Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי mazda 323f glx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לרכוש את הדגם הנ"ל שנת 97 ידני , במחירון של יצחק לוי המחיר הוא 27K.

יש לי הרבה שאלות בקשר לענין (זאת מכיוון שמעולם לא היא ברשותי רכב, 7 שנים שאני נוסע על אופנועים :-) ), מה אתם אומרים על הרכב ? שווה ? יש אפשרות למצוא אחד כזה במצב טוב ?, יש לרכב סחירות ? כמה יעלה הביטוח לנהג צעיר (אני בן 23) ? מה שווה לבדוק שקונים ? ואם יש לכם עוד איזה שהם עצות אני מאוד ישמח לשמוע...

בתודה, זיו.

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לרכוש את הדגם הנ"ל שנת 97 ידני , במחירון של יצחק לוי המחיר הוא 27K.

יש לי הרבה שאלות בקשר לענין (זאת מכיוון שמעולם לא היא ברשותי רכב, 7 שנים שאני נוסע על אופנועים :-) ), מה אתם אומרים על הרכב ? שווה ? יש אפשרות למצוא אחד כזה במצב טוב ?, יש לרכב סחירות ? כמה יעלה הביטוח לנהג צעיר (אני בן 23) ? מה שווה לבדוק שקונים ? ואם יש לכם עוד איזה שהם עצות אני מאוד ישמח לשמוע...

בתודה, זיו.אני מחזיק ברכב כ-3 שנים. מומלץ לקנות את הדגם עם המתיחת פנים (סוף 97) מכיוון שיש המון שינויים מכאניים (יש לי חוברת עבה בעבודה שמפרטת את השינויים). הרכב מבוקש ודיי סחיר. יש מצב למצוא אחד טוב ואפילו את תתאמץ, תוכל למצוא ידנית.

מה לבדוק ? תבדוק תושבות מנוע וגיר (מחלה ידועה), נזילות מים (גם כן מחלות במאזדות), בולמי זעזועים ועוד...

צריכת הדלק שלה בעיר בערך 1:8.5, הרכב בעל ביצועי מנוע סבירים והתנהגות כביש סבירה.

בגדול, הרכב סבבה, אני מאוד נהנה ממנו.

אם אתה רוצה עוד פרטים, דבר איתי בה"פ.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

97 זה עם הפנסים שניפתחים?

אם כן, אחלה אוטו, אמין מאוד, מנוע פשוט וניתן לטפל לבד, גיר ידני טיפה קשה למצא.

האוטו מלא ב"גיזמואים" יחסית לשנה (מחממי כיסאות, ח"ח, מראות חשמל, וכו')

הוא נראה כמו מיליון דולר אבל נוסע כמו 3 שקל...

זה לא רכב ספורט, הוא אפילו לא מיתקרב שזה! אם טיפה "לוחצים" עליו הוא מחליק ומאבד את הצפון....

אני מאוד נהנתי ממנו, מהמרחב הפנימי, 5 דלתות, מכל הכפתורים, צריכת דלק, הפשטות...

בקיצור, אחלה אוטו כל עוד אתה מעייד אותו לנסיעות מישפחתיות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זה עם הפנסים שניפתחים?

אם כן, אחלה אוטו, אמין מאוד, מנוע פשוט וניתן לטפל לבד, גיר ידני טיפה קשה למצא.

האוטו מלא ב"גיזמואים" יחסית לשנה (מחממי כיסאות, ח"ח, מראות חשמל, וכו')

הוא נראה כמו מיליון דולר אבל נוסע כמו 3 שקל...

זה לא רכב ספורט, הוא אפילו לא מיתקרב שזה! אם טיפה "לוחצים" עליו הוא מחליק ומאבד את הצפון....

אני מאוד נהנתי ממנו, מהמרחב הפנימי, 5 דלתות, מכל הכפתורים, צריכת דלק, הפשטות...

בקיצור, אחלה אוטו כל עוד אתה מעייד אותו לנסיעות מישפחתיות...

גיליאני כמעט בטוח שהוא לא התכוון ל-323FBG.גם זה לא הגיוני מכיוון שלא נראה לי שדלק-מוטורס מכרו עם את הלנטיס F וגם את ה-323F ביחד.

(למרות שהם מכרו את שתי הסאדנים במקביל)

בכל אופן, אני לא ראיתי 323F-BG שנת 97.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...