Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש בגרות!

gadik6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה הכל תלוי איך את לומדת - אני בקושי נגעתי בספרים וקיבלתי ציון לא רע...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כל הציונים שלי טובים ברוך השם וצריך לקבל תעודת בגרות בתנאי שאיזשהו ערעור שלי ושל עוד כמה תלמידים עובר.

בגלל חוסר עניין לקהילת הפורום וחוסר כוח שלי לכתוב את כל ההסברים, נסכם בזה שאני צריך לקבל תעודת בגרות מלאה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
זה הכל תלוי איך את לומדת - אני בקושי נגעתי בספרים וקיבלתי ציון לא רע...

כמה אם זה לא סוד?

גם אני לא ממש השקעתי בלימודים, וקיבלתי ציון טוב יחסית לזה שזו פעם ראשונה שעשיתי ולמדתי לבד ולא ממש חרשתי..

אבל אני פוחדת שאני אעשה עוד פעם ואני אקבל פחות :lol:

פורסם

654

עידן - הדבר היחיד שאני שותה זה בירה במפגשישי עם אירית, כי לבירה של אירית לא מסרבים.

פורסם

654 זה ציון די מעפן לעומת מה שיכלתי להשיג אם הייתי לומדת.

אבל מה? זה ממש לא מזיז לי עכשיו כי אני מילא עוד חודשיים מתחילה ללמוד באוני' ת"א :)

פורסם
גם אם חס וחלילה תקבלי ציון יותר נמוך זה ישפיע רק על חשבון הבנק שלך (לוקחים את הציון הגבוה)...

נכון, אבל עכשיו נגיד יש לי פטור מאנגלית :) , אם אני אעשה עוד פעם ואקבל 4 נקודות פחות באנגלית לא יהיה לי פטור

פורסם
אלה הצרות שלכם? חכו שתתגייסו...

שלוש שנים טחינה... דק דק..

אני ממשיך עכשיו את לימודי האלקטרוניקה במכללה (י"ג)- למי שמכיר "פרוייקט סיגמא".

ככה שיש לי ג'וב מובטח בצבא , טכנאי בחייל מודיעין .

מקווה מאוד לא להיטחן .....

ד"א- גם לי יש בגרות :-)

לי גם יש בגרות (אני מקווה היו לי טיפה צרות במטמ' אבל הלך טוב לבסוף)

אני אישית ממשיך את המעבר לי''ג, אז זה לא ממש התרגשות בשבילי אבל זה די משמח שזה ניגמר סוף סוף

מזל טוב לכל הבוגרים

באיזה מקצוע אתה ממשיך ללמוד ? ואיפה?
פורסם
עידן - הדבר היחיד שאני שותה זה בירה במפגשישי עם אירית, כי לבירה של אירית לא מסרבים.

בכיף הייתי מצטרך אליכן, אבל זה ששותה הוא זה גם שנוהג.

נגזר עלי להיות פיכח לעד!

:bigcry:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
נכון, אבל עכשיו נגיד יש לי פטור מאנגלית :) , אם אני אעשה עוד פעם ואקבל 4 נקודות פחות באנגלית לא יהיה לי פטור
מאיה זה לא נכון.

אם תעשי פסיכומטרי נוסף לוקחים את הציון הגבוה באנגלית מבין השניים לגבי שיבוץ לאנגלית כשפה זרה.בדוק!

• תוכן חדש...