Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב אספנות מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הבעלים הגאה של אלפא gtv 2000 73 ונורא בא לי לשפץ אלפא ספיידר מתחילת שנות השבעים.

הבעיה היא שאין הרבה רכבים כאלה בארץ וגם אם יש, המחיר שדורשים עליהם לא מוצדק.

האם יש למישהו מושג כמה מיסים צריך לשלם על רכב כזה ?(נניח שהוא עלה לי 2000$ במצב נסיעה לא מזהיר)

ועוד שאלה קטנה:

האם ניתן איכשהו להביא עוד רכב אחד לחלקים או להביא אותו מפורק במכולה? ושוב כמה זה צריך לעלות?

פורסם
אני הבעלים הגאה של אלפא gtv 2000 73 ונורא בא לי לשפץ אלפא ספיידר מתחילת שנות השבעים.

הבעיה היא שאין הרבה רכבים כאלה בארץ וגם אם יש, המחיר שדורשים עליהם לא מוצדק.

האם יש למישהו מושג כמה מיסים צריך לשלם על רכב כזה ?(נניח שהוא עלה לי 2000$ במצב נסיעה לא מזהיר)

ועוד שאלה קטנה:

האם ניתן איכשהו להביא עוד רכב אחד לחלקים או להביא אותו מפורק במכולה? ושוב כמה זה צריך לעלות?

עדיף למצוא כזו בארץ . . .

המיסים הם בערך 140% כולל משלוח. המחירון הוא לא לפי הקניה אלא לפי המחירון שיש במכס. תעשה חיפוש, דנו בנושא הזה יותר מדיי . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לצערנו בארץ מערימים קשים אין סופים על יבוא רכב אספנות מחו"ל.

דבר זה הופך את כל העסק ללא כדאי.

זוהי עוד צורה לחוסר הפרגון שיודעים לתת בארץ לרכבי אספנות.

חברים, לא עוד.

הגיע הזמן להתארגן ולצאת למאבק נגד תקנות אלו.

את המיסים לא יעשו על גב הרכבים שלנו.

הגיע העת לצאת למאבק פומבי ורחב נגד חוקים דרקוניים אלו.

אני קורא לכם כולם להתאגד ולפעול נגד תקמות אלו.

בעבר כבר ראינו כי ניתן לשנות דברים ביחס לרכבי אספנות בארץ, ז"א יש תקווה ויש יכולת לשנות.

דרכי פעולה לגיטמיות יתקבלו בברכה. :lol:

פורסם

אני בטוח שאם המועדון היה רוצה אז היה אפשר להשיג הקלות במיסים ובפרוצדורה.

הבעיה היא שבעלי הרכבים בארץ מעדיפים שהמיסים ישארו גבוהים מה שנותן ערך גבוה לרכב שלהם.

וזו הסיבה שיש מיסים כאלו גבוהים - אבל בעלי הרכבים לא חושבים צעד אחד קדימה - ליום שהם ירצו להחליף לרכב אחר טוב יותר נדיר יותר.

וזה כמובן משליך לרעה על כל העניין של האספנות של הרכבים בארץ.

פורסם
אני בטוח שאם המועדון היה רוצה אז היה אפשר להשיג הקלות במיסים ובפרוצדורה.

הבעיה היא שבעלי הרכבים בארץ מעדיפים שהמיסים ישארו גבוהים מה שנותן ערך גבוה לרכב שלהם.

וזו הסיבה שיש מיסים כאלו גבוהים - אבל בעלי הרכבים לא חושבים צעד אחד קדימה - ליום שהם ירצו להחליף לרכב אחר טוב יותר נדיר יותר.

וזה כמובן משליך לרעה על כל העניין של האספנות של הרכבים בארץ.

מצטער חמודה אבל זה לא נכון . . .

יש גבול כלשהו שהמועדון יכול לעשות, ולפי דעתי המיסים זה הגבול של המדינה !!!

אל תשכחו שזה לא משהו נגד מכוניות אספנות אלא כל מי שרוצה לייבא רכב פוגש את אותם הגבלות !!!

אם אתם רוצים להאשים מישהו אז זה לא את המועדון אלא את המדינה ואת היבואנים שלפני כ-3 שנים גרמו למדינה להעלות את המיסים על ייבוא רכב ברמה שלא תאמן וגרמה למצב שכיום פשוט לא משתלם לייבא רכבי אספנות . . .

פורסם

קודם כל אני רוצה להודות לאלה שענו לי

אולי מישהו מכם יודע היכן אני יכול להשיג את המחירון של המכס שלפיו אוכל לדעת כמה מיסים אצטרך לשלם?

אני לא מבין למה הכל במדינה הזו הולך כל כך קשה הרי רוב האנשים לא רוצים לעשות רווח מהרכב שלהם הרי זה ידוע שכשמוכרים את הרכב לא מקבלים החזר על כל ההוצאות בייחוד אם אני מביא רכב מחו"ל שעולה לי סכום נכבד שם הרי יש מחירון לכל שנתון ולכל דגם והרי ברור שבארץ אני לא יכול לדרוש את אותו מחירון כי אף אחד לא ישלם את הסכום הזה.

אולי באמת הגיע הזמן לעשות משהו בנידון אני בטוח שכל אחד במועדון היה מאוד רוצה להביא איזה דגם מיוחד מחו"ל ולא יכול להגשים את החלום הזה בגלל המיסוי.

פורסם
אני בטוח שכל אחד במועדון היה מאוד רוצה להביא איזה דגם מיוחד מחו"ל ולא יכול להגשים את החלום הזה בגלל המיסוי.

פורשה :inlove: פורשה :inlove: פורשה :inlove:

הנעה אחורית בלי כל המערכות האלקטרוניות המז^%$&$ שפשוט הורסות את הרכב, פשוט :yum:

עכשיו ברצינות, אני כנראה מתמודד לועד של מועדון החמש וזה הדבר הראשון שאני רוצה לשנות !!!!

טוב יאללה, מהיום אני מתחיל הסטה פוליטית !!! הצביעו לאלעד !!!

פורסם

חברים יקרים

שמי מאיר, ואני מעוניין לייבא בקיץ הקרוב רכב אספנות מחו"ל.

אני מוכן להשתתף בכל מאבק כנגד הרשויות בעקבות המיסים השערוריתים שמנסים לגבות על חשבוננו.

זה פשוט הפקרות לשמה.

אשמח לקבל פרטים על התאגדות כזו או אחרת כנגד תקנות מחמירות שכאלו

בברכה

מאיר

[email protected]

פורסם

תוכיח את מה שהעללת. אם לא תצליח להוכיח, ידעו כולם שאתה סתם...מה..מה..קשקשן????

ולגופו של עניין, עצם האפשרות לייבא רכבים עתיקים, היא פעולה של המועדון והנהלתו (לפני איזה 10 שנים). איפה היית אז כשהיו צריכים לעשות משהו ראשוני לחלוטין ולהלחם מלחמה של ממש בביורוקרטיה כי אז היה אסור לייבא רכב שגילו יותר משנתיים...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כדאי לאחד כוחות ואמוציות כלפי הממסד\בירוקרטיה !!!!

ולא כלפי אחד נגד השני!!

צריך לעבוד ביחד כדי להקל ולהביא למצב עדיף את כל הנושא והתרבות של ריכבי אספנות!!!

"בית המפולג בתוך עצמו אינו יכול להחזיק מעמד!!!"

אברהם לינקולן

מקווה שעזרתי או הארתי במשהוא :oops:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בני, אני מקוה שאתה לא כועס עלי לא זו הייתה כוונתי.

הנושא הזה של יבוא רכב אספנות מחו"ל עולה מידי פעם בפורום ובפעם הקודמת שזה עלה שיבחתי את המועדון ופועלו וטענתי שהוא יכול גם לאור הצלחותיו הקודמות לעזור ולפעול לביטול המיסים הכבדים שחלים לא רק על מחיר הרכב(ללא תלות במחיר הרכישה ) אלא גם על ההובלה והביטוח. ומיד הגיעו תגובות של בעלי רכבים שהם ההוכחה למה שאמרתי.

אני מזמין אותך להכנס לעמוד 5 בפורום זה להודעה "יבוא רכב אספנות בפטור ממיסים" ולראות במו עיניך.

וזו לך ההוכחה.

ושוב סליחה באם דברי פגעו במישהו.

יוני.

פורסם

שגם הוא נתפס להכללה אבל הוא לא ציין אותה כעובדה גורפת כמו שאתה כתבת. חוץ ממנו איש לא התיחס לכך.

לכן תבין את הרוגז שלי

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

נראה שגם נמרוד וגם יוני דיברו ממעמקי ליבם וכיסם. יש לברך על פעולות המועדון שללא כל צל של ספק העלו את נושא רכבי האספנות כמה ליגות אך אני חושב שחבריי הנ"ל כיוונו לכך שהמועדון כגוף הגדול ובעצם היחיד המסוגל לטפל בנושא היבוא,לא צריך לנוח על זרי הדפנה וצריך להמשיך לפעול בכיוון זה שכן למרבה השמחה היבוא אפשרי אך למרבה הצער לא כדאי ורבים רבים נמנעים מליבא לאחר שמתחוור להם שרכב שנקנה ב-2500$ יעלה להם במקרה הטוב (אם יורידו טסות,ישברו בקליט וישרטו קצת את הצבע...) כ-10000$. יתכן ומי שהוציא סכום שכזה לא ישוש וישמח אם פתאום יתאפשר היבוא בחצי המחיר וירגיש שהוא נדפק מהענין אך צריך להתעלות ולנסות ליצור שוק נורמלי במחירים נורמלים כמו במדינה מתוקנת ולא לדשדש במציאות המנדטורית/ביוקרטית/עולם שלישית. שוק אספני נורמלי יטיב עם כולם,יצוצו בעלי מקצוע ראויים,יבוא חלקים קל ופשוט יותר,שוק קונים פעיל (ולא צריך להרחיב כמה קשה לממש רכב אספנות יקר כאשר בעליו מבקש לממשו מהר) ויתכן שערך הרכבים דווקא יעלה. אפשר להגן על בעלי הרכבים הנוכחים בהגבלת מכירה בדומה לעולים חדשים קרי שיעור מס מופחת אך במידה וימכר או יועבר הרכב לאחר,יהיה צורך בהשלמת מלוא מחיר המיסים. ככל הידוע לי,כרגע אין המועדון פועל להפחתת המיסים ועל כך טרונייתם של יוני ונמרוד.

שיהיה לכולם חג עצמאות שמח :lol:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יוני דבר על כך כעובדה עם "הוכחות" ואני שונא, אבל ממש שונא את ההובי הנפוץ כל כך שאם יש בעייה אז למה לא גם ללכלך קצת...

הרי אנחנו יודעים בדיוק מי "אשם" וזה האוצר. מועדון החמש כגוף התנדבותי עושה כמיטב יכולתו. הטרוניות הן לגיטימיות, אבל קצת נימוס וקצת כבוד.

פורסם

אני באמת לא מבין את המכס, ואפילו לא מתיימר להבין אותו - חוקים שונים ומשונים, והם יכולים לקבוע תעריפים לפי ראות עיניהם בלבד - אכן נושא בעייתי וכאוב.

יש לך למעשה שתי אפשרויות ע"מ להוריד מתשלום המכס:

1. להוציא את הרכב שלך לחו"ל, לשפצו שם ולהחזירו ארצה.

2. לייבא ארצה חלקי חילוף (לא רכב שלם!!!!!).

בשתי האפשרויות הללו תשלם מכס (לפחות סביר להניח שכך יהיה), אבל פחות באופן משמעותי מאשר ייבוא רכב אספנות לחלקים.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...