Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרדיו, המצית והשעון של הרכב לא פועלים בגלל שנשרף כנראה פיוז.

השאלה היא איפה נמצא אותו פיוז שאני צריך להחליף?

אני יודע שיש פיוזים מתחת למכסה מנוע ויש גם ליד הנהג בצד שמאל כשמפרקים את התא, אבל זה פיוזים קטנים כאלה...

זה פיוז רגיל או שאני צריך ללכת למוסך בשביל זה?

פורסם

על הפיוז השרוף צריך להיות רשום לך כמה אמפר... תלך ותבקש את אותו אמפר בכל חנות לאביזרי חשמל...

בקשר למקיום שלהם... תלוי במודל אני יודע שבערך עד שנת 97 הפיוזים נמצאים מצד שמאל של ההגה יש תא קטן אתה מפרק אותו והוא שם

פורסם

הפיוז שאתה מחפש נימצא בתא הנהג. תפתח את הקופסה ובצד השני של המכסה תיהיה לך סכמה של כל הפיוזים, מצא ציור של מה שאתה צריך,חפש את המיקום לפי הציור והחלף אותו, שים אחד באותו הצבע כמו של זה שנשרף ולכל מקרה תבדוק שיהיה אותו מספר עליו

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הפיוזים בתא מנוע לא שייכים לקבוצה שציינית, אי לכך פרק את תיבת פיוזים מתחת לנהג בדוק מה שרוף ושים בדיוק אותו פיוז שהיה, לא לשים פיוז יותר גבוה

ואח"כ שאל את עצמך מדוע נשרף פיוז?

פיוז שרוף מעיד על קצר-חיווט לא תקין, החלפת מערכת לאחרונה?

פיוז כזה אתה משיג בחנות אביזרי רכב

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

הרכב שנת 98.

הקצר נהיה כתוצאה מקצר שהיה לי במצית...

בקשר לציורים אני לא ראיתי משהו, אז נראה לי שאני פשוט אוציא כל פיוז ואבדוק אם הוא שרוף...

תודה על התשובות המהירות!

• תוכן חדש...