Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה בקשר לנסיעה בלי מלווה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי נוסעים לשבוע לחו"ל בספטמבר מה שאומר שהאוטו יעמוד לו בחוץ מחכה רק בשבילי... אבל יש לי מלווה עדיין.

הבית ספר שלי בדיוק 5 דקות נסיעה בהדר בחיפה מי שמכיר והנסיעה היא בבוקר שיש מאוד הרבה מכוניות ואפילו אם שוטר ירצה לעצור מישהו זה לא יכול להתאפשר בגלל התנועה.

אז מה אתם אומרים? שווה לקחת את האוטו? למישהו קרה פעם שעצרו אותו לבדיקה במצב הנ"ל?

תודה

פורסם

שווה לך להפסיד את הרשיון הכלכך יקר שלך בשביל טימטום ? שווה לך לעשות תאונה לעשות בן אדם נכה ולגלות שהביטוח לא מכסה אותך ? שווה לך שההורים שלך יגלו את זה וכל האמון שנרכש במשך השנים יעלם...שווה לך תחושת האכזבה שתפקוד אותך שתראה את אמא שלך עם דמעה בעיניים שהיא תראה אותך עצור אחרי שתוריד רוכב אופנוע ויגלו שאין לך רישיון ?

פורסם

קודם כל אם זה 5 דקות עדיף כבר ללכת ברגל...

שנית מה זה משנה יש תנועה אין תנועה, הוא יכול לעצור אותך כשתחזור בצהריים או אפילו ליד הבית ספר לך תדע אם פתאום יתחשק לו...

עוד דבר, נהיגה בלי מלווה היא כמו נהיגה בלי רשיון נהיגה, כלומר הביטוח לא בתוקף...

תחשוב בעצמך אם שווה לקחת את הסיכון...

פורסם
שווה לך להפסיד את הרשיון הכלכך יקר שלך בשביל טימטום ? שווה לך לעשות תאונה לעשות בן אדם נכה ולגלות שהביטוח לא מכסה אותך ? שווה לך שההורים שלך יגלו את זה וכל האמון שנרכש במשך השנים יעלם...שווה לך תחושת האכזבה שתפקוד אותך שתראה את אמא שלך עם דמעה בעיניים שהיא תראה אותך עצור אחרי שתוריד רוכב אופנוע ויגלו שאין לך רישיון ?

כל מילה בסלע, וכל מילה אחרת מיותרת

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אוקיי הבנתי את הנקודה תודה

נ.ב התכוונתי להגיד להורים שלי

וזה נכון שאפשר ללכת ברגל אבל זאת עלייה מאוד תלולה ואני חוזר הבייתה כאילו יצאתי ממכונת כביסה שזרקו אותה לים... עדיף כבר ליסוע באוטובוס למקום רחוק יותר ולא לעבור את זה כל יום

פורסם

אז אם אבא שלך בן אדם שפוי הוא היה מוריד לך כאפה...זה מה שקרה שאני ביקשתי אותו דבר שהייתי צעיר ופוחז (רק שהתכופפתי מספיק מהר:D)

פורסם

לינסוע בלי מלווה כל אחד יכול מה הבעיה, גם לנסוע בלי רישיון אפשר.

אבל לנהוג?!

איזו טימטום יש בשאלה הזו?

קח 15 שקל מונית וסע לשלום או שתיסע איך שנסעת עד עכשיו, אל תתניע אפילו את הרכב ללא מלווה.

אתה תפסיד את הרישיון, והמון כסף של בתי משפט ועורכי דין במקרה של תאונה חלילה, גם היא לא באשמתך, ובוא לא נדבר על אם חלילה וחס תפגע בבן אדם, שכח מרישיון ומחופש להרבה זמן.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

חחחח אחי מה הבעיה תיקח את האוטו למה מה קרה זה כולה נסיעה של 5 דקות ולא יעצרו אותך בכלל ובדרך גם תוריד תכיסא לתנוחת שכיבה כדי לעשות דאווינים על כולם בצ'כונה אחושילינג.

מה שהכי חמור בכל הסיפור הזה זה שההורים שלו מסכימים לזה שהוא יסע ללא מלווה. :roll:

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

טוב יאללה יאללה חדל חפירות הבן אדם חשב בצורה מוטעת - עשה בחוכמה ניכנס והתייעץ קיבל את היעוץ הבין מה חשב וחשב לא טוב זהו סוף סיפור

ו..פליקס ההורים שלו לא הסכימו הוא אמר שהוא התכוון לשתף אותם הוא עוד לא שיתף אותם....

פורסם

תראה, גם אני לא מזמן הייתי עם מלווה. חבר שלי שיחק אותה שבוע לפני סיום תקופת המלווה,שהוא לא שם על המשטרה, בתוך המושב, שבחיים לא ראינו ניידת בלי סיבה, תפסו אותו ולקחו לו את הרישיון, לא חבל על ה2500 שקל?..וכל הסרט הזה לעבור אותו מחדש?

פורסם

בגלל שאני עדיין עם מלווה ולומד בבית ספר הרבה פה חושבים שאני ילד קטן שרוצה רק להתלהב מהנהיגה ואני לא יודע מה אני רוצה מהחיים שלי. אני יודע את כל הסכנות ואת כל התוצאות האפשריות חוות הדעת שרציתי לקבל מכם היא אם בשעות הבוקר שהתנועה עמוסה יש סיכוי ששוטר יעצור אותי... זה הכל.

לפי התגובות הבנתי שבכלל לא צריך להסתכן ואני לא יעשה את זה. תודה לכולם

ואני בטוח שאתם לא הייתם שמחים אם ידברו על ההורים שלכם, יש לי שתי הורים מצויינים שיודעים להבדיל בין טוב לרע ומה להרשות לי ומה לא אז זה היה מיותר.

בכל מקרה תודה לכולם ואני יחכה עד שיגמר לי המלווה :-)

• תוכן חדש...