Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) אני מתכנן ללכת לדרייב אין של יס, השאלה שלי אם המצבר יכול להחזיק שעתיים וחצי-3

של סרט(2 ר. קדמיים+2 ר. אחוריים+רדיו דיסק) בעוצמה בינונית-חזקה...

אין לי מושג מה המצב של המצבר וכמה שנים הוא כבר מותקן ברכב

צריך להתניע באמצע הסרט לטעון אותו? :\

(מקס' הרכב ידני אפשר בדחיפה אבל לא יודע אם יהיה שם מקום, רק שלא יגמר לנו באמצע הסרט חחח)

2) אצלי ברכב(מזדה 323 סדאן 96') יש לחצן הפעלה למזגן(A\C משהו כזה) ועוד כמה דרגות עוצמה של המאוורר של המזגן

השאלה שלי היא אם אני נוסע רק עם המאווררים של המזגן(רק כדאי לאוורר קצת את האוויר ברכב)

זה יצרוך דלק כמו נסיעה עם מזגן?(או שרק הקטע של הקירור זה המאמץ בכל הסיפור?)

ד"א זה אוויר מבחוץ? או סתם מאווררים על אותו אוויר שברכב?

תודה רבה לעונים על השאלות :]

פורסם

אני מאלה שהשתמשו בשירותיו הטובים של הדרייב אין בימיו הטובים, למעשה היישר מתחילת הפעלתו. או נוסטלגיה אהובתי... :wink:

כן, אתה בהחלט עלול למצוא עצמך נזקק לשירותי החילוץ של הדרייב אין בתום הסרט. גם בשעתו כאשר הם סיפקו רמקול על החלון תמיד היה מי שנתקע בסוף הסרט. היתה להם עגלה עם בטריה וכבלים שהם היו מביאים אל התקוע האומלל ו... טלפון לשירותי גרירה שהיו עימם בקשר עסקי....

אני משער שגם היום הם מספקים את השירות... :-D

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

פעם היה רמקול על כבל שנתלה על החלון. גנבו אותם! היום יש שידור מאופנן FM שנקלט ברדיו של האוטו. אז מה עושה מי שלא יכול להפעיל רדיו בלי סוויץ? שיביא עימו טרנזיסטור!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

[2) אצלי ברכב(מזדה 323 סדאן 96') יש לחצן הפעלה למזגן(A\C משהו כזה) ועוד כמה דרגות עוצמה של המאוורר של המזגן

השאלה שלי היא אם אני נוסע רק עם המאווררים של המזגן(רק כדאי לאוורר קצת את האוויר ברכב)

:]הפעלת מאוור חשמלי ברכב לא צורכת דלק כמו מזגן מכיון שמדחס המזגן לא נכנס לפעולה. השפעה על תצרוכת הדלק תהיה נמוכה עד זניחה כמו הפעלת מערכות חשמליות אחרות ברכב.

אה, ותהנה בסרט, אל תעשה שום דבר שאני לא הייתי עושה...:-)

פורסם

הדרך היחידה לשמוע את הסרט זה מערכת הסאונד ברכב?? נשמע מוזר - הרי יש שם עשרות (מאות?) מכוניות - לא יתכן שכולם צריכים להתניע באמצע הסרט... אין רמקולים גדולים או משהו?

...Carpe Diem

פורסם
הדרך היחידה לשמוע את הסרט זה מערכת הסאונד ברכב?? נשמע מוזר - הרי יש שם עשרות (מאות?) מכוניות - לא יתכן שכולם צריכים להתניע באמצע הסרט... אין רמקולים גדולים או משהו?

לא, וזאת הבעיה שלי :\

יגמר לי המצבר באמצע הסרט...

או שאני אצתרך להתניע כל איזה רבע שעה-חצי שעה וזה סתם יעצבן

פורסם

אצלי ברכב(מזדה 323 סדאן 96') יש לחצן הפעלה למזגן(A\C משהו כזה) ועוד כמה דרגות עוצמה של המאוורר של המזגן

מדחס המזגן הוא זה שמהווה את המעמסה המשמעותית על המנוע, שגוזרת צריכת דלק גבוהה.

עומס המאווררים זניח יחסית, ולא יגרום לשינוי מהותי, אם בכלל, לצריכת הדלק.

בנוגע לכניסת האויר, אתה הוא זה שבוחר זאת באמצעות בורר.

לחיצה על לחצן הבורר תגרום לסירקולציית האויר שנמצא בתוך הרכב, וביטול לחיצה יגרום לשאיבת אויר חיצוני.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

אם לא אכפת לך לבזבז חד פעמי הרבה מאוד כסף(יחסית) על הסרט. תפעיל את המערכת כמו שצריך בכדי להנות מהסרט ותפעיל את המזגן באוטו למשך כל הסרט.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בדיוק...

נראה מישהו אחד שנמצא בדרייב אין בת"א אפילו ב 10 בלילה ונמצא באוטו בלי מזגן עובד...

לגבי שאלה ב' - הפעלת איוורור בלבד לא צורכת כוח מהמנוע ולא משפיעה על צריכת הדלק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הפעלת איוורור בלבד לא צורכת כוח מהמנוע ולא משפיעה על צריכת הדלק.
הפעלת האוורור צורכת כוח וע"י כך גורמת בעקיפין להעלאת צריכת הדלק, אולם היא מזערית בלבד ובהחלט ניתן להתעלם ממנה כליל.

הפעלת האוורור גורמת למעמסה חשמלית עודפת על האלטרנטור, שגורמת להגברת ההתנגדות שלו וכך לגריעת כוח.

שוב - מדובר נתון זעיר מאוד וזניח, אך קיים.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...