Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספות לב.מ.וו 525 E39

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מישהו ממשפחתי מעוניין לקנות ב.מ.וו 525 E39 מודל 2001-2003

או מעוניין לדעת את התוספות האפשריות לדגם הזה ואת מחירן(כאשר האוטו היה חדש)

האם יש קטלוג תוספות?אם לא איך הוא יוכל לדעת איזה תוספות קיימות חוץ ממה

שבעל האוטו יומר.

נ.ב אשמח לחוות דעת על הדגם עם המנוע הזה ועל ה-E39 בכלל

פורסם

לחלק ניכר מן התוספות יש ביטוי במחירון לוי יצחק, וניתן לראותן בעין (ריפודי עור, גג, חיישנים, הגה עץ, מושבים עם זכרון וכו'). מעבר לכך, ניתן לפנות אל היבואן שכן יש לו רישום מדוייק על כל רכב והתוספות שהתווספו לו אצל היצרן. בניגוד לרכבים "פשוטים" אצל הגרמניות היקרות (מרצדס, בימר וכו') הרכב מגיע "עירום" למדי כאשר על כל אבזור נוסף יש לשלוח הזמנה מפורטת וכמבון שהדבר מוצא ביטויו גם בחשבון...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

יש לי E39 מודל 2000 עם דיי הרבה תוספות..

האוטו Mטכניק, שזה בודי קיט של M5 מקורי , פסי קישט M, ספי דלת M הגה M כסאות רקארו חשמליים עם זכרונות וחימום בכל המושבים גם בספסל האחורי, ריפוד גג שחור ולא בז'..

GPS, רדיו טייפ עם טלוויזה מובנת, חיישני רוורס, פנסי קסנון , פנסים אחוריים M5, טלפון GSM, גרילים M5, ועוד הרבה קישקושים, כל זה מקורי של במוו לא תוספות שקונים באייבי..

הכי קל תלך לקמור תבקש קטלוג או משהו.. לומרות שעם היחס שלהם בספק עם הם ירצו לעזור לך בעיניין הזה.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם
אם אני לא טועה יש לך 535 לא?

כמה שילמת עליה והאם הוספת על התוספות מחיר ואם כן כמה?

בתכלס על תוספות כאלו שאין אותם במחירון אפשר לעשות רק הערכת שמאי( כי במחירון אפשר להכליל רק גג, כסאות עור, חבילת איבזור ועוד משהו ...)

המחירון של האוטו שלי 205K ללא כל התוספות שהזכרתי שאותם רק שמאי יכול להעריך.

יתכן ואני מוכר אותה אז דבר איתי אם אתה מעוניין.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

תודה רבה,

והלוואי והאוטו היה בשבילי הוא בשביל של בן משפחה

והוא בכלל מחפש 525 הוא לא חושב שהוא צריך יותר

• תוכן חדש...