Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיייי, מי לעזאזל משלב מצמד באמצע סיבוב בעת תת-היגוי?

זה כל-כך לא הגיוני, דרך לא נשלטת לחלוטין להוציא לגמרי את האוטו ממעט שיווי המשקל

שנותר לו... למה לא להשתמש בדוושת הבלם, אותו התקן מופלא שנועד להאט את הרכב

ולהעביר משקל בצורה מבוקרת... או בהגה... הדבר העגול, נו, זה שמסובב את הגלגלים

הקדמיים.... ולבסוף... ניתן להשתמש בדוושת הגז. אבל במצמד?

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאני השתמשתי במצמד זה היה בכיכר על 40 קמ"ש כשהגלגלים ברחו בצורה ממש קלה

מה שעשיתי זה פשוט לדחוף תמצמד וזהו הם הפסיקו לברוח

לא אמרתי שזה דבר טוב אבל במקרה הספציפי הזה זה היה טוב

במקרה קיצוני יותר הייתי עוזב את הגז או נותן ברקס כמובן בצורה מבוקרת

פורסם
שאני השתמשתי במצמד זה היה בכיכר על 40 קמ"ש כשהגלגלים ברחו בצורה ממש קלה

מה שעשיתי זה פשוט לדחוף תמצמד וזהו הם הפסיקו לברוח

לא אמרתי שזה דבר טוב אבל במקרה הספציפי הזה זה היה טוב

במקרה קיצוני יותר הייתי עוזב את הגז או נותן ברקס כמובן בצורה מבוקרת

אהבתי את ה-"בצורה מבוקרת"... :lol:

תראה, מישהו שמעולם לא שיחק טניס יכול לעלות למגרש ולהצליח להעביר כדור אחד מעבר לרשת. זה עדיין לא אומר שהוא עשה את הדבר הנכון וכעת הוא יודע לשחק, או בשפתך, לשלוט בעוצמת המכה "בצורה מבוקרת".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בנסיעה הגיונית - בלי להכנס לפניות ב90 קמש ועם האטות לפני סיבובים ובכלל בנסיעה רגועה אתה לא (שוב: לא :!: ) תגיע לתת היגוי או היגוי יתר , פשוט כי האוטו שלך ישמור את עצמו על הכביש כי ככה הוא נבנה (גם אם הוא איזה דייהו מצוקמק) , אם תסע כמו שאתה אמור לנסוע לא תסתבך בצרות ולא תצטרך לדעת כלום חוץ ממה שלימדו אותך.

זה שעם ישראל אוהבים לנסוע כמו חבורת קופים שיכורים (במקרה הטוב) (ושהוא גם מורכב ברובו מכאלה) כי הם נהנים מזה לא אומר שכולם צריכים ללמוד נהיגה מתקדמת, זה פשוט לא שימושי.

תסע כמו בן אדם ולא תצטרך לצאת ממצבי חרום כי לא תפגוש אותם בכלל.

נ.ב אני אשלב מצמד מתי שבא לי !! לא אכפת לי מה זה יעשה לאוטו זה בטח לא מה שיוריד אותו מהכביש, אני משחק עם הקלאץ בכל זמן כמעט בנהיגה סתם כי זה כיף - זה לא צריך להיות יעיל שימושי או לא מזיק , זה פשוט משעשע , קלאץ זה דבר נחמד :D . אני לא ארצה אוטו בלי קלאץ כי ישעמם לי בנסיעה , גם אם יהיו הילוכים רובוטיים או גיר רציף, אני אוהב את הקלאץ באוטו, ואם יהיה לי אוטו בלי קלאץ אני אתקין אחד רק כדי להשתעשע בו , קלאץ הוא דבר נחמד ולא משנה איך תנמק את זה לא תצליח לשנות את דעתי בנושא. (לא , לקרוא לי אדיוט לא יעזור לך לשכנע אותי :lol: )

נ.ב נוסף (סליחה מראש שאני כותב הרבה , אני אחרי בגרות בחיבור) למרות מה שכתוב למעלה אני נוסע מהר מידי , נכנס ויוצא מסיבובים מהר מידי ובכלל , נוסע לא רגוע אבל זה לא ממש מטריד אותי כי יש ביטוח מקיף , צד ג' , ועוד ועוד ...

פורסם
בנסיעה הגיונית - בלי להכנס לפניות ב90 קמש ועם האטות לפני סיבובים ובכלל בנסיעה רגועה אתה לא (שוב: לא :!: ) תגיע לתת היגוי או היגוי יתר , פשוט כי האוטו שלך ישמור את עצמו על הכביש כי ככה הוא נבנה (גם אם הוא איזה דייהו מצוקמק) , אם תסע כמו שאתה אמור לנסוע לא תסתבך בצרות ולא תצטרך לדעת כלום חוץ ממה שלימדו אותך.

זה שעם ישראל אוהבים לנסוע כמו חבורת קופים שיכורים (במקרה הטוב) (ושהוא גם מורכב ברובו מכאלה) כי הם נהנים מזה לא אומר שכולם צריכים ללמוד נהיגה מתקדמת, זה פשוט לא שימושי.

נ.ב אני אשלב מצמד מתי שבא לי !! לא אכפת לי מה זה יעשה לאוטו זה בטח לא מה שיוריד אותו מהכביש, אני משחק עם הקלאץ בכל זמן כמעט בנהיגה סתם כי זה כיף - זה לא צריך להיות יעיל שימושי או לא מזיק , זה פשוט משעשע , קלאץ זה דבר נחמד :D . אני לא ארצה אוטו בלי קלאץ כי ישעמם לי בנסיעה , גם אם יהיו הילוכים רובוטיים או גיר רציף, אני אוהב את הקלאץ באוטו, ואם יהיה לי אוטו בלי קלאץ אני אתקין אחד רק כדי להשתעשע בו , קלאץ הוא דבר נחמד ולא משנה איך תנמק את זה לא תצליח לשנות את דעתי בנושא. (לא , לקרוא לי אדיוט לא יעזור לך לשכנע אותי :lol: )

נ.ב נוסף (סליחה מראש שאני כותב הרבה , אני אחרי בגרות בחיבור) למרות מה שכתוב למעלה אני נוסע מהר מידי , נכנס ויוצא מסיבובים מהר מידי ובכלל , נוסע לא רגוע אבל זה לא ממש מטריד אותי כי יש ביטוח מקיף , צד ג' , ועוד ועוד ...

:shock:

מה ? אתם מיתרבים ?

או קיי , ירון כוכבי , תפסנו אותך :wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

גם אני אשחק עם הקלאץ' מתי שבא לי!!!!!!!!

ואחרי זה אני אמכור את האוטו ליאשה והוא יצטרך להחליף קלאץ'.... :fist:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אם תהרוג מישהו, יש לך ביטוח צד מצפון?

פורסם
גם אני אשחק עם הקלאץ' מתי שבא לי!!!!!!!!

ואחרי זה אני אמכור את האוטו ליאשה והוא יצטרך להחליף קלאץ'.... :fist:

לא מצחיק..........

אתה יודע מה , רק תשאיר את הגיר שלם .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ולהתפלל!!!!

:roflmao::hihi:

:screwy:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

נאמר ונתעלם משאר המסרים התמוהים בהודעה שלך, המהות שלה, שמתרכזת במשפט שציטטתי, שגוייה ומסוכנת.

פשוט לא נכון!

גם סבא שלי, שיכול לעשות נסיעה שלמה בלי לגעת פעם אחת בדוושת הגז (בחיי, ראיתי פעם!) ייכנס להיגוי יתר ברגע שייתקל בכתם שמן באמצע הסיבוב. האמת היא שאפילו שלולית מים מספיקה. ומה עם בריחת פתע מאיזה רכב שנוסע בנתיב שלך, נגד כיוון התנועה?

בקיצור, גם אם אתה נוסע הכי בסדר בעולם, תמיד יש כאלה שלא. ותמיד יש אירועים בלתי צפויים שיקרו (כמו כתם השמן המדובר).

ולכן, גם אם אין לך שאיפות להיות מיכאל שומאכר, חובה לדעת איך לצאת מתתהיגויתר וחובה לדעת לנהוג, פשוט משום שחובה לדעת איך לשלוט בכלי ההרג ששוקל למעלה מטון, המכונית שלך.

• תוכן חדש...