Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה, אני בן 18 וקבלתי מההורים מתנה מכונית סוזוקי סוויפט משנת 95 במצב טוב מאוד (105 אלף קילומטר, שמורה)

הבעיה היחידה באוטו היא המערכת שלו (או יותר נכון שאין לו..)

אני מעוניין שתעזרו לי להרכיב מערכת הכוללת רדיו-דיסק MP3 ורמקולים עד סכום של 1700 שח (צנועה, אבל מה לעשות שזה מה יש..)

הרעיון הוא לא להרכיב מערכת שתפוצץ בווליום אלא פשוט תתן אפשרות לשמוע קצת מוסיקה באוטו

פורסם

למה לא היכנס אני הבאתי סאב מגבר וקומפוננט ב1250 שקל...

ורדיו דיסק זה עוד 600 - 700 שקל אפשרי

תלוי באמת מה הוא רוצה?

© =============== > HU © Pionner DEH-5750MP

© === > Amp © Platinum V12 + Blaupunkt Bsx240

© =============== > Sub © Lanzar MAX-12Dual

© ========== > Componet Rear © Lanzar 6.5" VX6C

© ======= > Componet Front © Magnat 5.25" Bp-2130

פורסם

ומה אתם חושבים על ההרכב הזה:

רדיו-דיסק Pioneer DEH-P3700MP

סט קומפוננט Pioneer TS-C1353

סט רמקולים 6/9 Pioneer TS-A6971S

סה"ך 1717 שח

1. מכשיר עם 45*4 (נראה לי טפשי לשלם 20 ש"ח פחות מה 2750 deh שהוצע לבחור ולקבל מכשיר נחות מבחינת הספק יציאה , הdeh-2750 הוא 50*4 מקסימלי)

2. במחיר הזה עדיף DOTECH (הם גם זולים יותר), או לייטנינג אודיו לדעתי ,(מפורומים בחו"ל הבנתי שהפיוניר האלה , חוץ מלצעוק לא עושים הרבה,גם מבחינת רמת מחיר בחו"ל הם לא רחוקים מלנזר.)

3. הרמקולים האלה , זה בדיוק מה שהוצע לו (אפילו המחיר זהה)

4. התקנה לא עולה כסף רק אם עושים לבד (אני לא בטוח שזה המצב).

ZZR

פורסם
1. מכשיר עם 45*4 (נראה לי טפשי לשלם 20 ש"ח פחות מה 2750 deh שהוצע לבחור ולקבל מכשיר נחות מבחינת הספק יציאה , הdeh-2750 הוא 50*4 מקסימלי)

2. במחיר הזה עדיף DOTECH (הם גם זולים יותר), או לייטנינג אודיו לדעתי ,(מפורומים בחו"ל הבנתי שהפיוניר האלה , חוץ מלצעוק לא עושים הרבה,גם מבחינת רמת מחיר בחו"ל הם לא רחוקים מלנזר.)

מה זה משנה 45*4, 50*4, גם ככה זה אולי 18 וואט RMS, זה כל כך זניח, וחוצמזה שעוברים את ה3/4 גם ככה הכל מתעוות.

אני הייתי ממליץ ללכת על ציוד משומש, סה"כ ניתן לקנות פריטים עדיין באחריות ור"ד יותר מתקדמים,וכן קומפוננט ורמקולים לא של פיוניר, שזה כבר שיפור.

וב1800 ש"ח אפשר לקנות רכיבים סבירים .ולהנות מצליל איכותי גם ללא מגבר.

under construction..

פורסם

רדיו מצ'יפר של קלריון DB356 עם הסט קומפוננט מתנה ב 1000

מגבר מהדיוטי פרי של לוג'יק 100 דולר בערך 450 שקל...

ותחפש לך איזה סאב חמוד עד 300 350 שקל...

אני חושב שזו אחלה מערכת שבעולם להתחלה זה קצת יותר מסתם להעביר מוזיקה באוטו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

נראה לי בכלל עדיף לשים רמקולים רגילים בעליי נצילות גובהה + איזה טויטר

ו 6*9 במחיר של 300-400 שקל

ואיזה רדיו דיסק אמ פי 3 טוב לא חראתה משהו נוח

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

לגבי הרמקולים 6*9 של פיוניר 350W אני מציע ללכת על משהו פחות חזק כי יש לי אותם וכרגע לא מוגברים והם נשמעים פחות טוב מפיוניר חלשים יותר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תשמעו, בתקציבים נמוכים אני לא יודע אם קואקסלים טובים לא יהיו טובים יותר מסט אף חלש של קומפוננט מגבר וסאב מעפן.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

mdma אל תציע סתם דברים לאנשים

קודם כול את המגבר של הלוג'יק העיפו מזמן מהדיוטי פרי ואין אותו יותר!!!

מה הסכום שיש לבחור לקנות מערכת?

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

יש לי 1700 שח בערך להשקיע בכל העסק.. 700 שקל בערך הולכים לרדיו (הפיוניר 2750 או 3700 אני חושב)

והשאר (בסביבות האלף שקלים) נשארים להשקיע במערכת סאונד..

יש הצעות?

ואני עדיין מחכה לתשובה, האם חובה להוסיף סאב ומגבר או שיש אפשרות לחיות גם בלי זה

פורסם

בנתיים הייתי שם את הHU 3700 וסט קומפוננט, אחרי זה מתקדם להגברה ואז סאבוופר.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...