Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147,A3 או אוטו חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו מחפש רכב חדש וברוך השם יש תקציב סבבה,אם מישהו יכול לתת לי המלצות על האלפא או על הA3 שאני רוצה יד שנייה או אוטו חדש פחות יוקרתי.כל עצה תתקבל בברכה.תודה

פורסם

אי אפשר לתת עצה לפני שתתן תקציב ודרישות מהרכב (חוץ מ"שייראה סבבה", כפי שאני מבין מהבחירה באלפא או ב-A3). פרט כמה שניתן וכך נוכל לעזור בצורה ממוקדת יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שנכון נכון,התקציב עד 95,000 ככה אם אוטו חדש אולי עד 110,000 ככה אני רוצה מנוע ככה 1600 חביב לא מנוע עצבני אוטו כיפי,יפה כמו שאמרת,לא סגור ידני או אוטומט,ושיהיה אמין.תודה

פורסם

אמין אתה רוצה? שכח מהאלפא!!!

לא הייתי הולך בסכום כסף לחוץ ומוגבל לקנות רכב חדש.

אודי A3 יכולה להיות אופצייה מעולה ועונה לדרישות, אם כי התחזוקה לא תהיה זולה... (גולף יכולה להיות אופציה דומה וזולה יותר)..

אם פוזה משחקת תפקיד יותר ממרווח, גם מגאן קופה ודומיה יכולים להיות מומלצים.

אמיר.

פורסם
מה שנכון נכון,התקציב עד 95,000 ככה אם אוטו חדש אולי עד 110,000 ככה אני רוצה מנוע ככה 1600 חביב לא מנוע עצבני אוטו כיפי,יפה כמו שאמרת,לא סגור ידני או אוטומט,ושיהיה אמין.תודה

אז ככה. אם אתה רוצה אוטו ככה כיפי וחדש, אז לך על איזו יאריס T ספורט ככה. אחלה אוטו, אמין, חסכוני, מהנה ונראה ככה חמוד. אם אתה רוצה משומש ובא לך על A3 אז חפש איזו 1.6 ככה משומשת אבל עלויות האחזקה שלה יהיו ככה גבוהות יותר. על האלפא מומלץ ככה לוותר במקרה הזה.

ככה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...