Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי דגם של מרצדס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית מאוד מאוד מרשימה ולדעתי יפהפייה אמיתית!

רוני,עשית לי עכשיו כזה חשק לקבל את המגזין (פורשה עושה לי את זה,הרבה פורשה עושה לי...עדיף שלא תדעו :-P ).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אם כבר פורשה... אז הנה אחותה לחנייה במגרש החנייה של האיצטדיון של מיורקה:

אני חייב לציין שכמעט זכיתי להעיף לה את הפגוש באוויר, אבל לא אשמתי, מסתבר שגם שם

כל אחד עם פורשה חושב שהוא משהו מיוחד וחוקי התנועה לא חלים עליו...

P1010155.jpg

P1010157.jpg

P1010158.jpg

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

אני לא חושב, נדמה לי שזה ככה בגלל האור..

פשוט קצת קשה לי להאמין שמישהו שיש לו כסף לקנות פושה, לא יהיה לו כסף להחליף לדלת בצבע זהה למקורי..

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

רכב מדהים.

אלגנטי מאוד עם סממנים ספורטיביים. אחת היצירות היפות ביותר של מרצדס לדעתי.

פורסם
לפי המראה גם כאן מדובר ב350.
על סמך מה? אין הבדלים חיצוניים מהותיים בין 350 ל-500.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
על סמך מה? אין הבדלים חיצוניים מהותיים בין 350 ל-500.

יניב

אה, בדיוק על זה רציתי לשוחח אתך :-). אינני קובע נחרצות שמדובר ב350 אך לפי הג'אנטים נראה לי כי מדובר ב350. לרוב ל350 יש ג'אנטים שכאלה ובמרצדס בשנים האחרונות הג'אנטים חושפים את דגם הרכב (אומנם בדגמים הראשונים שהוצגו בשקת הCLS מבחינת תצלומי פרסום ה500 השתמשו בג'אנטים הללו אך בתמונות רבות ברשת לא ראיתי שבדגמים שעלו לכביש היו קיימים הג'אנטים הנ"ל) ולכן אמרתי כי לפי המראה גם כאן מדובר ב350.

נ.ב.

מזל טוב :wink:

• תוכן חדש...