Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל מי שהיה בהשקה של הפיאט 600 ביום שישי וודאי שם לב שיש עוד הונדה 50 לפני שיפוץ כמו שלך רק במצב טוב יותר (טיפה יותר טוב... בסדר?)

500! חלון בגג. יותר קטנה, יותר אופי, יותר חן ויותר...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
500! חלון בגג. יותר קטנה, יותר אופי, יותר חן ויותר...

הולד דאט

מתוך כל המשתתפים בארוע לא נמצא אמיץ אחד שמסוגל לבצע חטיפה ראויה לשמה ולהעביר אלי את האופנוע....אפילו במס' טל הייתי מסתפק...(מעניין איפה נכשלתי) חברה הכניסו את הכרס פנימה... זיקפו הגב... מישכו כתפיים לאחור... הרבה אויר בריאות...מרקו עדשות משקפיים ונגבו את הזיעה... אנחנו יחידה מובחרת (אחד בעד כולם וכולם בעד אחד...בלה בלה ועוד בלה) והתחילו לחפש חלקים לנסיכה ברצינות... פרט לאות בית המלוכה מובטח גם אות יקיר ירושלים ופרסים נוספים... הראשון שיביא למידע אמיתי שמו יחרט לעד על אגזוז הנסיכה... ותישתו הרבה מים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הולד דאט

מתוך כל המשתתפים בארוע לא נמצא אמיץ אחד שמסוגל לבצע חטיפה ראויה לשמה ולהעביר אלי את האופנוע....אפילו במס' טל הייתי מסתפק...(מעניין איפה נכשלתי) חברה הכניסו את הכרס פנימה... זיקפו הגב... מישכו כתפיים לאחור... הרבה אויר בריאות...מרקו עדשות משקפיים ונגבו את הזיעה... אנחנו יחידה מובחרת (אחד בעד כולם וכולם בעד אחד...בלה בלה ועוד בלה) והתחילו לחפש חלקים לנסיכה ברצינות... פרט לאות בית המלוכה מובטח גם אות יקיר ירושלים ופרסים נוספים... הראשון שיביא למידע אמיתי שמו יחרט לעד על אגזוז הנסיכה... ותישתו הרבה מים-רן

שלח אלי בבקשה בהודעה פרטית מספר טלפון בבית או במשרד.

תודה

זאב

zeev

פורסם

-המשך עלילות הנסיכה-

נמצא הפיתרון להסרת גלגל התנופה להונדה בדמות חלק מקורי:

9f_1.JPG

החלק ניתן לקניה בEBAY-

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/FLYWHEEL-PULLER-HONDA-50-KAWASAKI-SUZUKI-LT-SCOOTER_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ43972QQitemZ4570364334QQrdZ1#ebayphotohosting

אולם אני אשיג אותו דרך אחד המוסכים בי-ם רק לצורך הפירוק, כמו כן הצלחתי להשיג מס' מפתחות מקוריים של ההונדה מהשנתונים הנ"ל... והסוויץ יחד עם המפתחות יועברו להתאמה

אצל מומחה. ביום שישי הקרוב יבקר את הנסיכה מומחה אמיתי לצורך הערכה ודיאגנוזה מקצועית והוא יעזור גם בבדיקת התאמת החלקים הזקוקים להחלפה ומערכת החשמל...

זהו לבנתיים..שמרו על עין פקוחה לגבי חלקים מתאימים, הנסיכה מבקשת פנס קידמי אם מישהו יודע מכיר או יש לו במקרה-תודה רן

פורסם

נמצא?!

נו מה אמרתי לך לפני 10 הודעות בערך?!

אבל אתה גם יכול להשתמש בחולץ עם שתי זרועות,בגלל שיש מקום להכניס אותו.

בהצלחה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
נמצא?!

נו מה אמרתי לך לפני 10 הודעות בערך?!

אבל אתה גם יכול להשתמש בחולץ עם שתי זרועות,בגלל שיש מקום להכניס אותו.

בהצלחה.

אכן צדקת עמית, (בהודעה מס' 19 אכן מדובר בהברגה חיצונית הפוכה) לדברי המכונאי הראשי אצל יוני, לא כדאי להשתמש בחולץ הזרועות בגלל סכנה לעיוות הגלגל, היו לו מס' חולצים יעודיים אבל לא ידעתי את המידה של ההברגה, לכן אחרי מדידה היום, אוכל לקחת את החולץ לשימוש מחר...בינתיים שימנתי את הציר בשמן

ואני מנסה להשיג נתונים לגבי חלקי החשמל והפלטינה הפנימיים-רן

פורסם

יוסטון וי האב א-פרובלום

ב-ע-י-ה, בשעה טובה ומוצלחת הישגתי את החולץ האמור, אבל... בגלל עקשנות הנסיכה לא ניתן לחלוץ את גלגל התנופה, הדבר היחידי שהצלחתי זה לגרום לנזק לחולץ וחרצתי את שיני ההברגה שלו... כניראה ששיני הזמן והחלודה חיברו בין הציר לגלגל...

הפתרונות שהוצעו לי:

לחמם את הציר-

אשמח לשמוע את הצעות המומחים-רן

פורסם
הפתרון הכי טוב למצוא מנוע אחר,מניסיון.
מצא אחד אני מבטיח להרכיב אותו... ומבטיח לך פרוטקציה בכניסה לגן עדן...רן

פורסם

כן צריך כנראה לחמם את המגנטו עצמו.

עם החימום המתכת תתרחב.

אתה יכול להשאיר את החולץ בתוך המגנטו מהודק ולחמם עד שהמגנטו יקפוץ החוצה.

רק שאלה שהברגת את החולץ הברגת אותו טוב ועד הסוף?

ועד כמה חזק סגרת את הבורג?

זה דיי מוזר שהוא נפגע.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

גובה ההברזה בגלגל הוא קצר מאוד, לאחר שהידקתי אותו טוב התחלתי בחליצה והרסתי את ההברזה של החולץ ולא ניתן לתפוס אותו שוב, שיני החולץ שחוקות... מחר אנסה להשיג אחר, אבל ניראה לי שצריך לעשות משהו אחר... איך כדי לחמם את הגלגל? דרך הציר עם ברנר? או את החלק הפנימי היכן שההברזה?-רן

פורסם

אתה צריך לחמם מסביב לא את הציר.

תחמם קרוב לציר איפה שהאום היה נמצא.

עכשיו אם החולץ הזה לא טוב יותר אז תשתמש בחולץ עם שתי זרועות ותחמם במרכז.

תסגור אותו חזק מסיק ותתחיל לחמם עד שתשמע פק,אז תדע שהמגנטו יצא.

בהצלחה.

ושוב שאלה,למה שלא תפרק את המנוע ותקח אותו למוסך,נראה לי שזה יהיה הכי קל לא?

פורסם
מצא אחד אני מבטיח להרכיב אותו... ומבטיח לך פרוטקציה בכניסה לגן עדן...רן

לא מחממים מגטו עם ברנר! יש שם סלילים מנחושת דקה+בידוד לכה הכל ילך לך פייפן וגם המגנט יאבד מתכונותיו.

תמצא מנוע אחר.לא רוצה פרוטקציה ולא רוצה פרסים!!! :-P

פורסם

רן, יכול להיות שיש לי משהו בשבילך. אל תתחיל לפתח ציפיות עדיין, אני אבדוק יותר לעומק ואני יעדכן.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...