Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל את זה כי ברנו כנראה לא מבינים עברית.

מנוע צעדים ברנו עולה 1150 לפני מע"מ אבל כשושאלים את הבחור לגבי מצערת אין לו מושג :?

פורסם

מזה "מצערת" רק את הפרפר או את כל מכלול ההזרקה ...?

אני לא שמעתי בחיים שמישהו קנה רק את המצערת (אולי מכוני קרבורטורים והזרקה ) ...

פורסם

מנסיון אני אגיד לך שהמצערת יותר יקרה ממנוע צעדים כשמדובר בחלק מפירוק , לי הציעו מצערת במוסך שמגיעה מיבואן מנועים ב1300 שקל בערך מפירוק אותו החלק יעלה בסביבות ה600-900 שקל,עכשיו מה הסיבה לכך שבן אדם שזקוק להחלפה של מנוע צעדים מציעים לו מצערת ? הסיבה היא א.החלק המקורי יקר מאוד!

ב.חלק תחליפי שהוא בדרך כלל זהה למקורי וזול בצורה ניכרת לא תמיד נמצא בשוק החלפים בישראל והוא גם כן יקר בכל זאת!

ג.גם כשרוצים להשיג את החלק מפירוק לרוב הם מסרבים למכור אותו בנפרד מהמצערת ולפיכח משאירים לך מעט מעוד אפשרויות אחרות.

עכשיו מה אני עשיתי ? לא ויתרתי,חיפשתי ומצאתי פירוקיה שהייתה מוכנה לספק לי את החלק ללא המצערת במחיר של 300 שקלים בלבד וכך לא היה צורך לשלם על משהו שלא צריכים בכלל ועוד סכומי כסף לא קטנים, מקווה שעזרתי.

פורסם

איה פירוקיה נתנה לך את החלק בנפרד.

והאם המנוע צעדים נמצא בתוך המצערת או מבחוץ, כי אני לא מבין למה לא מסכימים למכור אותו בנפרד.

פורסם

הכוונה נראה לי "בית מצערת" שמכילה את המנוע צעדים.

מצערת נטו זה חלק מכני נטו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מנוע צעדים כמעט תמיד ממוקם מתחת לבית-מצערת וניתן לפירוק.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...