Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי דגם של מרצדס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בטיולי מלפני מספר ימים בספרד תפסה את עיני המכונית הבאה, יש לי ניחוש לדגם (שלא ראיתי שהיה מצויין עליה), אבל אני משאיר את העבודה למומחים...

P1010154.jpg

P1010162.jpg

P1010163.jpg

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

זה די מעניין שמשום מה יש מצרדסים כיום שלא מיוצד עליה סוג הדגם והמנוע

אני אישית נתקלתי כמה פעמים גם ב-C קלאס ו-E קלאס חדשות או במוניות מרצדס שלאהיה מוציין מאחורה איזה דגם זה

כנראה זה פתורם לישראלים שלא יגנבו להם אותיות :lol:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני לא מאמין שאמרת דבר כזה..האוטו פשוט יפיפה...

כמובן שלא כמו סידרה 6 אבל עדיין RESPECT

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מצחיק אבל ב-ד-י-ו-ק היום נהגתי על כזאת שחורה. CLS350.

מכונית מאוד מיוחדת. ציפיתי שתהיה גדולה ומרווחת אבל היא יחסית צפופה מבפנים, במיוחד מבחינת הגובה - הכל קרוב אליך והישיבה מאוד נמוכה ועוטפת, כמו במכונית קופה אמיתית. מכונית מרשימה מאוד, בכל מקרה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רוני עם זה לא סוד אפשר לדעת איך סידרת לעצמך נסיעה באחת כזאת?

בכבוד רב

לאון חבקין

אתה מתכוון איך סידרתי לעצמי נסיעה ב*אוטו* כזה? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, מה הגובה שלך ?

קלארקסון בחן אותה בפרק הראשון של העונה האחרונה של טופ גיר והוא לא התלונן על בעיה כלשהיא במקום לראש.

וד"א, האם זה אומר שיהיה מבחן אליה בגליון הבא של אוטו ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חח כן זה בדיוק מה שהתכונתי אליו..

אתה עובד במשהו שקשור ל"אוטו" כזה? או פשוט מכיר מישהו שעובד במשהו שקשור ל"אוטו" כזה?

בכבוד רב

לאון בחקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
רוני, מה הגובה שלך ?

קלארקסון בחן אותה בפרק הראשון של העונה האחרונה של טופ גיר והוא לא התלונן על בעיה כלשהיא במקום לראש.

וד"א, האם זה אומר שיהיה מבחן אליה בגליון הבא של אוטו ?

אני כמעט 1.80, והיה לי קצת צפוף. אפשר לשבת מאוד נמוך ואז אין בעיה של מקום לראש, אבל מישהו שהוא נניח 1.90 יהיה אולי 5 סנטימטרים מהתקרה, גם במצב הנמוך של הכסא. בלי קשר, בעקבות הישיבה בתוך מעין מנהרה (כמו במכונית קופה בעצם), התחושה היא מעט קלסטרופובית, אם כי לטעמי - מאוד מחברת אותך לאוטו.

בגיליון הבא לא יהיה מבחן, אבל כנראה בזה שלאחריו (לגיליון הבא יש מוסף ענק של פורשה :wink: )

וכן, אני כותב ב"אוטו", לפחות בינתיים. בקרוב כנראה אצא ללימודים ואז אאלץ לקצץ בכמות התרומה שלי למגזין, לצערי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני כמעט 1.80, והיה לי קצת צפוף. אפשר לשבת מאוד נמוך ואז אין בעיה של מקום לראש, אבל מישהו שהוא נניח 1.90 יהיה אולי 5 סנטימטרים מהתקרה, גם במצב הנמוך של הכסא. בלי קשר, בעקבות הישיבה בתוך מעין מנהרה (כמו במכונית קופה בעצם), התחושה היא מעט קלסטרופובית, אם כי לטעמי - מאוד מחברת אותך לאוטו.

בגיליון הבא לא יהיה מבחן, אבל כנראה בזה שלאחריו (לגיליון הבא יש מוסף ענק של פורשה :wink: )

וכן, אני כותב ב"אוטו", לפחות בינתיים. בקרוב כנראה אצא ללימודים ואז אאלץ לקצץ בכמות התרומה שלי למגזין, לצערי.

רונירוני כמה חבל הגובה שלי 1.95 מטר (כן כן תתפלא) וממש הוצאת לי את החשק לאוטו כזה :wink:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...