Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הרשותי מיצובישי סופר לנסר 93 190000 ק"מ.

לאחרונה הגיר התחיל לזייף :

1.לא מעביר ל O.D לפעמים, רק אחרי שאני משחק קצת עם הכפתור OD, ועם הגז זה משתחרר.(קורה אפילו בירידה-לכן לא קשור לחיצה על דוושת הגז)

2.הגיר לא מעביר בצורה חלקה להילוך אחורי-יש דפיקה קטנה מצד הגיר וגם האוטו קופץ.(לפעמים)

כמובן שהמוסכניק ממליץ על שיפוץ, אני שואל :

1.האם שיפוץ הינו הכרחי וגם יעיל לזמן ממושך ?

2.אולי כדי להחליף שמן גיר אולי קצת לכון את הגיר או משהו דומה בנתיים כדי שיחזיק מעמד.

3.במידה וכן לשפץ-איפה כמה ולמה ?

אני מודה מראש לכל התשובות!

פורסם

מי שעושה לך את הבעיות בגיר זה המחשב גיר.

1 שיפוץ לגיר לא הכרחי במידה וזה באמת המחשב כמו שאני מאמין, שיפוץ יעיל אשר מחזיק לאורך זמן הוא רק שיפוץ שמעשה במכון אמין בצורה מיקצועית, שיפוץ מיקצועי הינו החלפה לא רק של החלק אשר נשבר אלא החלפת כל החלקים הסובלים מבלאי גבוה, האם מותקן ברכב קולר לגיר?

2 כמו שאמרתי אתה צריך ללכת למכון אשר מתעסק בגירים אוטומטיים, ושהם יוציוא לך רשימת תקלות מהמחשב, ואלחר חוות דעת שלהם תחליט האם יש צורך לשפץ את הגיר או להחליף מחשב.

3 שיפוץ גיר עסק לא זול בכלל 3000-4000 שקלים, מחשב חדש אין לי מושג מכיוון שלי החליפו מחשב במסגרת אחריות, אך המחיר שלו נמוך יותר מסמעותית משיפוץ גיר.

לא רשמת מאיפה אתה לכן אני לא יכול להמליץ לך על מקומות כרגע.

פורסם

אני גר באיזור חדרה.

ככל הידוע לי לא נותקן אי פעם קולר לגיר...בכל מקרה איך אני בודק ? או יותר נכון איך זה נראה.

פורסם

אתה יד ראשונה של הרכב? אם כן, אז כנראה לא הותקן, אחרת הייתה יודע. מצד שני אם הוא לא היה מותקן לא היית אמור להגיע כמעט ל200 אלף קילוטרים

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אופל אסטרה, גיר של סופר לאנסר יחזיק מעמד בלי קולר אם יסעו באוטו רגוע ולא במהירויות על.

יש לי כמה דוגמאות לכך.

בכל מקרה, קולר לגיר מאוד רצוי להתקין.

לפותח השירשור, הקולר הוא בעצם רדיאטור נוסף רק לגיר אשר מתלבש על הרדיאטור הקיים מצד שמאל אם אתה מסתכל מבחוץ.

כדי לריאות אם הוא מותקן פשוט פתח מכסה מנוע ותסתכל על הצד החיצוני של הרדיאטור, אתה אמור ליראות למטה בצד שמאל רדיאטור קטן יותר.

לגבי האובר דרייב והרוורס, האם תמיד יש מכה או רק בתחילת נסיעה, או לחילופין אחרי נסיעה?

פורסם

לא מעביר ל OD לפעמים - תנסה לשחק בעדינות עם הכפתור של ה OD כשאתה במהירות 90 (יותר מזה - לא חוקי!). לשחק - להזיז בעדינות קדימה-אחורה ולמטה-למעלה, ולא ללחוץ אותו פנימה והחוצה. אם הרביעי יתחלף עם השלישי כשאתה מנדנד את הכפתור - יש לך כפתור לא תקין. משהו כמו 200 ש"ח במוסך מיצובישי. בגלל כפתור לא כדאי לשפץ גיר.

לגבי קולר בסופר לאנסר - אין קשר לסוג הנסיעה של הנהג. אם הקולר טוב ותקין - אין כל בעיה ולא תהיה! אם הקולר המקורי נסתם מג'יפה (קורה הרבה בסופר, בגלל המעברים הצרים שבין הצלעות שבתוך הקולר), או אם מצטברת אבנית על הצינור שבתוך הרדאיטור - אז הולך הגיר. בשני המצבים - חוסר שימון וחימום יתר - הנהג לא ירגיש עד שכשירגיש יהיה מאוחר מידי. לכן מאוד מומלץ להרכיב קולר בסופר.

לגבי המכה ברוורס - שווה לך לשפץ גיר בגלל מכה קטנה שמופיעה לפעמים ברוורס? לדעתי לא. כדאי לבדוק אם יש תקלה אלקטרונית במערכת שמפעילה את הגיר.

ודרך-אגב, על כמה סל"ד המנוע בסרק? כשאתה מפעיל מזגן, הטורים יורדים ומיד עולים, או שהם יורדים ולא עולים? אולי יש לך בעיה במצערת, והפתרון הזול הוא להעלות טורים בסרק, וזה גורם לדפיקה?!?

• תוכן חדש...