Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A3 עם קצה שלדה..כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

במהלך חיפושי אחרי A3 מצאתי אחת ממש שמורה עם ק"מ נמוך יד ראשונה 1.8 ידני(לא טורבו)

שנת 2002

הרכב נמצא לאחר בדיקה עם קצה שלדה אבל חוץ מזה הרכב חדש הכל פיקס,

היה של נהגת יחידה.

המחירון 107 אני יכול להוציא אותו ב80.

רציתי לדעת אם שווה לקנות?

האם אני יתקע עם הרכב בעת המכירה?

תודה רועי.

פורסם

תלוי איפה הפגיעה. אם זה לא משהו בטיחותי וזה לא משפיע על היתנהגות הרכב אז זה לא נורא. רק קח בחשבון שיהיה קשה למכור אותו...

פורסם

קצה שילדה זה שטויות, זה יכול להגרם מפגישה עם מדרכה בעת חנייה.

לרוב לקצה שילדה אין שוום השפעה על הבטיחות ועל ההתנהגות ( תבדוק שהתיקון בוצע בצורה טובה).

מספיק כבר להפוך פגיעה בשילדה לסיבה מספר אחת לא לקנות אוטו.

אוטו מקבל מכות בחיים שלו.

פורסם

מספיק כבר להפוך פגיעה בשילדה לסיבה מספר אחת לא לקנות אוטו.

אוטו מקבל מכות בחיים שלו.

זה סיבה מס' 1 כי אחר כך קשה להיפטר מהאוטו!!

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

קצה שילדה קדמי או אחורי? מה הוחלף בנוסף לתיקון (פח, כנף, אחר)? כמה ירידת ערך קבע השמאי? האם קיים איזשהוא שינוי גאומטרי ברכב המביא לשחיקה לא זהה בגלגלים בשני הצדדים?

פרט עוד על הפגיעה, ונוכל להמליץ יותר בחוכמה. בעיקרון, במידה והביטוח קבע אחוזים בודדים, נראה שכדאי לנסות ולקנות ב30% מתחת למחירון, אם כי יש לקחת בחשבון בזמן המכירה את אותו אחוז + בזבוז זמן רב במכירה

הכי טוב FSI!

פורסם

הפגיעה היא מאחורה..

נכנסו בה בטמבון והוא הוחלף

אני מוציא את האוטו ב80,

שווה?

האוט ממש שמור נקנה בסוף 2002 לא ישבו מאחורה

אני עכשיו לא מסתכל על המכירה כי לא יהיה אכפת לי למכור גם ב80.

השאלה אם לגעת או לא??

פורסם

אתה לא תמכור ב80,הרי תשתמש בו זמן מסוים ובאותו זמן המחירון ירד,אז גם אתה כנראה תוריד 25-30%,כוחות השוק יגרמו לך לעשות כן אלא אם יבוא לך קונה שלא בורח ישר מהשם שילדה.

פורסם

אם האוטו באמת שמור ונמכר במחיר הזה שאתה מציג (80K) והפגיעת שלדה לא משמעותית ולא פוגעת בבטיחות אז שווה לקנות את הרכב. בזמן המכירה אתה תוריד בדיוק אותו אחוז כמו שאתה קונה אותו, כ-25 אחוז.

פורסם

עם מדובר על פגיעה מאחור ובתנאי שאתה מחזיק את הרכב לפחות 4-5 שנים

זה כדאי.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אם נהוג להוריד 25% על קצה שלדה אני חושב שאני בבעיה גדולה.

היתה לי תאונה לא מזמן, והנה דיווח מצולם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=65430

לא יודע אם לזה אתם קוראים קצה שלדה.

הירידת ערך 5% (2% על איזה פח, עוד 2% על משהו אחר ו1% על אמבטיה של גלגל ספייר)

כלומר פיצו אותי בערך ב 2000 ש"ח בסעיף הזה.

התיקונים עלו 4000 ש"ח.

האם אכלתי אותה ואאלץ להוריד יותר מ 10,000 ש"ח כדי להפטר מהאוטו?

סה"כ אחרי התאונה כמעט לא רואים שקרה משהו, והאמת יכולתי להמשיך לנסוע ככה עד היום.

פורסם
אם נהוג להוריד 25% על קצה שלדה אני חושב שאני בבעיה גדולה.

היתה לי תאונה לא מזמן, והנה דיווח מצולם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=65430

לא יודע אם לזה אתם קוראים קצה שלדה.

הירידת ערך 5% (2% על איזה פח, עוד 2% על משהו אחר ו1% על אמבטיה של גלגל ספייר)

כלומר פיצו אותי בערך ב 2000 ש"ח בסעיף הזה.

התיקונים עלו 4000 ש"ח.

האם אכלתי אותה ואאלץ להוריד יותר מ 10,000 ש"ח כדי להפטר מהאוטו?

סה"כ אחרי התאונה כמעט לא רואים שקרה משהו, והאמת יכולתי להמשיך לנסוע ככה עד היום.

מזל טוב אחי, חברת הביטוח עשתה עלייך קופה. אל תתעצבן, זה קורה כמעט לכולם. למזלנו, לקורולה הקודמת היה שוק מצויין ונתונים טובים (יד ראשונה ו-80K ק"מ ב-9 שנים מהרגע שהוצאנו אותה מהחברה) ולכן הצלחנו למכור אותה במחירון. במקרה שלך הייתי מחזיק את הרכב עד שהוא ימות, יש לי חבר שמנסה כבר חצי שנה למכור את ה-406 שלו ללא הצלחה (הוא כבר ירד 10K ש"ח מתחת למחירון ובנוסף בחצי שנה האחרונה המחירון ירד בעוד 10K ש"ח). אולי יתמזל מזלך ותפול על "צעיר" שלא יקח את הרכב לבדיקה וכך תוכל להפטר מהרכב ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שלום לכולם.

במהלך חיפושי אחרי A3 מצאתי אחת ממש שמורה עם ק"מ נמוך יד ראשונה 1.8 ידני(לא טורבו)

שנת 2002

הרכב נמצא לאחר בדיקה עם קצה שלדה אבל חוץ מזה הרכב חדש הכל פיקס,

היה של נהגת יחידה.

המחירון 107 אני יכול להוציא אותו ב80.

רציתי לדעת אם שווה לקנות?

האם אני יתקע עם הרכב בעת המכירה?

תודה רועי.

קנה ותתחדש. ממילא קיים סיכוי גבוה שכל רכב שתקנה, יחטוף המהלך חייו אצלך מכה שתפחית את סיכויי המכירה שלו. קצה שלדה באופן כללי אינה בעיה שמשפיעה על הניהוג והבטיחות. אם כל שאר הפרמטרים תקינים, אין לך להערכתי ממה לחשוש.
פורסם

לפי חיים הכט ב"רישיון להרוג"

לכל נהג במדינת ישראל יש סיכוי של 100% לעבור תאונה במהלך חייו.(לא מדובר על תאונות קשות אלא גם דפיקות קטנות במהירויות נמוכות.)

אני לא בטוח עד כמה הנתון של ה100% נכון,אבל זה די קרוב,רוב מי שאני מכיר עשה תאונה(מזערית ככל שתהיה)באשמתו או שלא באשמתו במהלך חייו.

• תוכן חדש...