Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RALLYE - תוקן תודות לתומר ולירן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קטנה שלי:

כולם פה סתם מתלהבים מראלי 106, או שזה באמת רכב שווה, אבל שווה?

אם כן, למה, וגם אם לא... :lol:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ודרך אגב

כל המכוניות המשופצרות עם הנמכה וחצאיות מאד נמוכות,

זה מסוכן בכבישים משובשים?

פסי האטה גבוהים?

פורסם

קודם כל כותבים

rallye ולא rally

שנית למה כולם "תופסים" ממנו , כולם תופסים ממנו כי הוא רכב מצויין בעל רמות

כייף שלא ניתנות לספירה ובעיקר התנהגות מדהימה בשילוב עם מנוע מצויין

ומחיר אטרקטיבי שהופך את ה 106 ראלי לדבר הטוב

ביותר שאפשר לקנות בתיקצוב כסף מסויים ביןאם היא דור ראשון או דור שני .

ה 106 ראלי זכתה במבחנים השוואתים רבים על מתחרותיה הספורטיביות

דניאל- סקאלי - חנות סמים שלנו הוא המעורה במבחנים הללו אני בטוח שהוא יעלה

מבחן או שניים..

פורסם

לירן אתה פשוט מורעל מהראלי... צא מזה.... :lol::lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
לירן אתה פשוט מורעל מהראלי... צא מזה.... :lol::lol:

הוא לא מורעל ראלי . הוא פשוט יודע על מה מדובר.

והנה לכם בשנית מבחן על הראלי והפעם דור שני. (תסתכלו בחלק התחתון של הכתבה)

http://www.netcar.co.il/magazin/focus/1stcar.asp

ואם סקאלי ירצה הוא עוד יוסיף :wink:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

ראלי :?:

חרא של אוטו.

סתם צרפתיה לא אמינה.

מעניין באמת מאיפה הגיע המוניטין שיש לאוטו הזה,

המוניטין הזה שגורם לעוברי אורח ברחוב לבחון לך את האוטו

עד לשד ציריותיו ולשאול בפעם המי-יודע-כמה: "מוכר?"... :roll:

למרות שאין להם שמץ קלוש מה הם אותם מושגים ערטילאים כמו

"התנהגות כביש", "תקשורת" (ולא עיתונות), תת-היגוי, היגוי-יתר...

אותם מושגים והם בלבד, הם אלו שעושים את הראלי לדבר המיוחד שהיא.

MCS 2008

פורסם

בלינק לאתר שלי יש כתבה על ראלי ועל GTI , השוואה בין ראלי לשאר מכוניות באותה קטגוריה ועוד.

אולי אז תבין במה מדובר בדיוק.

אייל

http://bluerallye.topcities.com/HTML%20pages/ARTICALS%20MAIN.htm

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

פורסם

מה קרה? רומיאו החליף את השם ועכשיו קוראים לו לירן/איילון/עומר?

הראלי נחשבת (לפחות בארץ) לכזה רכב טוב, כמעט ואך ורק בגלל יחסי ציבור מעולים.

מספיק שתומר ייצא מהמפגש עם שני בק פיירים, וישר חבורה של ילדים יתחילו לפנטז על הראלי כרכב הספורט האולטימטיבי.

המנוע של הראלי (במיוחד דור שני) הוא לא כזה להיט גדול (בלשון המעטה), עם כל הכבוד, פיז'ו היא לא יצרן מנועים כזה דגול (ההפך משילדות ומיתלים).

הגה ושילדה? טובים מאוד, אבל יש לי בראש כמה לא פחות טובים (306, פיאסטה).

כל מה שה-106 עושה, יש כאלה שיעשו יותר טוב, אבל בעזרת יחצ"נות טובה מאוד, מראה מושך וחבורת מכורים. כל תרנגולת תהפוך למלכת הלול.

106 - רכב ספורטיבי לייט (אולי חוץ מהGTI), עיצוב טוב, מחיר נמוך, שלדה קצת יותר חזקה מה-AX. יחצ"נות מעולה .

ואת זה אומר מישהו שכל פעם שהוא רואה ראלי MK2 כחולה, נשבר לו משהו בלב (יעיד על זה טל 1712) והוא שוקל החלפה (או הלוואה נוספת בבנק).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

הבנתי שהדעות חלוקות, ובכל אופן יבלתי רושם של תמורה גבוהה והנאה, ממחיר נמוך.

בכל אופן, מה לגבי השאלה השניה?

תודה! :wink:

פורסם

אני זוכר 306 GTI6 אדומה מסוימת של רובי שהוא היה נוסע ברחוב שלו בערך 20 קמ"ש בלחץ על פסי האטה בגלל ההנמכות והפגושים :)

מה מצבו עם ה206 בנושא?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם אני נוסע 20-30 על הפסי האטה.

זה מונע את הנזק?

מה לגבי כביש משובש או בליטה פתאומית?

שווה את הסיכון?

פורסם

מספיק שתומר ייצא מהמפגש עם שני בק פיירים, וישר חבורה של ילדים יתחילו לפנטז על הראלי כרכב הספורט האולטימטיבי.

המנוע של הראלי (במיוחד דור שני) הוא לא כזה להיט גדול (בלשון המעטה), עם כל הכבוד, פיז'ו היא לא יצרן מנועים כזה דגול (ההפך משילדות ומיתלים).

כל מה שה-106 עושה, יש כאלה שיעשו יותר טוב, אבל בעזרת יחצ"נות טובה מאוד, מראה מושך וחבורת מכורים. כל תרנגולת תהפוך למלכת הלול.

106 - רכב ספורטיבי לייט (אולי חוץ מהGTI), עיצוב טוב, מחיר נמוך, שלדה קצת יותר חזקה מה-AX. יחצ"נות מעולה .

ואת זה אומר מישהו שכל פעם שהוא רואה ראלי MK2 כחולה, נשבר לו משהו בלב (יעיד על זה טל 1712) והוא שוקל החלפה (או הלוואה נוספת בבנק).

.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

פורסם

:lol:

כמו תמיד רועי, אותי שיעשעת כהוגן!

לא לכולם יש 170 סוסים ועוד 100 מחכים להשתחרר מהאורווה בלחיצת כפתור. האם זה הופך אותנו לרכבים ספורטיביים לייט? תרשה לי לגחך.

אם אתה שופט ספורטיביות של רכב בצורה כ"כ צרה ולפי כמות הסוסים שיש לו אז אכן הראלי וכל 106 אחרת בסטוק היא "ספורטיבית לייט" כהגדרתך, אבל מה לעשות שכשמשקללים נתוני הספק מול משקל ה106ים הנוצתיים פתאום משתווים לרכבים חזקים מהם בהרבה...

אבל עזוב, בעצם למה שאני אתאמץ... פשוט אתן לך כמה ציטוטים שאנשים קצת יותר מבינים ממני וממך רשמו, בבקשה:

"The 106 Rallye is the Caterham Seven of hot hatches" CAR & CAR CONVERSIONS, 1998

"Hit the gas and the Rallye zooms off at a blistering pace no matter which gear you're in" TOP GEAR, 1998

"Give the 106 some stick and there is little its rivals can do to keep up" AUTOCAR, 1999

"The Rallye has the energy to take your breath away, the agility to out-fox a fox and the driving involvement of a rally car" TOP GEAR, 1998

"B roads are the Rallye's natural habitat" CAR & CAR CONVERSIONS 1998

"It could teach expensive sports cars a trick or ten about handling" AUTO EXPRESS

It demonstrates unflappable poise and grip with all four wheels working in total harmony" AUTO EXPRESS 2000

מספיק ? :lol:

ואפילו שחלק מהציטוטים פה מדברים בדיוק על מה שהשמצת בראלי - כוח מהמנוע, אני בוחר להוסיף ציטוט אחד אחרון שיגרום לך לראות את הראלי באור שונה לגמרי מבחינת האספקט הנ"ל:

The great flexibility of the RALLYE'S engine can be put into perspective by comparing it against much more powerful cars. For example, it is quicker to 60mph than a VW Golf 2.3 V5, a Volvo V70 T5, and a Lexus IS200 but it also has enough torque to outpace a Mondeo ST200, a Nissan Skyline GT-R R34 and the new BMW M3 from 50-70mph in top gear. - ציטוט של כותב האתר http://www.106rallye.co.uk

:!:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...