Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני צריך עזרה בקנית סאב לרכב.

יש לי רדיו דיסק הכולל הגברה נפרדת לסאב + קומפוננט + 6X9 + מגבר JBL 75.4

רציתי לדעת איזה סאב אתם ממליצים לי עליו. התקציב שלי נע בסביבות ה 700 שח ללא תיבה.

המליצו לי על הסאב של לאנזר - http://zap.co.il/model.asp?model_id=33991

שהוא זול וטוב. השאלה אם באמת הוא שווה וכדאי או שעדיף להשקיע עוד קצת ולקנות משהו אחר.

אגב אני צריך סאב עם סליל אחד היות וכבר מחובר לי הקומפוננט על המגבר.

ואם יש מישהו שמכיר איזה שהוא סאב חדש ברמה שאולי אפשר להוציא במחיר מציאה ב EBAY של ארה"ב

שגם ירשום לי.

תודה על עזרתכם.

פורסם

אני מצטרף לעתיד בקשר לקיקר... אבל אם אתה מחפש משהו יותר עמוק שמתאים לכמעט כל סוגי המוזיקה אז לדעתי לך על האודיובנק... הוא עולה בערך 700 בלי תיבה אם אני לא טועה... אם אתה רוצה אני יכול לארגן לך מחיר טוב מהמתקין שלי... אם אתה רוצה דבר איתי בה"פ....

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

יש לך גם את הפיוניר 306 או הפרימייר... אתמול התקנתי כזה בתיבה אטומה, שומעים ממש טוב.

כמובן שאתה חייב לשמוע בעצמך את כל הסאבים המומלצים לפני הקנייה.....

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

סרוין וגה הד

או קיקר קומפ וי אר

או רוקפורד p1 זה תלוי אם אתה אוהב אותו(אני מאוד אוהב אותו).

אבל בתקציב שלך לא הייתי קונה את הלאנזר שהוא סאב רק עוצמתי

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אחד מהבעיות בסאב CVR של KICKER שהוא בעל 2 סלילים

ואני צריך סאב עם סליל אחד וגם קראתי שהוא עם 8 אום

ואני צריך 4 אום.

פורסם

יש COMP VR בשני דגמים כמו כל דגם של קיקר בעל שני סלילים:אחד עם שני סלילים של

4 אום(אפשר לחבר אותו ב-2 או ב-8 אום=בטור או במקביל)והשני הוא שני סלילים של 2 אום

(אותו אפשר לחבר ב-1 או ב-4 אום)ככה שאין לך שום בעיה.

• תוכן חדש...