Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכל מי שענה, עזרתם לי מאוד.

אני רק לא מבינה למה כשכתבתי "מבקשת המלצות", כל העונים פנו אליי בלשון זכר...

אשמח לדעת איפה יש פירוקיות וזגגי רכב מומלצים באזור שלי (הרצליה / רמת אביב), שבהם אוכל להשיג רק מראה+הדבקה, או את בית המראה כולו, במחיר סביר ושירות אמין, וכמה זה עולה בערך.

תודה, מיקי (בת).

פורסם

אני רק לא מבינה למה כשכתבתי "מבקשת המלצות", כל העונים פנו אליי בלשון זכר...

תודה, מיקי (בת).

אולי בגלל ששם המשתמש שלך הוא מיקימאוס ולא מינימאוס? :-)
פורסם

החלפתי את המראה עצמה, החלקים הפנימיים תקינים והמנגנון החשמלי עובד, אבל הפלאסטיק החיצוני שבור והמראה חשופה מהצד. אני חוששת שרחיצת הרכב תגרום לקצר או לחדירת מים. אפשר לקנות ולהרכיב רק את הפלאסטיק החיצוני, או שזה מובנה בבית המראה? אין לי מושג איפה יש פירוקיות ואיך משיגים מהן בית מראה. תודה, מיקי (בת).

פורסם

אין מה לחשוש לגבי חדירת מים לדעתי, ברחיצה בכל מקרה נכנס מים לתוך המראה, ככה שזה לא משנה אם שבורה או לא...

זה כבר יותר עניין אסטתי, לשיקולך האישי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מראת צד זה דבר חשוב, ויש לתקן זאת ! לא חסרות הפעמים שראיתי (מצטער, אבל זה תמיד היה ככה) בחורה נוסעת בפונטו עם מראה צד ימין מקופלת , ושאני צופר לה ואומר לה על המראה היא עוד מעיזה להגיד "להה אנ'לא צריכה, אני רואה יופי גם בלי"

פשוט ......לירות בה!

מיקי אל תקחי אישית, פשוט לא פעם ולא פעם חתכו אותי בגלל שחסרה מראה..

פורסם

לאורן - אם היית קורא את מה שכתבתי היית מבין שתיקנתי את המראה. חוץ מזה אל תמהר כל כך לירות באנשים בגלל שהרגיזו אותך או בגלל כל סיבה אחרת... וגם אל תשווה אותי לבחורות אחרות, אני נהגת מצוינת כי יש לי הרבה נסיון בנהיגה.

לרפי - בכתובת שנתת לי בהרצליה אין מראה מפירוק. אני מעדיפה לתקן בהרצליה מאשר להתברבר בכל מיני אזורי תעשייה שאני לא מכירה. גם לא ברור לי אם אפשר להחליף רק את הפלאסטיק החיצוני - שהרי את המראה עצמה החלפתי.

לאורסה - מבחינה אסטתית זה נראה לא טוב ומפריע לי, אבל המראה כבר הוחלפה ב-100 ש"ח, השאלה אם אפשר לתקן את הפלאסטיק או להוציא עוד 600 ש"ח על החלפת בית המראה כולו.

מיקי (בת).

ואל תשוו אותי לנהגות אחרות.

• תוכן חדש...