Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשיון של הרכב שלי כתוב מספר מנוע.

הסתכלתי ויש לי מלא מספרים כתובים באזור המנוע..בני 10 או 11 ספרות. והמספר שכתוב לי ברשיון הוא בן 6 ספרות בלבד...ואף אחד מהם לא דומה למה שכתוב לי שם.

אולי אני לא יודע להסתכל במקום הנכון?

מספר השלדה תואם...

הסתכלתי ברשיונות הקודמים של האוטו משנת 2000 (בעלויות קודמות) וגם שם מצויין אותו מספר.

הרכב הוא פג'ו 106 אקס אס 1400 מודל 95.

תודה!

פורסם

מה זה בדיוק הבלוק..?אין לי מושג בזה.

יש את החלק השחור הזה עם המכסה של השמן, מתחתיו יש מספר שבכלל לא דומה למספר של הרשיון, ומאחורה יש 2 צינורות כסופים גדולים כאלה שנכנסים למנוע, וגם עליהם יש מספר שהוא שונה מהמספר הראשון וגם לא דומה למספר ברשיון..גם לא בספרות האחרונות..

אני מתחיל לחשוד שהמנוע הזה הוחלף מתישהו בבעלות קודמת.

פורסם

אני לא רוצה להטעות אותך , אבל מניסיוני האישי שלי מספר המנוע נמצא איפה שסימנתי לך בצהוב

בין המיכל השחור , למנוע

רק יותר למטה בין הראש לבלוק

שוב , קח חו"ד נוספת לפני שאתה מפרק את המיכל

fichamotor01gran7nj.jpg

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תודה על התגובה.

אם זה באמת שם המספר..אז איך אני אמור להתסכל על זה?

פשוט מחר קונים את הרכב..והוא ירצה לבדוק מספר מנוע..וכל המספרים על המנוע הם שונים ממה שיש לי ברשיון.

איפה שאתה אומר לא בדקתי אמנם, אבל איך בדיוק יש לי גישה לשם?

פורסם

לפעמים בשביל גישה למספר מנוע צריך לפרק דברים

אצלי למשל בשביל לראות את המספר אני צריך להוריד את המיכל של נוזל הגה כוח

זה לא כזה קשה אם יש את הכלים הנכונים :wink:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אה, זה משפר לי את ההרגשה.

הייתי בטוח שהמספר חייב להיות בולט לעין ללא שום צורך בפירוק.

אז עדיין יש תקווה שהמנוע ברכב לא הוחלף.

הסתכלתי איפה שאמרת לי, אבל באמת שאי אפשר לראות שם כלום...

פורסם

שאלה לא כל כך קשורה...

צינור המתכת שמחבר בין שתי בולמי הזעזועים ברכב הוא מקורי מהמפעל או משהו שאתה הוספת?(פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

איירונמן, זה לא הרכב שלי. סתם תמונה מהאינטרנט בשביל להמחיש איך העסק נראה ב106...

נראה לי שהשמוט הזה נועד לחיזוק החלק הקדמי של הרכב, מבחינת תאונה מהצד או משהו כזה..תקנו אותי אם אני טועה.

ועוד 20 דקות בא האיש לקנות את הרכב ועדיין אין לי מושג איפה המספר מנוע המ$@#@ הזה. נקווה שיהיה טוב.

• תוכן חדש...