Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A3 עם קצה שלדה..כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבינו, "קצה שלדה" זה טוב שקונים ורע שמוכרים

למה?

כי "קצה שלדה" לרוב לא מפריע לשום דבר חוץ מלראש הנבוב שיש לקונים הישראלים, לדעתי שווה לך לקנות את האוודי אם אתה מכתוון להחזיק אותה זמן מה, אוודי אי 3 , שנת 2002, ב 80 אלף, ועוד שמורה זה ממש ממש מציאה. המחיר שווה - זה אוודי.

היבט בטיחותי אין לעניין

הבעיה היא בקונים בישראל ששומעים "קצה שלדה" ומדמינים שעשית 8 גילגולים באוויר 2 פליקלק לאחור ונחתת על הגג..

הם לא מבינים שמדובר במכה קטנה מאחורה שתוקנה גם ככה... ואין לה שום היבט ...

בקיצור, מבחינת בטיחות ושווי רכב - שווה גם שווה !

מכירה אח"כ - קצת בעיה, אבל אם תוריד במחיר, גם אתה תמצא את הבחור\בחורה הנכונים.

פורסם

מחזק את מה שנאמר!!

אם אין שום השפעה על בטיחות והתנהגות הרכב והרכב שמור והמחיר טוב תקנה בלי לחשוב!!

רק כך בחשבון שתמכור גם לך יורידו רק תגיד מראש שיש לך קצה שילדה שתמכור כך שתהיה אמין ולא תראה כאילו אתה מסתיר משהוא!!

בהצלחה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לכל נהג במדינת ישראל יש סיכוי של 100% לעבור תאונה במהלך חייו

קודם כל בתוכנית דובר בין היתר על תאונות שכללו מכות קלות.

סטטיסטיקה זה דבר מאד כללי וזה לא נכון לומר שיש 100% סיכוי. אם היה 100% סיכוי, כולם באמת היו מעורבים בתאונות ולשמחתינו זה לא באמת כך.

אולי אם עושים ממוצע, מספר התאונות זהה למספר הנהגים. אל תשכח שבכל רכב שבזמן התאונה, נסעו ארבעה אנשים, פתאום יש ארבעה נפגעים לתאונה אחת, שזה מוסיף לאחוזים שדיברת עליהם קודם.

תסכים איתי שאחוז מכובד מהאוכלוסיה לא היה מעורב בתאונות, ואילו אחוז מכובד אחר, היה מעורב ביותר מתאונה אחת..

פורסם

קנית רכב חדש מהחברה נקי נוצץ , יצאת מהחנייה, בום נכנסו בך מאחורה במהירות 35 קמ"ש, יש לך קצה שילדה מזל טוב.

חנית את האוטו נכנסת קצת מהר לחנייה ולא ראית שמהדרכה כזאת קרובה, נכנסת ב ב 15 קמ"ש מזל טוב יש לך קצה שילדה.

הסיבה להמנע מרכב עם קצה שילדה היא פסיכולוגת בלבד שמלווה בטימטום ואטימות גמורה.

כמו שפעם שטפתי את האוטו בא איש, שאל התעניין, אמרתי לו יש לי קצה שילדה ישר הוא אמר " אוהו כמה פעמים התהפכת"?

פורסם

קודם כל תבדוק את כל נושא התאונה , תבקש מבעל הרכב את התמונות ואת דו"ח התיקון המלא

של הרכב , תכנס למישהו שמבין בתחום ותבדוק איתו בדיוק אם הפגיעה היא שולית , חשוב מאד

שתעשה את המהלך הזה לפני הקניה .

דבר שני ב80 אלף הרכב מומלץ אפילו שיש לו קצה שלדה במידה שלא גורעת שום דבר מיכולתו של הרכב.

בהצלחה

פורסם
לפי חיים הכט ב"רישיון להרוג"

לכל נהג במדינת ישראל יש סיכוי של 100% לעבור תאונה במהלך חייו.(לא מדובר על תאונות קשות אלא גם דפיקות קטנות במהירויות נמוכות.)

אני לא בטוח עד כמה הנתון של ה100% נכון,אבל זה די קרוב,רוב מי שאני מכיר עשה תאונה(מזערית ככל שתהיה)באשמתו או שלא באשמתו במהלך חייו.

תיקון קטן,

חיים חיט טפו!!!

איכסה.

פורסם

אני מכיר את האוטו הוא מאיזור השרון זה לא קצה שלדה זה שאסי !

אל תיגע באוטו הזה גם לא ב80 עדיף לך למצוא אחת יותר שמורה במחיר יותר גבוה כי עם האיי3 הזו לא כדאי לך להתעסק גם עם התאונה שלה וגם לא שמרו עליה מבחינת טיפולים ונהיגה הוא די עבר התעללויות ממה שראיתי לפחות !!

היא הייתה של איזה בחור בן 20 ומשהו והוא שם לה ג'אנטים שונים אני זוכר... האמת הרבה זמן לא ראיתי אותו ...

פורסם

פשייייי כל אחד טכנאי...מעולה! ככה שלפני שאני אקנה את הרכב הבא שלי אני אדאג לעלות תמונות לפה של כל השלדה פריים אחר פריים ויגידו לי אם לקנות או לא..:D ככה אני חוסך כאבי ראש של בדיקה. וכסף.

אקיצר בהנחה שמר DKILLER אינו דובר אמת , שמור את תוצאות הבדיקה כמובן (אם נעשתה) ודא שכל פרט ולו הקטן ביותר כולל הצלבות מידע בידך רכוש את הרכב וסע לשלום.

פורסם

תיקח את הדיאגנוזה והתמונות ואת חשבונית התיקון והיסטוריית הטיפולים לשמאי ותשאל,

כמו כן לפני קניה ובדיקה במכון לך עם האוטו לצמפיון שיתחברו עם 5051 1551 או 1552 שיראו אם יש תקלות של חיישנים וכאלה כי הם מתקלקלים ועולים הון

• תוכן חדש...