אותם להתקנה ו בדרך כלל זה פיוז זכוכית!

זה פשוט שמקבלים פיוז עם הבית פיוז בסט של החיווט.

פורסם
אז כמו שרשום בכותרת

מהמצבר יוצא פיוז ראשי אל המגברים... הפיוז נשרף כתוצאה מקצר- איפה אני יכול להשיג פיוז חדש?

בחנות אלקטרוניקה רגילה? או רק בחנויות של מערכות?

הפיוז נראה כמו חתיכת "מתכת" מבפנים

אשמח לעזרה

אם זה פיוז פשוט אז זה לא אמור להיות בעיה..

אם זה פיוז מזכוכית וכל זה אזזזז טיפלה בעיה.. :)

פורסם

אם לא השגת תחתוך את הבית פיוז מהזכוכית ותחבר בית פיוז כפול ועליו שתי פיוזים שיהיו בעלי אותו ערך למה שהיה מותקן עד היום.סיפור של 7 שקל

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אני אישית לא הצלחתי להבין כלום ממה שכתבת... למה לסבך ת'בן אדם.

לך לחנות מערכות ותביא פיוז ב 10 שקל.

עזוב אותך מקומבינות בשטות הזאת...

under construction..

• תוכן חדש...