Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש לקנות מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואם עד המחשב הבא שלך יצא לוח יותר טוב משל אביט? יצאת שקרן?

תומר, על אסוס אני פחות ממליץ - גם יקרים וגם בעייתים (לפחות מניסיון שלי).

תתמקד על MSI, אביט, EPOX וכמובן על ג'יגהבייט.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בסוף אני אתן לה שתלך תעשה מה בראש שלה, גם היא תקנה מה שהיא רוצה וגם לי יהיה שקט נפשי וגם לכם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני יגיד לך כאיש מקצוע בתחום .

1. להתרחק מ - IVORY , זאת חברה שדוגלת במחיר הכי זול ואיכות הכי גרועה שקיימת בשוק , אני נתקל בהמון מחשבים שלהם שמתקלקלים אין סוף , בעיקר מחום גבוה.

2. להתמקד באיכות , כמו בכל דבר בחיים אין זול וטוב ... אם אתה רוצה מחשב איכותי עם רכיבים איכותיים אתה תצטרך לשלם .

3. תשקיע בלוח אם של חברה מובילה כגון ASUS , ותקנה את הדגמים הכי טובים שלהם , אל תשכח שלוח אם זה מה שמחזיק את המחשב שלך ומה שבסופו של דבר קובע את הביצועים שלו ( הוא מבצע את האינטגרציה בין כל החלקים ) .

4. תקנה כונן קשיח HEAVY DUTY , כגון ה - DM10 של MAXTOR , תוספת 10 דולר אבל עוד כמה שנים של מחייה .

5. AMD בפירוש יותר טוב מפנטיום 4 , אני עברתי עכשיו לאחר שנה עם פנטיום 4 3000 ל AMD 3500 והביצועים פשוט עדיפים והכי חשוב זה החום , ה - AMD לא עובר לי את ה 50 מעלות גם שאני עושה קומפלציה לווידאו ( שעתיים ב - 100% תפוקת מעבד בחדר חם ) .

מחשב איכותי שמתאים למשחקים זה 3500-4000 לא כולל מסך .

אל תתפשר על איכות .

פורסם

3500 בלי מסך ובלי מערכת הפעלה .

וכמובן עם כרטיס מסך סביר , לא משהו מיוחד .

אני מאד ממליץ על ה - X800 PCIE( לא ה- XT דווקא ) , כרטיס עם ביצועים מדהימים במחיר סביר:

1500-1800 תלוי בחברה.

פורסם

אם זה מחשב בייתי ( עמדת עבודה ):

לך על לוח אם של ASUS מסדרת MX ( כרטיס מסך מובנה ) , לוחות מצויינים ומאד יציבים .

יש לי בבית שרת קבצים שיושב על הלוח הזה , פשוט מעולה .... יציבות מעולה וביצועים מעולה .

שים זכרון איכותי וכונן קשיח איכותי ( מאד חשוב ) ותקבל יופי של מחשב .

כזה מחשב אפשר ב - 4000 עם מסך דק 17 .

• תוכן חדש...