Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז אתה מתכוון להשמיש את הקאב או להשתמש בחלקיה?
נכון לעכשיו לחלקים, אני עוד צריך לבדוק מצב הניירות אבל כרגע לטובת שחיטה ושימוש האיברים...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
יותר מזל משכל.....רן
טוב שאתה לא מיתנפל על השכנים שלך... :wink:

סתם, תחדש פעמיים!!!

הדבר הכי מגניב זה כשמניעים את המנוע הזה, עם השסתומי ליליפוט שלו, והוא עושה רעש כמו של אופנוע "גדול"... מצחיק...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תמונות ראשונות של תורמת האברים:

http://img301.imageshack.us/img301/4276/dscf89402sa.jpg

הממצאים:

יש ניירות.

המצב לא מזהיר.

יש מס' חלקים לשיתוף.

לא מספיק.

ממשיכים לחפש עוד.

עד כאן בינתיים-רן

פורסם
אני מקווה שאתה משאיר את הסמל של הBMW... מדובר באותנטיות לשמה :wink:

שיהיה המון בהצלחה! היא נראת ממש שלמה (יחסית)... מנוע של CUB יהלום אותה ויחסוך לך עלויות שיפוץ מנוע יקרות...

גילי

מנוע של קאב...כמעט זהה

תיבת הילוכים חצי אוטומאטית - שדרוג ענק לאיכות החיים שלך.

אם עדיין אקטואלי צלצל אלי ואנסה לארגן לך קאב לפירוק.......

052-3320144

פורסם
מנוע של קאב...כמעט זהה

תיבת הילוכים חצי אוטומאטית - שדרוג ענק לאיכות החיים שלך.

אם עדיין אקטואלי צלצל אלי ואנסה לארגן לך קאב לפירוק.......

052-3320144

קודם כל תודה

אבל.....רוב חלקי הקאב כולל הפנימיים אינם מתאימים להונדה במודל הנ"ל, תצורת המנוע החיצוני מטעה, יש אורכים שונים ומרווחים שונים בתוך המנוע...מטרתי האמיתית היא להגיע לרמת השיפוץ המקורית ביותר שאפשר, כולל חשמל 6V מהסיבה שמדובר באחד המנועים המוצלחים ביותר שיוצרו בנפח זה בעשורים המדוברים... עד היום גירסאות שלו מיוצרות בצורה זו או אחרת בדגמים האחרים של הונדה 50CC שלא מיובאים לצערי לארץ...זהו מנוע שמסוגל להגיע לקילומטרז גבוה מאוד ללא בלאי, ומנועים כאלה שהגיעו בשנות השבעים שמונים ל-60.000 ק"מ ויותר ללא צורך בשיפוץ לא היו מחזה נדיר ויש לזכור את החיים הקשים שעברו בידי הצעירים ואיכות השמנים והטיפולים להם זכו....גיר ההילוכים מבחינתי אינו שידרוג מהסיבה הפשוטה שגיר אוטומאטי אינו מדבר אלי בכלל, לא ברכב ולא באופנוע במיוחד בירושלים שיש חשיבות אדירה לניצול מלא של מערכת ההילוכים בתוך העיר....אני לא יודע עם יצא לך לנהוג על אופנוע כזה, אבל בתקופתי היו מס' אופנועי חצי, הג'ילרה 50CC שתי פעימות קרור אוויר שניראה כמו מניפה ענקית, הקסל הספרדי שהיה אפיזודה חולפת וקצרה כנ"ל לגבי הגרלי... מאוחר יותר הגיעו הפנטיק מוטור עם השישה הילוכים שדיבר צרפתית שוטפת ואף אחד בארץ לא הבין והדרבי הקרוס הראשון בארץ בנפח זה (84) מכולם ההונדה היתה האכותית ביותר המהירה ביותר (היו שתי סוגים) והשורדת ביותר אין מה להשוות בין ההנאה מהנהיגה והאמינות... שאחריה היתה הג'ילרה מהירה יפה ו....איטלקית- על כל המשתמע מכך!

את הקאב שהשגתי אחליף עם חבר בפורום תמורת חלקים או אופנוע זהה לשלי, הוא ירוויח קאב עם ניירות ואני ארוויח חלקים מקוריים לנסיכה...אבל.....אם תשיג לי רגלית התנעה של קאב, וסנדלי בילום (תוף) של הקאב אודה לך מאוד -רן

פורסם

הגיר בקאב הוא חצי אוטמוטי.משמע שאתה מעביר הילוכים אבל לא משתמש בקלאץ(קיים קלאץ צנטפורגלי).

הסגנון של החצי אוטמוט לא הוכיח את עצמו כאמין.

ועכשיו אתה מתחיל להזכיר לי את מה שעניין אותי במשך כל ילדותי.

אני זוכר את כל הדיבורים על הרייסים שאחי וחברים שלו היו מדברים.

הפנטיק הוא גם אטלקי וצרפתית הוא גם לא מבין.

והדרבי הגיע עוד לפני 84 הארופה הגיע ב84.

לי יש את הדרבי ארופה שהיה של אחי,גם לו מחכה מקום לשיחזור ושיפוץ באחד מן הימים.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אם כבר מזכירים ליליפוטיים...

לי היה זקס SIS... שישה הילוכים, דיסק מקדימה, גבוה מאוד ומרגיש כמו אופנוע אמיתי (כל עוד הוא עומד :wink: )... כל זה מבציר 84 שמה שהיה באותה תקופה בארץ היה סוזוקי ER 50. אהה, כן, ותוצרת איטלקית משובחת אחרת כמו ג'ילרה 80 עם רישוי ל 50, מאלאגוטי, דרבי וכו'... לאן הם נעלמו :shock:

הרבה כיף זכור לי ממנו, אחרי זה הוא עבר לאחי ואחרי זה עבר למישהו אחר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

רן

תמיד אפשר היה לרדת מהספארי ( הלא ממוגן) בשער פטמה ולעלות בבית על ה...אונדה \ גילרה \ מוטובי \ גרלי \ קסאל או איזה ICM זקן.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
רן

תמיד אפשר היה לרדת מהספארי ( הלא ממוגן) בשער פטמה ולעלות בבית על ה...אונדה \ גילרה \ מוטובי \ גרלי \ קסאל או איזה ICM זקן.

ישי

אז זהו כשירדתי היו טרקטורים מיתנדבות קיבוץ......

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום

אז אתמול הייתי במפגש ופגשתי את כל החברה הנהדרים...המפגש עצמו היה בסימן אופנועים ופרט לכלת השימחה היו שם עוד כמה וכמה כלים מעניינים...החלפתי גם כמה מילים עם אילן האב המאושר אבל לא רציתי לנדנד לו ביום שימחתו... המנוע של הנסיכה הועבר אחר כבוד לחן, שכבר ידאג לשלוח אותו למומחה

להערכת מצב והשגת החלקים הדרושים לשיפוץ. ובנתיים אני מתמקד בדברים האחרים הזקוקים לשיפוץ.

אשתי שתחייה אירגנה עבורי מסיבת יום הולדת מאוחרת בהפתעה והחברה (הטובים) הרימו קופה משותפת לצורך השיפוץ, כך שיש לי קצת אפשרות להזמין עוד דברים...זהו בינתיים ההמשך יבוא-רן

פורסם

ועוד נהננו מאד לשמוע איך מיטען "גור" כמעט מוטט את ביניין מישטרת ירושליים...

עד עכשיו אני צוחק מזה!

מחר יועבר המנוע לשיפוץ וריתוך ארגון(לא פשוט).נקווה שלא יהיה מסובך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...