Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הכוונה ב - טיפט' ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי במגזין רכב בשם "הגה" מחירון של פורשה 911 טרגה והיה כתוב שיש שני סוגים : ידני ו - טיפט' .

אז אם מישהו מבין למה הם התכוונו בבקשה תענו....

פורסם

זה שאתם אומרים טיפטרוניק לא עוזר לי ממש.....

אני לא מבין בקטע הזה.....בכלל....

בגלל זה אני פה.......כי זה מעניין אותיי.....

אבל גם כשאתם מסבירים לי ואמרים לי שיש פלוס ומינוס ליד התיבת הילוכים זה לא עוזר ליי מי יודע מה....

אז בבקשה תעזרו לי קצת יותר......

אני קשה קליטה והבנה....

פורסם

כן שמנו לב...

ומה יש להסביר... זאת תיבה אוטומטית שבה לנהג יש אפשרות להעביר הילוכים בעצמו. כלומר להעלות או להוריד הילוך לפי רצונו.

הנה תמונה של תיבת הילוכים טיפטרוניק...

3A%20Tiptronic.jpg

פורסם
זה שאתם אומרים טיפטרוניק לא עוזר לי ממש.....

אני לא מבין בקטע הזה.....בכלל....

בגלל זה אני פה.......כי זה מעניין אותיי.....

אבל גם כשאתם מסבירים לי ואמרים לי שיש פלוס ומינוס ליד התיבת הילוכים זה לא עוזר ליי מי יודע מה....

אז בבקשה תעזרו לי קצת יותר......

אני קשה קליטה והבנה....

עקב קשיי ההבנה ,אני אסביר לך לאט לאט.

ת ב צ ע

ח - י - פ - ו - ש .

ניתן לעשות זאת באמצעות לחיצה כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...