Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי טויוטה יאריס ידנית מודל 2002, כבר מאז שרכשתי אותה הרגשתי שהספידומטר מזייף, ז"א, אם אני נוסע על 110 קמ"ש, אני בעצם במהירות של 95-100 קמ"ש...

כנ"ל לגבי מד הדלק, שהוא לא בדיוק מדוייק, ואפילו נרשמו מס' מקרים ברכב שמרוב שהוא "חסך" בדלק, המיכל התמלא בעצמו..:)..

האם ניתן לכיול עצמאי?

איפה ניתן לכייל?

תודה

פורסם

ברוב כלי הרכב יש "זיוף" מכוון של מד המהירות שמראה מהירות גבוהה יותר ממהירות הנסיעה בפועל וזה כדי "להגן" על הנהג מנהיגה במהירות גבוהה מדי מהמותר. יתכן וניתן לכוון סטיה זאת ואת הזיוף במד הדלק.

בדוק האפשרות אצל "המחוון ספידומטרים" שברח' הפלד 25 א.ת חולון, טל' 03-5507254

ובקש את פניאל או רפי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בנוסף לדברי רפי

יכולה להרשם החרפה בזיוף המובנה במידה והוחלפו צמיגים למידה שונה מהמקור, כך שהיקף הצמיג שונה.

בדוק שהצמיגים במידות המקוריות

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ביאריס שלי (TS) מדדתי 10% סטיה כלפי מעלה בספידומטר (תצוגה אנאלוגית, אבל המדידה דיגיטלית). מחשב הדרך לעומת זאת, מדייק למדי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...