Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש בגרות!

gadik6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
654 זה ציון די מעפן לעומת מה שיכלתי להשיג אם הייתי לומדת.

אבל מה? זה ממש לא מזיז לי עכשיו כי אני מילא עוד חודשיים מתחילה ללמוד באוני' ת"א :)

אם אפשר לשאול מה את רוצה ללמוד והאם זה דרך עתודה?

654 זה לא ציון כזה גבוה במיוחד לא למקצועות המבוקשים בעתודה.

אני מכיר אנשים שעם ציון פסיכומטרי מעט גבוה מזה וממוצע בגרויות מעל 105 לא התקבלו בעתודה למה שהם רצו ולא הם לא רצו רפואה(לאוניברסיטה הם התקבלו אבל מדור עתודה לא קיבל אותם או לא נתן להם מה שהם רצו בעדיפות א').

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא עתודאית - אני פשוט הולכת ללמוד

בעוד חודשיים מתחילה מסלול דו חוגי באוני' ת"א של סטטיסטיקה ולימודי מזרח אסיה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

זהו כי לפי הגיל שלך את בת 18 וקצת אז חשבתי שזה דרך עתודה.

מה עם צבא?

למה שאת רוצה ללמוד מספיק 654 יש עוד אנשים שבוחרים בזה?:wink:

פורסם

כן..........................:-D גם לי יש בגרות.

וממש לא רעה אם יורשה לי לאמר.

(מוקדם בבוקר קיבלתי את הציונים הסופיים, הרשמיים, ולא באינטרנט).

משכנתא זה קל

פורסם

טוב שהזכרתם לי שאני צריכה לקחת את תעודת הבגרות שלי... כבר חצי שנה היא מחכה לי בבית הספר...

פורסם

וואלה...בחינות בגרות.

טוב...את שלי עשיתי לפני 12 שנה וגם במפתיע עברתי, אבל הנה סיפור.

בקיץ 1994 נאלצתי לעבור את הבחינה של 3 יחידות מתמטיקה.עד היום,אפילו באוניברסיטה אני מתחלחל למראה כל מה שקשור במספרים,חישובים, חיסור, חיבור וכל פעולה מהסוג הנ"ל (ד"א- אל תתבאסו אבל בית ספר זה חארטה.חכו לאוניברסיטה).

זה היה יום חם במיוחד של קיץ 1994 וכל ההקבצה של שלוש יחידות מתמטיקה (כלומר אני,הערסים ועוד איזה ילדה שסבלה מפיגור קל) ישבה לה מחוץ לאולם וחיכתה להיכנס. בהקבצה היה איתי ילד בשם גיל שיינברג.גיל היה מסוג הילדים שלמרות היותו אשכנזי למהדרין התעקש להתנהג כמו ערס.עד היום לא ברור לי למה ומדוע ואני מקווה שהוא הצליח בחיים ושהשותף שלו לתא מחבק אותו בלילות החורף הקרים.....

אז נכנסנו לבחינה.אני היתי לחוץ כמו טמפון. היה חום אימים. אולם הספורט של בית הספר עירוני ג' נחשב אחד היותר גדולים בבית הספר, כך שכל פיפס, כל בוחן שפתח במבה, כל זבוב נשמע מינימום כמו הפגזה אווירית.

וגיל ישב 4 שורות לפני.

אחרי בערך 30 דקות הגעתי לשאלה 2 ....וגיל הגיע לשלב המאסה הקריטית.

ושיחרר.

נאד כזה בריא לא נראה לי ששמעתי עד היום.וזה עוד בדממה מוחלטת של אולם ספורט.אולם הספורט שמשמש לטקס יום הזיכרון בגלל שיש בו תהודה מושלמת.

הבוחנות כמעט הקיאו.

הבוחנים צחקו.

גיל בכה.

האמת.....גם אני.

את הבחינה עברתי איכשהוא.

גיל נכשל.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני רק זוכרת את בחינת הבגרות באנגלית שבה העברתי את התשובות בכל בכיתה...

אי פעם ראיתם אנשים שמנסים לברר למה יש שגיאת כתיב במילון באמצע הבגרות? :)

פורסם
וואלה...בחינות בגרות.

טוב...את שלי עשיתי לפני 12 שנה וגם במפתיע עברתי, אבל הנה סיפור.

בקיץ 1994 נאלצתי לעבור את הבחינה של 3 יחידות מתמטיקה.עד היום,אפילו באוניברסיטה אני מתחלחל למראה כל מה שקשור במספרים,חישובים, חיסור, חיבור וכל פעולה מהסוג הנ"ל (ד"א- אל תתבאסו אבל בית ספר זה חארטה.חכו לאוניברסיטה).

זה היה יום חם במיוחד של קיץ 1994 וכל ההקבצה של שלוש יחידות מתמטיקה (כלומר אני,הערסים ועוד איזה ילדה שסבלה מפיגור קל) ישבה לה מחוץ לאולם וחיכתה להיכנס. בהקבצה היה איתי ילד בשם גיל שיינברג.גיל היה מסוג הילדים שלמרות היותו אשכנזי למהדרין התעקש להתנהג כמו ערס.עד היום לא ברור לי למה ומדוע ואני מקווה שהוא הצליח בחיים ושהשותף שלו לתא מחבק אותו בלילות החורף הקרים.....

אז נכנסנו לבחינה.אני היתי לחוץ כמו טמפון. היה חום אימים. אולם הספורט של בית הספר עירוני ג' נחשב אחד היותר גדולים בבית הספר, כך שכל פיפס, כל בוחן שפתח במבה, כל זבוב נשמע מינימום כמו הפגזה אווירית.

וגיל ישב 4 שורות לפני.

אחרי בערך 30 דקות הגעתי לשאלה 2 ....וגיל הגיע לשלב המאסה הקריטית.

ושיחרר.

נאד כזה בריא לא נראה לי ששמעתי עד היום.וזה עוד בדממה מוחלטת של אולם ספורט.אולם הספורט שמשמש לטקס יום הזיכרון בגלל שיש בו תהודה מושלמת.

הבוחנות כמעט הקיאו.

הבוחנים צחקו.

גיל בכה.

האמת.....גם אני.

את הבחינה עברתי איכשהוא.

גיל נכשל.

:rofl::roflmao: :roflmao: :roflmao:

כמה אני שמח שתומר הדר חזר, תגיד יש עוד פדיחות במקרה?

החיו את השירשור של הפדיחות, אתה מוזמן לרשום שם פדיחות טריות!

הפורום יבש בלעדיך.

פורסם

חחחחח

איזה בנאדם ענק!

תומר אתה כלי עולם!

הרגת אותי עכשיו!

בבקשה תמשיך לכתוב בשרשור על הפדיחות, ונקים לך מועדון מעריצים.!

אור.

• תוכן חדש...