Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על הביטוח המקיף...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע ישנו סעיף בפוליסה שמגדיר את מטרת השימוש ברכב. בין המטרות ישנה מטרה המגדירה את השימוש ברכב למבחן ותחרויות. רוב הרכבים (אם לא כולם בארץ?) לא נכללים בסעיף זה.

לכן יש לי מס' שאלות:

1. ג'ימיקאנות - הביטוח מכסה?

2. "רייס" - הביטוח מכסה?

3. את המבחנים במגזינים - הביטוח מכסה?

תודה!

פורסם

תודה!

ד"א, נהיגה "חזקה" עם הרכב הביטוח מכסה? הרי יכול להיות שאתה נוהג "חזק" לא רק בשביל הכיף אלא כדי לבדוק את האוטו.

נ.ב אמיצים מגאזין אוטו ;-)... (או שיש להם פוליסה נפרדת)

פורסם
תודה!

ד"א, נהיגה "חזקה" עם הרכב הביטוח מכסה? הרי יכול להיות שאתה נוהג "חזק" לא רק בשביל הכיף אלא כדי לבדוק את האוטו.

נ.ב אמיצים מגאזין אוטו ;-)... (או שיש להם פוליסה נפרדת)

כל נהיגה שלא כחוק יוצרת לך בעייה עם הביטוח לגבי נזקי רכוש שלך ושל אחרים. פגיעות גוף מכוסות תמיד ע"י ביטוח החובה - גם אם התפרעת בכביש. מה שכן, אתה תהיה חשוף אח"כ לתביעות מצד המדינה.

אלון

פורסם

אוטו לא לוקח סתם מכוניות ובוחן אותם..

הוא לוקח מכוניות מבחן של הסוכנויות - ולמכוניות האלו יש ביטוח מתאים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה תחום מאוד אפור כי יש לחברות הביטוח בעיה להוכיח מה היה על אותו מנחת - לדוגמא : איבדת שליטה במנחת נזרקת מהמסלול הצידה התלבשת על עמוד

זה מה קרה באמת....מה אתה מדווח במשטרה בביטוח : הלכתי להטיס טיסן ופתאום קפץ לי שועל בזמן שנסעתי לי לשטח ההטסה בניסיון התחמקות מהשועל פגעתי בעמוד ברזל המצוי לצד הדרך....מכוסה !

רייס ? אתה בכללת נסעת כחוק בדרך ציבורית !

פורסם

"כל נהיגה שלא כחוק יוצרת לך בעייה עם הביטוח"

אני לא בטוח שזה מדוייק.

זה נכון שבצורה יבשה לא אמורים לעשות עם הרכב דברים כאלה אבל השאלה היא גם איפה הגבול עובר.

מה זה "רייס" ?

הרי על הרבה תאונות אפשר לטעון שהנהג נסע מעל המהירות המותרת ולכן לא כחוק ולכן הביטוח לא תופס.

אם תבוא ותגיד שעשית תאונה כי עשית רייס אז אולי הביטוח יעשה בעיה אבל למה שתעשה את זה ?

אתה צריך להצהיר לביטוח שהשתוללת ולכן עשית תאונה ?

אגב, אם אני הולך לקורס נהיגה, מקום מסודר והכל (מסלולים/אלטרנתיבי), ומתהפך עם האוטו או משהו כזה.

הלך האוטו ואין ביטוח ?

יש אולי ביטוח נפרד של המקום ? (לא נשמע לי הגיוני כל-כך)

פורסם

לאלון: לגבי נהיגה שלא כחוק, לדעתי אתה טועה: בהרבה מקרים אנשים עשו תאונות כתוצאה ממהירות מופרזת לדוג', ואם הביטוח היה מתנער מאחריות היינו שומעים על כך בתקשורת.

בנוסף, קראתי את הפוליסה של הרכב (ולא משעמום!) ולא ראיתי (או שאני לא זוכר שראיתי) מקום שמדבר על נהיגה לא חוקית - אתה יכול לצטט מהפוליסה סעיף שמדבר על זה? נשמע לי מוזר...

• תוכן חדש...