Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פרק נוסף וקצר מעלילותיה של הנסיכה:

לאחר שהחלקים הונחו ליד המיטה שלי (בצד החם) התקבלה הנחייה מהפיקוד, או שאתה מסתיר את זה במקום שאני לא רואה, או ש..... בחרתי בראשון......

אבל לפני שהסתרתי, ביצעתי מס' ניקויים ראשוניים למכסה גלגל התנופה שיד עלומה צבעה אותו בשחור !?

ולכפתורי האיתות והצופר....כל המנגנון פורק, נוקה והוחזר חזרה....שוב ואני בטח אחזור על זה עוד מליון פעם...איכות החומרים וההשקעה בפרטים, של החלקים האלקטרונים, הפלסטקים והפשטות החכמה של המנגנונים, מסבירה מדוע הפכו האופנועים היפניים בשנות השיבעים לכוח העולה בעולם הדו"ג....

עשור וחצי ואולי יותר אחרי שנדמו, ניקוי במים וסבון, קצת ספרי מגעים והחלקים ניראים ומתפקדים כמו חדשים....

http://img216.imageshack.us/img216/7699/dscf95521dv.jpg

ההמשך בפרק הבא-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בקשה מאשפי הגישוש, החיפוש, והנבירה ברחבי האינטרנט... מי יכול למצוא לי קישורים למנוע שלם קומפלט לנסיכה.....תזכורת HONDA CD50 גם מנוע SS50 יתאים, חדש בלבד...תודה-רן

פורסם

מריו-לא חשבת ששכחתי אותך-הכל הולך כפול מהיום.....מנצל במה זאת שוב לתודה....

מחר אכתוב את הפרק המשמעותי ביותר בהחייאת הנסיכה בזכות תרומתך האדירה-רן

פורסם

עידכונים אחרונים

מדווחים מהמוסך, מסתבר כי מצב המנוע שהיה מורכב על הנסיכה לא טוב, שיחת טל' אחת למריו ולמפגש בשישי מגיעים מנוע וחצי, ועוד הרבה חלקים נוספים, מבחינת המנוע מסתבר כי ה"שבר" שאובחן ביציאה מהאגזוז, מגיע כך במקור (אוי לאותה בושה) ולכן או שניצטרך לתקן שוב, או להחליף מתוך מבחר המנועים הקיימים, כמו כן המון פרטי חשמל וצמות חשמל, שלא היו במנוע המקורי שלי, הגיעו עם המנועים של מריו, כך שבפועל ההצלה הרבה יותר גדולה וחשובה ממה שניתן היה לתאר בתחילה....נכון לעכשיו הושלמו רוב החלקים ההכרחיים הם יעברו בימים הקרובים שיפוץ מקיף ובסיום לאחר ניקוי השילדה וצביעה נתחיל בהרכבה............

אנו (מריו ואני) עדיין מחפשים, קישורים, או מידע על מנוע חדש לאופנועים, כך שאם יש למישהו רמז שיכול לעזור או קשרים במוסכי הונדה יבורך...-תמונות של החלקים שהיתקבלו בהמשך-רן

פורסם

שלום לכולם

במסגרת סידור, ניקוי ורישום החלקים שהגיעו לידי הגעתי למצב הבא:

רוב החלקים החיוניים נמצאים, זאת אומרת שאחרי תיקונים קלים כגדולים, יהיה ניתן להרכיב אותם על הנסיכה....כמובן שהיגיעו גם חלקים שלא ניתן להישתמש בהם, כי הם במצב שלא מאפשר תיקון או שיפוץ...מספר מהחלקים הגיעו בזוגות או בשלשות וישמרו כחלקי חילוף וחלק ישמרו לטובת פרויקט משותף של שיקום הונדות נוספות....

ועכשיו בקשה: הצלחתי להשיג פנס קידמי עם רפלקטור תואם ללא זכוכית....מדובר בזכוכית בקוטר 6 ס"מ

ויודעי דבר לחשו באוזני, כי בדגמים מסוימיים של ווספה קיימת זכוכית כזאת, אם יש למישהו ווספה פנס עגול והוא מוכן למדוד לאשר או להכחיש שמדובר בחלק תואם יבורך...ובכלל למי שיש זכוכית פנס קידמי עגולה בקוטר 6 ס"מ ישמיע קולו-תודה-רן

פורסם
בטוח ש-6 ס"מ קוטר? זה בערך קוטר של מנורת האיתות.

יכול להיות שטעיתי מהמרכז העיגול עד לקצה 6.... ס"מ מצד לצד 12 ס"מ-(השכלה ים תיכונית)

פורסם

לאחר שלא נתקבלו עדיין תגובות מהחברים פה, פניתי לשדות זרים......ונימצא הפנס הבא:

fths8z.jpg

fthsau.jpg

מי יודע אם הזכוכית אכן תתאים?-רן

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היום יום גשום במיוחד, תם ולא נישלם סיפור הנסיכה, לאחר אין ספור היסוסים והמון עצב

הועברה הנסיכה למישהו אחר.

אין לי ספק שהיא מצאה בית טוב וחם ושם אולי סוף סוף תוכל לחזור לכביש כפי שמגיע לה.

המנוע נעלם...שלא באשמתי, והמון בירוקרטיה מסביב, ופרויקט ה-BMW שואב ממני כסף

זמן ומשאבים, והחלטתי לעת עתה להתמקד בפרויקט אחד בלבד....

סופי עדיין למכירה, וגם החיפושית השמנמנה מוצעת לבית חם, הכל לטובת הפרויקט הגדול.

להתראות נסיכה שלי, ניפגש בדרכים-רן

פורסם

הכל לטובה- ככה גם יש לך קצת יותר כסף, וקצת יותר זמן- והאופנוע ישופץ וייסע! אז- שיהיה רק במזל טוב!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...