Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש הסטארים ******

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ישתדל לאגיע למפגש.

אבל מה שבטוח כשיהיה לי GSR אני לא יבתר על המפגשים.

GSR

אין כמו גי' אס אר!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב כמו שאתם יודעים הסובארו שלי עברה פחחות וצבע כללי ברמה גבוהה. החלפתי את השטיח. הבאתי סלון במצב חדש מתורמת איברים. החלפתי את ברגי הקומבינה בברגים אורגינאלים. הרכבתי מחדש את המערכת. ועל הדרך עקבתי אחרי חוטים שיש להם קצה שלא מגיע לשומקום ניתקתי אותם ושמתי איזולירבנד. משום מה הרדיו לא קיבל (-) מהאנטנה אז היתקופפתי מיתחת לדש . מה שראיתי זה שאחד החוטים שמחוברים למתג התנעה חתוך בקטע מסויים ומולחם. רק שבהמשך החוט הוא תפוס על שערה אחת מחוט של 3 מ"מ בערך. כשניתקתי את הקונקטור של המתג התנעה, היתפרק המתג (ל- 4 חלקים: החלק של המפתח, קפיץ, דיסקית נחושת, והצד של המגעים.). הרמתי כמה טלפונים לבדוק אם יש איפה שהוא מתג התנעה חדש. (כי המתג שפורק מהתורמת איברים ניתן לחבר שעזר לי לפרק אותה בשביל לשמש אותו)הבטיחו לי לחזור עם תשובות מחר.

בינתיים מבירור טלפוני:

לג'נרל ברקס אין.

למאירמן אותה תשובה.

אז בינתיים המערכת מחוברת אבל אני לא יכול להנות ממנה כי הרכב ללא מניע :wink:...

מקוה שתחזיקו לי אצבעות ואני אוכל להגיע למפגש.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אז לכל מי ששמח שאני לא אוכל להגיע עם הנסיכה למפגש:

היום לאחר נסיונות טלפוניים כושלים:sad: החלטתי לנסות את מזלי אצל בחור שמצאתי אצלו 2 פינות לפגושים.

נכנסתי לסובארו קומבינה קלה בחוטים והרכב מניע:mm_wink:. (מזל שלא עצרו אותי לבדיקת ניירות עוד היו חושבים שהרכב גנוב... ) הכי חשוב במקרים כאלה לשחרר את הסוויטש מנעילה:!: :!: :!: עוד הפעם שאלתי אותו אם יש לו במקרה מתג התנעה לסובארו שלי:?: או שיש מישהו שהוא חושב שיש לו :idea: .

הוא ניגש לנסיכה התקופף מיתחת לדש יצא מהסובארו נכנס לחנות הכניס את היד לאיזה קרטון על המדף ו................................................................... יש :multi: :multi: :multi: יש לו את המתג. רק בוא נראה שזה מתאים ו..............................................

בול החלק שאני צריך. הבחור ביקש 280 שקל כל ניסתי להוריד במחיר, אמרתי לו שאני מובטל, שהוצאתי הרבה כסף על האוטו בשבועות האחרונים, שזו כבר הפעם ה 4 שאני קוה אצלו ושיתן לי הרגשה טובה לבא עוד פעם, הוא בשלו תפס אותי בבצים שילמתי לו 280 שקל ו המשכתי הביתה להרכיב את החלק. שעה קלה של עבודה והכל במקום והרכב מניע כמו חדש. בעצם האוטו חדש...

הבחור טען שיש לו עוד כל מיני דברים ל מכוניות ישנות אז שווה לנסות רדיו ראשון רח' ירושליים 14 רשל"צ.

משה.

Moshe Azulay

פורסם
ועוד תמונה מהאתר של סובארו בארץ.
ואם כבר, אז מתוך מרוץ מחוף לחוף - Cannonball race משנת 1981 (?)

23965.jpg

הסוברו השחורה נהוגה ע"י ג'קי צ'אן!

4_cr_subaru.jpg

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

בירושלים,באיזור המוסכים,חלפה על פני סובארו האצ'בק בצבע אדום,עדיין עם עיטורים מקוריים על הדלתות,נראית מדהים,צעקתי לו "מוכרר??",הוא הניף את היד בתנועה של "לא" והמשיך.

פורסם
בירושלים,באיזור המוסכים,חלפה על פני סובארו האצ'בק בצבע אדום,עדיין עם עיטורים מקוריים על הדלתות,נראית מדהים,צעקתי לו "מוכרר??",הוא הניף את היד בתנועה של "לא" והמשיך.

פעם הבאה תן לו את הטלפון שלי ונצרף אותו למועדון.....

משה.

Moshe Azulay

פורסם
היום האסקורט זכתה לביקור של הלאונה הכי מפורסמת בפורום (ואם אפשר לומר, נדמה לי שגם בארץ) שבע"ה תראו אותה ביום שבת מגיעה למפגש.
עידן תפסיק, אתה מחמיא לי. הסובארו גם מסמיקה, שלא תקבל לי צבע אדום :twisted: , אין לי כוח להתחיל גם לשפשף עם סבון כלים בשביל לחזור לצבע המקורי שלה :wink: (והמבין יבין).

בכל מקרה, הייתי במפגש הראשון של המועדון בר"ג. לא ממש אהבתי את הרעיון של להעביר את המפגשים צפונית לר"ג. אז הפסקתי לבוא. אולי גם קצת בצעד מחאתי.

בכל מקרה, אני לא רואה סיבה לא להגיע בשבת בבוקר (אלא אם כן היציאה של שישי בלילה תתארך עד שבת בבוקר...) עכשיו כאשר המפגש חזר לר"ג. ולדעתי פעמיים בחודש (כל שבת שניה) יותר הגיוני להפגש. 12 פעמים בשנה זה מעט מדיי.

נקנח בעוד תמונה של האסקורט\לאונה ביחד :)

יוסי.

IMAG0294.JPG

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי לילה טוב!!!

אני מאוד שמח לדעת שאתה חוזר אלינו,פשוט ניסינו למצוא קו אמצע ,לא הייתה ברירה אחרת

לכן הוחלט על יקום.

בכל אופן ימים אלו מאחורינו(וטוב שכך)וכמו שכבר ציינתי חזרנו למתכונת הרגילה והמוצלחת בה

התחלנו את דרכינו,והמפגשים הבאים יעשו בשיתוף החברים,אין לנו הרצון לזנוח אף אחד.

בכל בעיה שהיא אתם מוזמנים לעלות אותה בה.פ.

נשמח לראותכם

אלוני... "מועדון סובארו קלאסי".

• אחראי פורום
פורסם
הסובארו גם מסמיקה, שלא תקבל לי צבע אדום :twisted: , אין לי כוח להתחיל גם לשפשף עם סבון כלים בשביל לחזור לצבע המקורי שלה :wink: (והמבין יבין).

או יותר גרוע.... "דובדבן" !

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תזכורת למי שפרח מראשו לגבי מחר-מפגש" מועדון סובארו קלאסי" אצטדיון ר'ג שער 3

שעה 10.30,הודעות אישיות נמסרו לחברים, ותודה מיוחדת למשה אזולאי חברי הנאמן שהטריח את

עצמו אחרי שוק עתיק וסייע בשטיפת רכבי עקב גב תפוסססססססססססססס........

מקווים לראותכם.....

שבת שלום

• תוכן חדש...