Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-304 יוצא מהמכון יופי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי המוווווווווווון זמן סוף סוף הפז'ו 304 שלי יצא היום מפחחות וצבע.

נראה מדהים!

אמנם יש לי עוד די הרבה עבודה: קצת ריפודים, קצת פאנלים של הדלתות, קצת לחדש את הסקאי פה ושם וכמובן לסיים את שיפוץ מנגנון הגג הנפתח.

אבל מאד בקרוב תוכלו לפגוש אותי, האבא הגאה, במפגשי המועדון עם הרכב.

מצורפות מספר תמונות (לא מי יודע מה איכותיות כי צילמתי עם המצלמה של הטלפון) כדי לשטוף את העיניים.

ויש גם שאלה. מכיוון שהרכב לא הותנע במשך כ-3 חודשים פעלתי על פי ההמלצות שקיבלתי כאן - בדקתי שמן ומים, הוספתי קצת דלק, נתתי למנוע כמה סיבובים אחרי שניתקתי קויל וכו'. המצבר כמובן הלך קאפוט (הוא היה כבר די גמור עוד לפני כן אז בטח אחרי 3 חודשים בלי להתניע...) אבל התנעתי עם כבלים וביום ראשון אחליף מצבר. נתתי למנוע לעבוד לפחות חצי שעה בטורים נמוכים ורק אז יצאתי לדרך. משום מה המנוע "מצלצל" ולא סוחב כמו קודם וגם בדקות הראשונות לנסיעה מאד עישן (ככל שנסעתי יותר יצא פחות ופחות עשן). אני מניח שיש קשר כלשהו לעובדה שהרכב עמד תקופה ארוכה. האם השערתי נכונה, ואם כן, מה עלי לעשות?

תמונה004.jpg

תמונה005.jpg

תמונה006.jpg

תמונה007.jpg

תמונה008.jpg

תמונה010.jpg

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם
זה גג פיבר?

זה לא גג פיבר. הדגמים האלה של ה-304 מגיעים עם גג נשלף (גג פח רגיל שניתן להסרה ע"י פתיחה של 4 קליפסים) ועם גג ברזנט שאפשר להחליף בינהם.

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם
ממש יפה למרות שנדמה לי שדגם הצבע המטלי הוכנס לשוק אחרי שהופסק יצור המכונית..
לא מדוייק;בשנותיה האחרונות של ה304 היא הוצעה במיגוון צבעים מטליים,כולל ירוק כהה.

דווקא הצבע הזה הולם מאד את המכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תתחדש על האוטו באמת אוטו יפה.

בכל אופן נראה לי שהבעיה היא קרבורטור\גומיות של מובלי שסתומים שהתייבשו.

אלה הדברים שיכולים להגרם לדעתי כתוצאה מרכב עומד.

שהרכב מצלצל משמע שהמנוע עובד עני מידיי או הצתה מוקדמת מידיי(וזה בהנחה שלא שיחקת עם יחסי דחיסה ואוקטן הדלק גבוה יותר משל הודו).

באיזה צבע העשן?לבן\שחור?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
לא מדוייק;בשנותיה האחרונות של ה304 היא הוצעה במיגוון צבעים מטליים,כולל ירוק כהה.

דווקא הצבע הזה הולם מאד את המכונית.

רציתי כמה שיותר קרוב לזו

Homer Simpson

פורסם

אוטו יפהפה!

רק חבל שהתמונות קצת לא באיכות.

יש לי אחת בקריה, נראה לי, אנסה לברר אולי גם אני אתחיל...

משכנתא זה קל

פורסם

רק חבל שהתמונות קצת לא באיכות.

בימים הקרובים יהיו תמונות איכותיות יותר.

בכל אופן נראה לי שהבעיה היא קרבורטור\גומיות של מובלי שסתומים שהתייבשו.

עברתי על כל הגומיות והמגעים ווידאתי שהכל במקום ותקין, שיחקתי קצת עם הדיסטריביוטר, הוספתי מעט שמן מנוע ו...הכל שב לקדמותו. הרכב נוסע מצויין, לא מצלצל וסוחב כמו שצריך.

Homer Simpson

• תוכן חדש...