Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם קליאו B 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי פורום יקרים.

לפני כחודש חזרתי מביקור בזק באירופה.

כ"מתנת חזרה" לרגל שובי לארץ הקודש, אחי הקטן השבית לי את הטויוטה סטארלט.

כפי שיודעים המלומדים ויודעי החן בפורום זה, הסטארלט לא סיפקה ריגושים בנהיגה או נוחות מכל סוג שהוא, אך בתור סטודנט, הייתי יכול היות שקט, שמעבר לטיפולים שוטפים אין מה לדאוג לה.

נכון להיום, אני עומד על תקציב הנושק ל 30 אלף ש"ח.

יש לי על הפרק קליאו B ידנית מודל 99( יד ראשונה, מטופלת בחברה ושמורה ונקייה עם 100 אלף ק"מ וטסט לשנה. המוכר מוכן לרדת ל 29 מ 33 ).

ברם, לפי מה שהבנתי, בשנתיים הראשונות, קרי, במודלים 99-2000 לרכב עם מנוע 1400 היו 8 שסתומים 75 כ"ס , ורק החל משנת 2001 המנוע שודרג ל 16 שסתומים ול-98 כ"ס.

השאלה שלי, למי שמסוגל לספק את ההבחנה, מה טיבו של המנוע עם ה-75 כ"ס, האם הוא מנוע אמין וגמיש, והאם הפיצוי על ההפרש הבספק במנוע עם ה-75 כ"ס, בא לידי ביטוי במומנט פיתול גבוה יותר או בסל"ד מנוך יותר מאשר המנוע המתקדם יותר.

בתור ירושלמי הנוסע הרבה בעליות, מומנט בשרני יותר, יהיה ללא ספק דבר מבורך...

אם מי מחברי הפורום יוכל לספק תובנות נוספות כל אמינותו של המנוע ושל הרכב בכלל במודל 99 (ידני כמובן...), תבוא עליו הברכה...

בניה, ירושלים.

פורסם

אהלן יש לי בדיוק כזה רכב שברשותי כבר מעל שנה. עשיתי אליו כבר מעל 20000 בכל רכבי הארץ כולל עליות של ירושלים,נצרת עלית ו צפון. עד עכשיו לא ניתקלתי בבעיה של סחיבה בעליות, כמובן אם יושבים 5 באוטו +מזגן אז אתה מרגיש כצת בעגלה:). אבל בגדול הרכב שלי חוץ מטיפולים שגרתיים לא מתקרב למוסכים כך שאני ממליץ לך בחום על דגם הנ"ל. רק קצת מוזר שרכב במצב טוב נמכר פחות 4K ממחירון אז תבדוק אותו טוב טוב!

Zoom-Zoom...

• תוכן חדש...