Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות מהפאסאט בהשקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש התרשמות בהשקה אבל היום התפניתי לקרוא את הכתבה על הפאסאט באוטו של אוגוסט ואני אישית מאוד התאכזבהתי מתא הנסעים של הפאסאט (נקודה חלשה של פולסוואגנים בכלל.).

לא עדכני, אפור, ובכלליות לא יפה.

אור.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סקודה סופרב כבר מושכת יותר מבטים ממנה, למרות הפרצוף המושך של הפאסאט.

למרות זאת, היא אחת ממכוניות המנהלים 2 ליטר הטובות ביותר.

טובה בהרבה מקודמתה וטובה מרוב מתחרותיה.

דניאל

MCS 2008

פורסם
סקודה סופרב כבר מושכת יותר מבטים ממנה, למרות הפרצוף המושך של הפאסאט.

למרות זאת, היא אחת ממכוניות המנהלים 2 ליטר הטובות ביותר.

טובה בהרבה מקודמתה וטובה מרוב מתחרותיה.

דניאל

אין מה להשוות בכלל בין הסקודה לפסאט.

אבא שלי מתעניין בפסאט והיינו גם בסקודה וגם בפלסווגן (בפלסווגן ביום שני היינו) , הפסאט מושלמת , עיצוב יפייפה , גירסאת הלקשרי מדהימה.

הרכב נראה פשוט מצויין!

ומבחינת יופי מה אתה משווה הפסאט הרבה יותר יפה.

אבל יופי זה עניין של טעם , גם אני בהתחלה מתמונות לא אהבתי כל כך אבל אחרי שראיתי אותה בסוכנות פשוט היא מדהימה , מה שיש לי להגיד זה רק כל הכבוד לפלסווגן.

פורסם
לא ממש התרשמות בהשקה אבל היום התפניתי לקרוא את הכתבה על הפאסאט באוטו של אוגוסט ואני אישית מאוד התאכזבהתי מתא הנסעים של הפאסאט (נקודה חלשה של פולסוואגנים בכלל.).

אור.

מעניין, דווקא כל כתבי הרכב שכתבו ביקורות על הפאסאט החדשה (גיל מלמד,אלי שאולי) ציינו שתא הנוסעים של הפאסאט נותן הרגשת יוקרה של רכב מקטגוריה גבוהה יותר.

ותאי נוסעים הם לא נקודה חלשה אצל פולקסווגן, ממליץ לך לקרוא איך התקבל תא הנוסעים של הגולף היוצאת ברחבי העולם .חבל לכתוב שטויות.

הנה לינק לביקורת על הפאסאט:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3054648,00.html

פורסם

התא נוסעים של הפאסאט הוא יותר מבסדר. הוא לא מספיק ל3 מבוגרים לשבת בנוח לגמרי אבל אין צפיפות נוראית אם יעשו זאת.

בנוסף בידוד הרעשים השתפר לעומת הדור הקודם. במהירות איטית המנוע קצת נשמע (וזה טוב), אבל ככל שעולים במהירות, המכונית מתאימה את עצמה לשיוטים שקטים ורכים.

הדבר שאיכזב בפאסאט החדשה (אותי לפחות) זה הפלסטיקים הזולים.

התנהגות הכביש שלה מעולה, והשתפרה מאוד ביחס לקודמת, הESP נותן חופש פעולה יחסי, ונכנס לפעולה די מאוחר ומשאיר מספיק אקשן.

פורסם

ובכן, חמי קנה פאסאט 2006 בהשקה, אחד מ-914 הקונים.קיבל את הרכב,נסעתי בו, התרשמותי:

רק מילים טובות, נקודה.

חמי, מכר לי את הפאסאט שלו 2.0 2001 - נהדרת.

לי יש פאסאט 2.0 2002 יד ראשונה, ואני מאד מרוצה,

כך שכיום יש לי 2 פאסאטים.

ההסבר פשוט מאד: בטיחות , בטיחות , בטיחות.

כל שאר הדברים-שוליים.

פורסם
רועי שלום,

[...]

במדינת ישראל, ישנם חכמים גדולים, אנשים עם משכורת ממוצעת מינוס, שרוצים לפנק עצמם, אז מה הם עושים?

הולכים לסוכנות מאזדה/פורד וכו' ומפנקים עצמם עם איזה מאזדה 6 ופנסי קסנון או מונדיאו חדשה, כמובן עם הלוואה לפריסה של 3-4 שנים.

זוהי צרכנות חסרת היגיון.

אנשים מטפסים על עצים שהם לא יכולים לרדת מהם אח"כ, וזה מתבטא בביטוח, דלק, הוצאות שוטפות, ומה לא. [...]

בקיצור, אני לא מוכן לרדת ברמת חיים הכללית שלי בשביל 4 גלגלים, לא משנה כמה אני אוהב את ה-4 גלגלים האלה.

והרבה מאוד מהצרכנים ה-"נבונים" עושים בדיוק את זה.

אתה צודק. חכה לינואר 2006, שייכנס החוק שאין אוברדרפט בבנקים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ההסבר פשוט מאד: בטיחות , בטיחות , בטיחות.

כל שאר הדברים-שוליים.

הפאסאט היא לא הבטוחה בקבוצה, לא פאסיבית, ובטח שלא אקטיבית.

חוץ מזה, בין פאסאט החדשה לפאסאט דור קודם יש הבדל אדיר מכל הבחינות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אור.

על מה אתה מדבר ??? אתה היחיד שחושב ככה... כל עיתוני הרכב שיבחו את התא נוסעים שלה...

כמו כן... במקום להסתכל בתמונות, תלך לסוכנות ותסתכל כמה אלגנטי וטוב התא נוסעים שלה והוא הרבה יותר טוב מתא נוסעים של הפאסאט שלי...(שלא נדבר על המנוע - עם הסתייגות: גיר ידני משפר מאוד את הביצועים שלה)

Veni Vidi Vici

פורסם

אני אומר את הדעה שלי.

בקישור שהוסיף the stinger ישנו תא נוסעים יפה, מהודר, ועדכני.

זה יפה, ויותר מזה, חכם.

זה מצוין.

אני הבעתי את דעתי בהקשר לכתבה במגזין אוטו.

שם תא הנוסעים שראיתי נראה מיושן.

לא מצא חן בעיניי.

אור.

פורסם
אני הבעתי את דעתי בהקשר לכתבה במגזין אוטו.

שם תא הנוסעים שראיתי נראה מיושן.

לא מצא חן בעיניי.

אור.

מן הסתם, תא הנוסעים זהה. ההבדלים הם הצבעים ורמת אבזור שונה. בתמונות היצרן ב-YNET זה נראה מרשים כי יש שילוב צבעים יפה, קונסולה כסופה ו...גיר ידני. בתמונה במגזין אוטו יש את הגרסה שהתקבלה למבחן, צבעים כהים והרבה גוון עץ. זה הכל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הרגע בדקתי שוב.

הצדק איתך, אבל הדמוי עץ הזה מזוויע (האסציאציה הראשונה שלי זה ליונדאי) וההגה משעמם ופשוט מדי בשביל רכב ברמה הזאת, שעולה למעלה מ200K.

אור.

פורסם

יכול להיות שזה הרכב הכי מרשים היום בקטגוריה (איזה ?), אבל לא ברור לי איך יכולים בוחני המגזינים לקבוע שהוא שווה את הכסף. הרי כל המתחרים עולים הרבה פחות.

והאמת שגם אם הוא שווה, זה עניין זמני. הרי זה קורה הרבה שהרכב הכי חדיש קובע סטנדרט חדש, ואז כל האחרים מתיישרים ועוקפים. פסאט תמיד קבעה סטנדרט חדש, אבל הפעם הם פיספסו בקטגוריה. במחיר הזה לא הוגן להשוות למכוניות "מנהלים".

ודרך אגב, בקו של הדיון שהתפתח כאן, אני יכול להעיד שיש הרבה רוכשים טפשים. התקשרתי בעבר לשני בעלי מכוניות יקרות שמכרו אחרי שנה, כי חיפשתי אוטו כזה. אצל שניהם חזר סיפור אופייני - לקחו הלוואה, לא ממש עמדו בה או שבדיוק קנו בית, ואז מכרו בהפסד אדיר. ואני לא מדבר על חובבי רכב כמוני, אלא על אנשים שרצו רק לעשות פוזה לשכנים.

פורסם
הפאסאט היא לא הבטוחה בקבוצה, לא פאסיבית, ובטח שלא אקטיבית.

חוץ מזה, בין פאסאט החדשה לפאסאט דור קודם יש הבדל אדיר מכל הבחינות.

רוני

אני לא יודע על איזה קבוצה מדובר,

אני כן יודע כיצד הפאסאט בנויה, בוודאי יותר חזקה מכל יפנית מקבילה.

נ.ב.

כוכבי בטיחות שמפורסמים מושפעים מהרבה כסף של יצרני המכוניות לחברות המבחנים...

פורסם
אני לא יודע על איזה קבוצה מדובר,

אני כן יודע כיצד הפאסאט בנויה, בוודאי יותר חזקה מכל יפנית מקבילה.

נ.ב.

כוכבי בטיחות שמפורסמים מושפעים מהרבה כסף של יצרני המכוניות לחברות המבחנים...

מעניין, אני מכיר כמה מכוניות יפניות "חלשלושות" שקיבלו גם 4-5 כוכבי בטיחות ב-NCAP. למשל אוונסיס, אקורד, מאזדה 6...

אבל אתה יודע מה, אני אאמין לך, יצרני המכוניות נותנים כסף ל-ENCAP בשביל להעלות את הדירוג שלהם. אולי כדאי שתשלח להם מכתב תלונה, אני נותן לשליחי בית המשפט שבוע אחד בשביל שידפקו על דלת ביתך עם כתב התביעה...

או שאתה מאלה שדופקים על הפח או סוגרים את הדלת ולפי זה מחשבים את הבטיחות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...