Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי צריך לצאת למרי אזרחי. כמו שהמתנחלים חוסמים כבישים, צריך לצאת גם למרי אזרחי (אני לא אומר שצריך לחסום כבישים). להדפיס סטיקרים ולצאת והפגנות, כמו שנאמר "יהודי לא מתדלק יהודי".

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם לא יודעים כמה זה כיף לנסוע לעבודה עם אופניים.

אני מגיע יותר מהר, כי אני לא עומד בפקקים, ואני גם לא משלם דלק, ואני גם עושה קצת טוב לעצמי :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אוטובוס הוא כלי תחבורה מאוד לא נוח, שימושי רק במקרים שאתה יודע שאין לך בעיה של זמן,כשאתה לא רוצה לנהוג (לדוגמא ירידה לאילת) וכשאין חנייה(כמו ת"א). כל השאר הוא לא מתאים! לדוגמא אם רוצים לעשות קניות, בלתי אפשרי לסחוב הכל באוטובוס. הפיתרון הוא רק רכב פרטי או מונית(ולשלם פעם בשבוע למונית זה לא משהו...)

בקיצור, אין קשר לתחבורה ציבורית ובזכות להחזיק רכב. אם הם רוצים שניסע בתחבורה ציבורית הם צריכים להסביר למה זה כדאי ולא לגרום לנו לשלם הרבה. אפשר לדוגמא לעשות כל מיני חוקים שיעצבנו אולי חלק מהאנשים אבל זה יועיל, אפשר להויצא הגבלה שלדוגמא בכבישים מסויימים חייבים להסיע באוטו מינימום X אנשים וכל מיני כאלה...

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
כמה פעמים ראיתם אנשים אמידים+ עם smart? :roll:

אני מכיר בןאדם אמיד+++ שנוסע מהבית (סביון) למשרד (ר"ג) עם מרצדס S500 או לחלופין BMW 6 Cabrio..

כאשר בחניון של המשרד מחכה לו סמארט כשהוא צריך לנסוע בתוך ר"ג/ת"א - ובכלל, גוש-דן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בקצב ההתיקרות הזה כולנו משאירים את הרכב בחניה ועוברים לאופניים.:?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני מכיר בןאדם אמיד+++ שנוסע מהבית (סביון) למשרד (ר"ג) עם מרצדס S500 או לחלופין BMW 6 Cabrio..

כאשר בחניון של המשרד מחכה לו סמארט כשהוא צריך לנסוע בתוך ר"ג/ת"א - ובכלל, גוש-דן.

הסמראט הזו עם ה600 סמ"ק מעלה את ה100 אלף שקל..זה לא סתם אוטו..זה למי שגר רציני בסביון ואמיד*****

פורסם

עכשיו חזרתי מנסיעה, בדרך שמעתי ברדיו שהמחיר עולה ב- 8% ומיד חתכתי לתחנת דלק כדי למלא מיכל מלא בניסיון לחסוך עוד כמה שקלים.

אגב, שמן ומים לא נתתי להם למלא...

פורסם

אני הצבתי לעצמי סף של 6 שקלים לליטר.

שהמחיר, בתדלוק עצמי, יעבור את הסף הזה - אני שוקל מחדש את אחזקת הרכב ואת אופן הנסיעות שלי לעבודה וחזרה.

עד אז - אני נוסע בכיף. שישרף העולם והתלוש משכורת. מנהל הסניף שלי כבר מכיר את המספר, הוא מתקשר בכל פעם שאני מגיע לביקור במוסך:wink:

אוף, שמישהו כבר יקח יוזמה ויקים את מפלגת המוטוריקה בישראל. הקול שלי כבר מובטח :mad2:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

95 יעלה 5.63

96 יעלה 5.67

סולר יעלה 5.55

98 יעלה 6.5

נפט יעלה 5.6

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים - יש עדכון לגבי תדלוק עצמי ב"פז" סביון? :roll:

(או שעברת עם ג'ורג' לפ"ת?)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
נהגת שודים - יש עדכון לגבי תדלוק עצמי ב"פז" סביון? :roll:

(או שעברת עם ג'ורג' לפ"ת?)

עזבתי עם ג'ורג' לפתח תיקוה.

עכשיו אנחנו בהרכב מנצח:-D

ל'

פורסם
אני הצבתי לעצמי סף של 6 שקלים לליטר.

שהמחיר, בתדלוק עצמי, יעבור את הסף הזה - אני שוקל מחדש את אחזקת הרכב ואת אופן הנסיעות שלי לעבודה וחזרה.

עד אז - אני נוסע בכיף. שישרף העולם והתלוש משכורת. מנהל הסניף שלי כבר מכיר את המספר, הוא מתקשר בכל פעם שאני מגיע לביקור במוסך:wink:

אוף, שמישהו כבר יקח יוזמה ויקים את מפלגת המוטוריקה בישראל. הקול שלי כבר מובטח :mad2:

6 לליטר...אתה חזק.לפי חישוב של מיכל 40 ליטר זה רצח..240 שקל מינימום.

מסכנים אלו יש להם S80 וכל מיני בסגנון...איך הם טוחנות אותם.

פורסם

מישהו יודע למה המכירים כול כך גבוההים?.

אני זוכר שמלפני שנה שנתיים המכיר היה 3.5 שקל לליטר

פורסם

המממ בגלל זה הוא אמיד++++ כי יש לו ראש טוב שחושב (על הכסף אני לא מדבר ביכלל הבן אדם הרי אמיד)

אבל זאת לא הנק'

הצגתם פה מדינות שאין להם ממש בעיה עם הנפט שלה

צרפת בקשרים נורא חזקים עם מדינות ערב, וגם בעיות כלכליות של ממש אין לה, אז נפט בשבילה זה לא הבעיה

ארה''ב יש לה את הבארות שלה בטקסס ועוד מלא מקומות אז זה גם די ברור למה להם אין בעיה.

חוצמזה השכר שם לנפש הרבה יותר גבוה משבארץ אז כשאצלהם זה ++ אצלנו זה --.

אגב ישראל קונה את הנפט שלה מרוסיה כי מדינות ערב לא מוכרות, ארה''ב לא רוצה ונורבגיה לא מוכרת מסיבות מצפוניות.

כמובן שזה הגיוני שהמדינה תיקח על זה מס' גבוה מן שאר המדינות שאצלהם הנפט קצת פחות בעייתי, אבל מה שהם עושים פה זה מוגזם.

וגם הטימטום של המדינה הזאת זה בילתי יאמן, הם מפקיעים מחירים במקום לעוד צריכה של גז או ביו דיזל או דיזל עצמו.

שלושתם הם הרבה יותר חסכוניים (ויש עוד יתרונות אבל הם לא רלונטיים) ודי יתאימו לאזרח שמחפש לעצמו וולקסוואגן :) (ז''א רכב של ה''עם'')

בקיצור מה שאני מנסה להגיד שההתקפות שלכם על המדינה הם סתם, למרות שהמדינה עצמה לא ממש עובדת עם הראש שלה אלא עם הצד האחורי, וכל אחד בעל השפעה דואג שלצד האחורי שלו יהיה כמה שיותר נוח

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...