Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל בSS הם ממתכת רגילה עם ציפוי ניקל.

לייבא כאלה יעלה לך הרבה כסף עקב העובדה שהם שוקלים לא מעט=חבילה יקרה והרבה מכס.

מה שכן אתה יכול לסדר את הכנף שלך בדרך שכבר אמרתי וגם להצטרף לפרוייקט של ציפוי ניקל לפלסטיק(אם בא לך על ניקל),וגם הכנף הקידמית מהפלסטיק תהיה יותר זולה למשלוח וגם לא תשלם עליה מכס.

נו אז מה אתה אומר?

עמית.

נישאר רק מאיפה ליבא ואת הפרוצדורה שלא עשייתי מעולם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אחרי שנתתי לכם זמן רב (מדי) לנוח, עדכוניים אחרונים...

יום חג שמחת תורה, בבוקר מעיר את המפקדת מוקדם...."בואי לים ....לא! אולי למצדה?... לא!... חברים? לצפון? לא לא ולא!!! אין לי כוח אני רוצה להישאר בבית...."( תודה לה' ולראש מדור מו"מ על שלימד אותי פסיכולגיה הפוכה).

קפיצה למרפסת, יום שמש אביבי, ומתחיל בפרוק... תת שילדה אחורית פורקה, משולש קידמי כולל כל הכידון והמיסבים פורקו... זהו נשארה שילדה בלבד-תמונות בהמשך....

עכשיו צריך לשלוח את השילדה, תת השילדה, והג'ק האמצעי לניקוי חול וצביעה....השילדה בנסיכה בנויה מפחים שבתוך הגוף יש חלל, לשם רק הזרקת חול תגיע לנקות את החלודה וצביעה פנימית מחויבת למניעת היווצרות חולדה נוספת-מישהו מכיר בעל מקצוע מומלץ?......

רוב החלקים פוזרו במקומות שונים בתוך הבית, ארונות, מזווה וכו למניעת נזק עתידי בגשם... וזהו בעצם

עכשיו אני מחכה לתמונות של המנוע שצילם חן ולהחזרתו לי-ם משופץ...ואז תתחיל העבודה האמיתית של איסוף חלקים ובניית האופנוע מחדש.....

קריאה נוספת לחברים לפתוח עיניים ואוזניים בנושא חלקים או אופנוע דומה... תודה רן

פורסם

רן שלום ראשית כל אצלי בהונדה מורכבים פנסי איתות לא מקורים של דגם cd ועדיף שיורכבו על הנסיכה!!!

שנית כל האים ניסתה? להשיג חלקים אצל רוני/דויד מרחוב מולדת בת"א ?

בזמנו היינו מטפלים בהונדות אצלו ויתכן שנשארו אצלו חלפים/חלקים ל ss/cd.

ואחרון זכור לי שאמנון אירמאי מזכיר המועדון לשעבר חיפש לפני מספר שנים

חלקים ל cd אולי נשארו לו חלקים? הטל ברשותי.

צור קשר מריו.

050-7319933

03-9538205

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם

רן !!!

לתשומת ליבך בלוח של קלאסיקאר למכירה הונדה 50 cd.

ואינפורמציה נוספת לגבי בחור ששיפץ cd + תמונות באתר opermoto.co.il/catalog/images/1.jpg+2.jpg

כמו כן קיבלתי את הה"פ להשתמע מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם

התמונות המובטחות לפי הסדר גופת הנסיכה, והאיחסון....אכן מראות קשים....

http://img484.imageshack.us/img484/3759/dscf95324yv.jpg

http://img468.imageshack.us/img468/7740/dscf95347dm.jpg

עדיין מחכים לעידכונים מחן והמנוע-רן

פורסם
האם יש לך חלקים אשר חסרים לך?

ואילו?

אם כן יכול להיות אני אוכל לעזור לך בעניין,פרטים בהמשך

חסרים הרבה יחסית, כנף קידמית, מיכל דלק, הייתי מעדיף אחד ללא חלודה בפנים. מערכת חשמל קומפלט, מערכת אוויר קומפלט, כנף אחורית רצוי, פנס קידמי, מכסה מצבר, ידיות, כיסא ועוד.....

תודה-רן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום אני נפגש עם חבר פורום שמסר שיש לו עבורי מס' פריטים לנסיכה-החזיקו אצבעות........

פרטים יגעו גם צילומים-רן

פורסם

רציתי לכתוב, על כל החלקים שקיבלתי היום לנסיכה ומילאו אותי בשימחה אבל....ביום עצוב כזה אין מקום לדעתי, לחולין....נשאיר היום את הבמה פנויה......יהי זכרו ברוך-רן

פורסם

טוב מעבר חד

בתקופה האחרונה אחרי הפרוק הגדול, הבנתי שהמשימה הקלה ביותר היתה הפירוק, במהלכו הבחנתי בהרבה חלקים חסרים...או חלקים שמסיבות כאלה ואחרות ידרשו להחלפה, ההזמנה מחו"ל התפוצצה לי בפנים, מכיוון שאיש הקשר באנגליה הכזיב, ולפני הפניה הבילתי נימנעת לאי ביי, אני עדיין מנסה מזלי בארץ ומכמה סיבות, פרויקט הנסיכה תפס אותי במצב לא טוב מהבחינה הכלכלית, ולכן כצעד פשרה בין הצורך והרצון לבין היכולת, החלטתי לבצע את הפרויקט צעד אחר צעד, בהוצאות קטנות בכל פעם, אבל מה? לפרויקט הזה חיים משלו, הזמינות של הנסיכה במרפסת והרצון שלי להספיק לאפסן אותה בצורה בטוחה לפני הגשמים, האיצו את קצב ההתקדמות....עד לאמש לא הושגה התקדמות אמיתית במציאת חלקים במצב טוב, והמצב כפי שניראה היה, שהפרויקט תקוע עד לתחילת האביב... ואז נוצר הקשר המקווה, יצרתי קשר עם חבר הפורום מריו, הנ"ל חובב הונדה שנים ומתגורר בקיבוץ במרכז הארץ....שיחת טלפון אחת הבהירה לי כי נימצא הקשר האמיתי, שיתן דחיפה רצינית לפרויקט. מריו איש צנוע ועניו, בעל ידע מדהים בדגמים הקטנים של ההונדה, פרק במו ידיו כמה וכמה אופנועים כאלה, וצבר ידע מרשים, כמובן שנפגשנו בשבת ומיד שראיתי אותו לראשונה הרגשתי בבית, יש לו אוסף יפה של קטנועים ואופנועים מסוגים שונים, ידע טכני וידיים טובות...הוא הראה לי שילדת הונדה שניקה בעצמו בהזרקת חול וצבע לבד התוצאה מרשימה....ללא היסוס הוביל אותי למחסנים!!! שלו, ופתח בפני את כל הדלתות לאוצרות המצויים שם....אחרי כשעתיים שעברו בלי שהרגשנו, יצאתי בידיים עמוסות ובשלל חלפים החיוניים להמשך... כמובן שסוכם להיפגש שוב ומריו עוד הבטיח (כאילו לא עשה די) לארגן עוד חלפים נוספים... מריו לא הסכים לשמוע על תשלום (איש מדהים כבר אמרנו?) והספקנו עוד לראות את הוולבו המדהימה שהוא מוכר (במחיר נמוך מדי לדעתי).... ומיהרתי לבית להינות מהשלל-זאת ההזדמנות לומר שוב תודה מריו ושמור לך אות מסדר בית המלוכה מהנסיכה שתקום מהאפר כאותו הפניקס (עוף החול) האגדי....תמונות עוד מעט....רן

פורסם

...מונחים על שולחן הסלון , במרכז העניינים.

כמו שצריך.

זה בוודאי יהיה הרהיט המושקע ביותר בבית.

תתחדש

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...