Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! רציתי לבסרר עלות התקנה של מספר דברים:

בוא נניח שממש אין לי הבנה בסיסית ואני צריך שמישהו יתקין לי את המגבר כאשר הכל כבר מוכן (כבל מהHU כבל מהמצבר, הכל...) ואני רק צריך שמישהו יחבר ויכוון את העסק... כמה זה צריך לעלות?

ובנוסף כמה צריך לעלות למתוח עוד כבל אודיו מהHU למגבר מאחר וכרגע ישנו רק אחד שבקצהו מפצל, וכך לא ניתן לשלוט על הסאב בנפרד.

תודה על התשובות מראש.

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

המממ... יש לך עוד כבל RCA? (יש גם עלות שלו).

בכל מקרה איך העבירו את הכבל מתח? ביחד עם הכבלי רמקולים ו הRCA ?

ואני לא כל כך מבין משהו? יש לך מגבר 5 ערוצים או שאתה רוצה להתקין עוד מגבר מונו לסאב?

כי אם זה עוד מגבר, אז צריך מפצל לכבל מתח, וכתלות בהספקים אולי צריך לשקול להחליף גודל כבל ,ובהתאם לכך גם את הפיוז.

under construction..

פורסם

green monster, אין חשיבות אם כבל הסיגנל הועבר עם כבל המתח.

מיתוס ישן, תערוך חיפוש בנושא.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה פורום טכני, צריך להתרגל אליו אין מה לעשות ...

יקח קצת זמן אבל אני מאמין שזה יתפס בשלב כזה או אחר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מצטרף לשאלה ושואל:

יש לי מגבר של בוסס מערכת דיוידי עם מסך תקרתי לרכב עם שני פנסים

קומפוננט של סוני ו 6*9 של קנהווד וסאב של פיוניר, כמה תעלה עבודה של התקנה שכולל לחבר את הכל כולל המסך בגג, כולל חוטים איכותיים, כןן העברת כבלים והתקנת רמקולים כולל ניסור מגש?

ברכב מסוג גולף שנת 90.

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
דווקא לגבי הנושא הזה אני חולק עליך

חולק עלי ?! זה לא עיניין של דיעה, זאת עובדה... הפורום הינו פורום טכני ....

אתה מוזמן לפנות לאיל ולשמוע בעצמך.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
green monster, אין חשיבות אם כבל הסיגנל הועבר עם כבל המתח.

מיתוס ישן, תערוך חיפוש בנושא.

נכון, אתה צודק, אין לזה חשיבות, וגם שוב רכיב אלקטרוני ברכב לא יכול לגרום להפרעות.

ואין דבר כזה "רעש אדמה" רעשי מע' הצתה, רעשי קליטה ממגברים,קרוסים,אקולייזרים,וגם למה לעזעזל צריך בעצם הארקה, למה לסכך כבלים,למה להשתמש במפצלים, למה להגביר אות יציאה.

שום דבר לא חשוב והכל זה "מיתוסים ישנים".

אז נראה לי שאתה צריך לשנות את הניק שלך ל:"שובר המיתוסים האגדי " או משהו בסגנון.

תגיד, אתה קורא את מה שאתה כותב, או שאתה פשוט שולף מהראש כל מה שעולה לך..

קיצר, פעם הבאה שאתה מתקין מערכת תשתדל להעביר את כל הכבלים כולל הRCA והמתח ביחד עם הREMOTE והכבלי רמקולים בצמה אחת מסודרת ותלפף אותה טוב טוב סביב המשאבת דלק.

ויפה שעה אחת קודם!

או כמו שכבר נאמר והפעם אני אפנה את זה אליך --->: "לך תערוך חיפש בנושא".או "עם עובדות לא מתווכחים".

under construction..

פורסם

שי זה שאתה אומר או גם עם יגיד(אוי ואבוי) איל זה לא אומר שזה נכון,

די לשטויות ודי לויכוחים חסרי הטעם האלה אין מה להכנס אליהם שוב.

לא מיצינו אותם???????

לדעתי כן מיצינו ובגדול ועדיין אני אומר לך שאתה טועה.

פורסם

green monster, ברכבי אכן כל הכבלים היו מחוברים ביחד, (עם הRCA), ועם 3 הגברות שהיו ברכבי.

ומשונה, לא היו לי רעשים ..

בכל אופן, DR ORLICK, מבחינתי לא מדובר בשטויות, ומבחינתי לא מדובר בויכוח חסר טעם.

ויש טעם להיכנס אליהם שוב כשאנשים כמוך מטעים.

אולי במקום דיבורים תבואו לפה ותוכיחו את השטויות שאתם מפזרים בפורום, נמאס כבר מהדיבורים של האנשים המנוסים ומהנדסי החשמל הדגולים פה ..

בואו, ותרוויחו את כספכם ביושר...... יש 2 אופציות. או שכולכם מדברים שטויות ולא מבינים בחומר הנלמד.

או ש500 שקל זה לא משהו שאתם מתרשמים ממנו.

אם יש צורך, אני יעלה את התקציב. אבל רק תבואו כבר ותשאירו את הבורות שלכם בשביל "המתקין השכונתי".

אני מפנה אתכם ללינקים שלי בנוגע להתערבויות, בנוגע למיתוסים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=76271

המיתוס הזה דן ב"מגבר ללא הארקה הורס את הפריאמפ של הפאנל"

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=74361

המיתוס הזה דן ב"מיתוס רעש אלטרנטור"

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62092

המיתוס הזה דן ב"איכות של מגבר"

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=57624

המיתוס הזה דן ב"קבל מייצב את אספקת החשמל של המגברים שלנו"

יש פה הרבה מאוד כסף, אתם מוזמנים בהמוניכם לתאם איתי פגישות ולהרוויח את כספכם ביושר.

עד אז אם אין לכם משהו חכם להגיד, או דרך להוכיח את השטויות שאתם זורקים באויר, תשמרו אותם לעצמכם.

זה פורום ט-כ-נ-י, בואו נשמור על רמה נאותה ונשאיר את המיתוסים מאחורינו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לגביי דייהו רייסר זה תלוי במתקין אליו תלך ועל רמת המקצועיות אבל בגדול זה יתחיל מ500 עד......

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

חברים הייתי בצבא אז אני נאלץ לעלות את הדיון הזה שוב. אין לי את הכאבל RCA ואני צריך לקנות אותו. יש לי מגבר JBL 75.4 4 ערוצים וכרגע יש לי כבל RCA אחד עם מפצל אני פשוט רוצה שליטה נפרדת על הסאב.

אני רוצה לדעת כמה יעלה לי ההתקנה בלי להעביר כאבל RCA נוסף (כלאמר רק חיבור המגבר לחוטים הברגה וכיוון) וכמה יעלה לי עם העברת הכאבל ועלות הכאבל. תודה.

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

• תוכן חדש...