Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בDL אוטומט.

לאחרונה זה קורה לפעמים, שפתאום יש נסיעה שהמנוע נכבה כל פעם שהמנוע נכנס לסרק. אם אני שומר על קצת גז בסרק, שומעים את הטורים עולים ויורדים קצת. אח"כ נסיעה אחרת אין שום אחד מהסימפטומים. הכל תקין, נעלם. מה יכול להיות? הרי זה כנראה מעיד על איזו בעיה, שעלי לעלות עליה. בדקתי וזה לא קשור לפילטר אוויר. החלפתי פילטר דלק והסיפור נשאר. (למרות שלא נראה שיכל להיות קשור לפילטר דלק) קיצור, לפי קריזות. מה לבדוק?

פורסם
ככל הנראה סתימה בקרבורטור.

תודה, אבל אז למה לפעמים כן ולפעמים לא? אם זה באמת הכי מסתבר, מדובר על הרבה עבודה, טוב להיות משוכנע לפני..
פורסם
תודה, אבל אז למה לפעמים כן ולפעמים לא? אם זה באמת הכי מסתבר, מדובר על הרבה עבודה, טוב להיות משוכנע לפני..
כנראה גרגר לכלון שמטייל במעברים בקרבורטור,

לא ניתן לדעת לפני שמפרקים, אם זה הרבה עבודה זה לא בעייה שלך , זה בעייה של בעל מכון קרבורטורים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כנראה גרגר לכלון שמטייל במעברים בקרבורטור,

לא ניתן לדעת לפני שמפרקים, אם זה הרבה עבודה זה לא בעייה שלך , זה בעייה של בעל מכון קרבורטורים!

בברכה

צביקהנשמע הגיוני, אבל ראית מקרים עם סימפטום כזה בקרברטור,(**כתבתי קודם רדיאטור בטעות) צביקה?

ו"הבעיה של בעל מכון קרבורטורים" כמוך, זה בסופו של דבר בעיה כספית של מאות שקלים שלי. זו אמורה להיות תמימות של מוצאי-שבת?

בברכה, יוסף.

פורסם

נשמע הגיוני, אבל ראית מקרים עם סימפטום כזה ברדיאטור, צביקה?

ו"הבעיה של בעל מכון קרבורטורים" כמוך, זה בסופו של דבר בעיה כספית של מאות שקלים שלי. זו אמורה להיות תמימות של מוצאי-שבת?

בברכה, יוסף. יוסף שלום רב!

ברדיאטור לא ראיתי....... בקרבורטור אני רואה כמעט כל יום!

שנית אינני מחשיב את עצמי לבעייה לא לך ולא לבעלי רכב אחרים, ויעידו על כך לקוחות רבים ומרוצים,

כולל חברי פורום נכבד זה!

אני עם כל הצניעות מחשיב את עצמי לרופא של קרבורטורים,האם כשאתה הולך לרופא כשאתה חולה ( חס ושלום) האם אתה לא נוהג לשלם לו על זמנו?!

אינני מחשיב אותך לתמים, וזה לא קשור למוצאי שבת!

בברכה

ובהבנה

צביקה

פורסם

אז אם אתה אומר כך, מחר כנראה אגש לטיפול קרבורטור פה בירושלים.

הסבר: הרבה עבודה== הרבה הוצאה. רובנו פה מעדיפים לפתור בעיה בדרך הזולה כשהבעיה מתבררת להיות כזו, ולגשת להוצאה גדולה רק במקרים כמו פה, אם צדקת באבחנה של הקרבורטור דרך הפורום. (יש לך נסיון בזה.. וגם איתי, בקרבורטור הסקודה!)

תודה, ולילה טוב.

פורסם

הסבר: הרבה עבודה== הרבה הוצאה. רובנו פה מעדיפים לפתור בעיה בדרך הזולה כשהבעיה מתבררת להיות כזו, ולגשת להוצאה גדולה רק במקרים כמו פה, אם צדקת באבחנה של הקרבורטור דרך הפורום. (יש לך נסיון בזה.. וגם איתי, בקרבורטור הסקודה!)

תודה, ולילה טוב.

יוסלי תאמין לי אני זוכר אותך טוב, אך לעולם אני לא אקבע דעה מקצועית סופית ונחרצת, בפורום

מבלי שאראה את הרכב!

מבחינתך בעייתך לא יכולה לאבחן גם מקרוב מבלי לעשות מספר בדיקות, שלאחריהם אין מנוס ,

כנראה מניקוי ושיפוץ הקרבורטור!

אנא דווח מחר על התוצאות!

בברכה

צביקה

פורסם

תודה, ולילה טוב.

יוסף היקר... :-)

אוטו זה הוצאה, אין מה לעשות. הבעיה שאתה מתאר מוכרת לי (וגם לצביקה) ולרוב מדובר על קרבורטור מלוכלך. ב DL זה לרוב מתחיל מבעיות (אך ורק) בסרק, אך לאחר שתבצע ניקוי יסודי לקרבורטור אצל בעל מקצוע המתמחה בעניין - אתה גם תפתור את בעיית הסרק וגם תכיר מחדש את הרכב שלך (ומי יודע, אולי הוא לא יראה לך כל כך "עצלנומט" אחרי שתעשה זאת).

שבוע טוב :-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...