Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RALLYE - תוקן תודות לתומר ולירן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוני, משום מה כל אוטו שלך מקולקל/מתקלקל אחרי זמן קצר...

:mm_tongu:

זה לא אני! באמת! אני נשבע! היא פשוט לא עושה מה שאני רוצה! היום בערב נסעתי עליה חזק, חזק מאוד אפילו, נשבע לכם שניסיתי, אבל כלום! העלייה לאיילון בגלילות מכיוון הכפר הירוק נעשתה על 95 בערך, וכל פרובוקציה שעשיתי לא הוציאה את הזנב. עוד סיבוב אחד שאני מכיר היטב נעשה בשיא ההילוך השני עם פרובוקציה ברוטלית, וכל מה שקרה זה שהפרונט נכנס פנימה והזנב פסע לו החוצה בעדינות.

עד כה הצלחתי לזרוק אותה רק במהירויות גבוהות מאוד, מתחת למאה זה פשוט לא עובד, סססאמק. :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בדיון ענייני - כמו שכתבתי קודם, בהנאה מנהיגה פרופר - בשני רכבים במצב טוב, בלי קשר ליד הרכב או לק"מ שעבר - יש אופציה יותר טובה מה-106.

:mm_yeah: צודק ! ה 306 הרבה יותר טובה :wink:

טיבי, אחרי הדיון הזה אני בהחלט מבין למה בחרת לקרוא לעצמך טיבי .

את שיטות השיווק של ערן ראלי \ VTR \ RSI \ ראלי עוד ילמדו בפרינגסטון.

ומילה אחרונה, אוטו עשה מבחן רב גרוטאות לאחרונה שידידינו סקורניס השתתף בו, היו שם 205 , 306 , VTS , מיני (חדשה, הישנה לא התניעה) ועד כמה שאני מבין, הכי טובה היתה ה306 (לא שאוטו זה אינדקציה למשהו, אבל אולי במבחן ישן בו היבואנים לא משחקים תפקיד, אולי ..... ) בקיצור, זה לא חד משמעי, יש כאלה שנהנים מ X יש כאלה שנהנים מ Y , הכי גרוע זה אלו שרושמים ש Y יותר טוב באופן מוחלט בעוד ב X הם לא נהגו, מה גם אם תוסיף ל Y ול X , MI , אז בכלל .....

פורסם

באמת די כבר !

אחת הסיבות שאני ממעט בביקורי בפורום לאחרונה היא הברברת וכמות ההודעות שנפתחות שהכותרת היא 106 ראלי... בלה בלה בלה..

נמאס !!

היו לי הרבה מכוניות וגם אופנועים המשותף לרוב המכוניות היה הייחוד והבידול מהעדר

כולן חוץ מה-206 XS בגלל זה היא הלכה אחרי שנה וחצי...

איכשהו הצלחתם לגרום לרכב שנמכר פה בכמויות באמת קטנות להפוך למאוס !

כשאני מגיע (פעם ב...) למפגשים אני רואה רק לבן בעיניים וכמה מדבקות

תרשו לי לנפץ כמה חלומות לכל ילדי הראלי (ככה אני קורא להם)

אני חושב שאני יכול לאמר שאני מכיר די טוב את ה-106 ואת הראלי 1.6 בפרט

לפני שבוע נהגתי על 106 ראלי (כחולה 98 60K ק"מ במיוחד בשבילך רועי) סטנדרטית ברמת הבורג.

הייתי די בשוק מאיך שהרכב נסע, הוא הרגיש אנמי המנוע שידר חיספוס וההרגשה היא שהמנוע קטן על השילדה לא כסופרלטיב אלא קטן על השילדה ברמה שמה לעזאזל הוא עושה שם ?

תפנימו ! 106 ראלי 1.3 במיוחד וגם 1.6 סטנדרטיות לא מכוניות מהירות !

דווקא המנוע כבלוק הוא בסיס מצוין לשיפורים והוא שונה מבלוק TU רגיל

אבל בכל המסביב הם חסכו, ואוי כמה שהם חסכו !

סעפת פליטה עלובה, יציקת ברזל שמקומה גם ב-106 1.1

סעפת יניקה מפלסטיק שדומה לה גם במנועי 1.4 TU

מצערת קטנה ומוגבלת

ווסת דלק בערך מצחיק למדי 2.5 באר

תוכנת ניהול מנוע שמותאמת לכל מה שכתבתי קודם

כל זה ביחד מסרס את יכולת המנוע וזאת עוד לפני שבכלל מרימים את הראש !

ה-106 שלי נקנתה כרכב פרויקט, וכרכב פרויקט יש לו המון מגבלות.

מנוע - המנוע הכי חזק שיכול להשתל הוא 1.6 120 כ"ס להבדיל מקשת המנועים שיכולה לקבל ה-205 מה-TU זעיר עד 2.0 T16.

וגם הגיר/קלאץ' מוגבל למדי, רוצים משהו חזק יותר ? רק מפיג'ו ספורט או GMC וזה עולה כמו רכב נוסף !

כמה מכם ניסו באמת לסחוט עוד כ"ס מה-106 שלו ?

בודדים.

זה מ-א-ד קשה ברכב הזה, האפשרויות הם מוגבלות והפתרונות לרוב הם גדישות

הפתרון האטמוספרי הכי מרחיק לכת הוא מנוי 1.6 120 כ"ס בשילוב מצערות ושינויים נוספים במנוע.

פיתרון כזה הוא מ-א-ד יקר ברמה של מחיר רכב נוסף ועוד.

אפילו יתרון המשקל לא עומד לטובת הראלי, עד כמה ה-205 שוקלת יותר מה-106 ?

לא בהרבה וזה בטל ברגע ששותלים אחד מהמנועים החזקים(1.9 8 שסתומים גם מספיק) וצפונה.

אני השבתתי את הרכב לתקופה של חודשיים בניסיונות נואשים לשתול מצערות של R-750 בתא המנוע של ה-106, למה לעזאלזל היניקה מאחור והפליטה מלפנים :mad: הוצאתי על כך לא מעט כסף והפרויקט כרגע הוקפא לאחר שהבנתי שהמצערות האלו יהיו בתא המנוע אם :

1. אנסר תושבת מנוע שמאלית

2. לא אתקין פילטרים

3. אוותר על מזגן

אף אילוץ גם כבודד אני לא מוכן לקבל ולכן הפרויקט כרגע הוא מצערת מוגדלת וסעפת אלומיניום של פיג'ו ספורט, כן כמו אצל תומר רק מעט שונה.

הידעתם שלמנוע 1.6 8 שסתומים בראלי אף חברה לא ייצרה קיט מצערות ?

אף חברה ! גם לא GMC וגם לא JENVEY רוצים לדעת מדוע ?

זה קשה ליישום עד בלתי אפשרי, כרגע אני בקשר עם חברה בריטית שבימים אלו עובדת על פיתוח של סעפת יניקה למצערות של jenvey , אני מחזיק להם אצבעות, אני יודע כמה זה קשה, אני ועוד 3 חרטים בין הטובים בארץ.

רוצים לדבר על השילדה ?

שילדה והגה מדהימים, אז ? גם ל-205 והיא אפילו יותר עמידה

לכל החברה שרצו להנמיך את ה-106 שלהם ועכשיו "היא מדויקת כמו טיל..." (זה הצחיק אותי נורא) אני מציע לכם לגשת למכון פרונט לבדוק מה המרחק בין שני קורות השילדה.

תופתעו לגלות שהמרחק מממ... קצת השתנה, אגב זה יכול לקרות גם ב-106 ספורטיבית סטנדרטית.

וזאת הסיבה שכבר לאחר חודש שהראלי הייתה ברשותי התקנתי lower strut brace וזאת כדי לשמור על תקינות השילדה, בלי הנמכות ובלי שטויות - קוני וזהו.

ב-205 אגב זה לא קורה, לא עם הנמכה וגם אם תסעו כל החודש בבני ברק, תשארו בלי דשבורד אבל השילדה תחזיק מעמד.

לסיכום -

106 ראלי זה אוטו מצוין, המחיר בסיס (מחירון) הנמוך שלו נגזר בעיקר מאטימותו של לוי יצחק, על 106 ראלי שמורה ומטופלת עם קילומטראז נמוך גם אם היא סטנדרטית אפשר לבקש מעל המחירון ויש גם כאלה שישלמו, כמוני למשל.

106 ראלי במצבה הסטנדרטי היא לא מכונית חזקה, צריך לפתוח את הארנק ואת הראש בשביל לקבל ביצועים טובים.

205 היא פלטפורמה הרבה יותר טובה מכל 106 כרכב פרויקט

לי יש חלום - 205 MI16 על מצערות - זה ישים ברמה שגורמת לי לבכות !

אני את ה-106 שלי מאד אוהב, אחרי שהוצאתי עליה לא מעט כסף ועדיין העבודה מרובה, אבל חברה צריך באמת להרגע להכניס דברים לפרופרציות המתאימות.

מה שמענין הוא לראות בעוד כמה שנים אחרי שהיסטרית ה"106 ראלי" תחלוף לה מהעולם מי עדיין יחזיק במכונית הזאת ומי יעבור ללהיט ההיסטרי הבא 8)

ונקנח בדעתי על מיני, 1.3 עם קוני ו-SU 44 מ"מ - W-O-W !

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
לטיבי.

אני כבר אחרי חופש פסח חוזר לבית ספר להמשיך ללמוד, אבל בינתיים אלמד אותך משהו, סתם לידע כללי.

לידיעתך - לא קיימת שלדת MI16. לא יוצרה 205 כזו מעולם.

המנוע שייך ל-405.

כל ה-205 שיש להן מנוע MI16 הן 205 GTI שהוחלף להן המנוע.

תקרא שוב את המשפט שלך.

זה שאמרתי שהשילדה של ה MI מטורפת, לא אומר שהשילדה של ה GTI לא מטורפת.

להמשיך ???

:hihi:

מישהו יצא טמבל...

:hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi:

ולכולם, הת'רד הזה מאוד לא תורם ולא נכון, רוב האנשים פה מהללים רכב מסויים ושופטים אחר על אף שלא היה להם נסיון עם שניהם. ה"ריב" שנוצר פה הפך להיות מונע ממניעי אגו ורצון להוכיח שמה ששלי יותר טוב כי הוא שלי!

נ.ב. אם כוכבי היה פה הוא היה מתמוגג מאושר! לתשומת לבכם.

L'amour Toujours

פורסם

רוצים לדבר על השילדה ?

לכל החברה שרצו להנמיך את ה-106 שלהם ועכשיו "היא מדויקת כמו טיל..." (זה הצחיק אותי נורא) אני מציע לכם לגשת למכון פרונט לבדוק מה המרחק בין שני קורות השילדה.

תופתעו לגלות שהמרחק מממ... קצת השתנה, אגב זה יכול לקרות גם ב-106 ספורטיבית סטנדרטית.

ישי, תקרא ותפנים (ותעביר לגל ולירן).

משום מה נזכרתי בפעם שדיברנו על הסב-פריים הלא קיים של ה-106.

הוא נפתח ונסגר כמו ז***, ככה שאולי סטראט תחתון מגביל במעבר מכשולים כלשהם (ראלי או לא ראלי), אבל זה שווה כל שקל, אם אתם רוצים לשמור על הרכב.

לפחות אצלי הוא הציל את הקארטר ואולי את הגיר, אבל זה בגלל שאני חונה על מדרכות ב-50 קמ"ש :roll: .

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
תביא לי ציטוט איפה רשום במפורש שאני חשבתי של MI יש שילדה אחרת מה 205?!

אני לא אהבל

ברור שלא חשבתי ככה

כמו שלראלי 1300 ו 1600 יש אותה שילדה אבל מנוע אחר|!!!!

אולי אמרתי שיש לה שילדה מטורפת ולא ציינתי את זה לגבי ה GTI אבל זה כי דיברתי באותו המשפט על ה MI!!!!

לראלי 1300 ו 1600 יש שלדה שונה ..

פורסם

רוצים לדבר על השילדה ?

ישי, תקרא ותפנים (ותעביר לגל ולירן).

משום מה נזכרתי בפעם שדיברנו על הסב-פריים הלא קיים של ה-106.

הוא נפתח ונסגר כמו ז***, ככה שאולי סטראט תחתון מגביל במעבר מכשולים כלשהם (ראלי או לא ראלי), אבל זה שווה כל שקל, אם אתם רוצים לשמור על הרכב.

לפחות אצלי הוא הציל את הקארטר ואולי את הגיר, אבל זה בגלל שאני חונה על מדרכות ב-50 קמ"ש :roll: .

רועי אם כבר מזכירים אותי , אני אף לא פעם אחת אמרתי שהראלי היא ה"אוטו"

ושאר השוואות חסרי ביסוס לחלוטין

הראלי לסיכום הינה רכב מצויין בסכום כסף מסויים , יש טובות ממנה ( מי אמר 205 )

להמון מכוניות יש הרבה יותר פוטנציאל ממנה ( שוב מי אמר 205 או לשבור קצת מיתוסים

גולף MK2 GTI)

פורסם

אחלה.

ולי וליגאל מוסינזון יש ביצים שונות.

דייי!!!!!

וואלה,הוצאתם את כל הכיף מהעיניין.יש לכם כולה מאה ושש ראלי!!!!

גם לי!!!

די!!!

אני עשיתי באוטו דברים שרובכם בכלל לא יזכה לעשות כשהיחיד שמתקרב אלי הוא דויד-ואני לא מז*** את השכל כל כך הרבה!!!! כמה אפשר?!?!?

איזה שילדה טובה יותר?!? 205?!?רנו?!?!? איזה מנוע טוב יותר..איזה ואיזה ואיזה..מי כאן בכלל עבר את ה120 כוח סוס??? די!!! תפנימו היטב את מה שדויד אמר.אתם סתם טוחנים מים ומוציאים את ההנאה של כל הגולשים כאן.

אני מבין היטב את אייל ואת שלומי ואת רוני וכל אחד אחר כאן,שיש לו אוטו ייחודי פי אלף מהראלי,כי לכל נאד כאן יש ראלי!!

די!!!!!!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

איך תרד על 106 ראלי מסכנה הגיע ל 200 עמודים ?

בטח כי זה אוטו נדיר ( רק 200 בפורום הזה ) ואקזוטי ( כמו שאני באמת ג'אמייקני.... )

לעומר שאמר בהתחלה שלא הבנתי , תסתכל על מה שרשמתי : אמרתי שהיא הכי משתלמת.... אין על זה ויכוח .

הראלי היחידה שאהבתי היא של תומר . היא שידרה משהו .

של ישי , לירן ואפילו גל לא !

אין לשלהם חיספוס .

הקיצר חוץ משלדה והגה , אין כלום . תרדו מהעץ .

דרך אגב , הבנתי למה אתם מהללים אותה כל כך - אתם רוצים להעלות לה את המחיר בשוק ...

אם היא כל כך טובה , אהמ.... בואו נגיד שהיא לא שיפור ביחס ל 205 שהחליפה .

למרות כל הזיון שכל שרשמתי אני מציע לכולם לחזור ולקרוא מה שדיוויד ותומר רשמו .

הם בין היחידים שעשו באמת משהו עם האוטו ולא זיינו ת'שכל על שיפורים .

הקיצר לפתוח ארנקים . אחר כך תדברו .

אה...סליחה . תלמדו גם לנצל את האוטו מבחינת נהיגה כמו שהוא ואחר כך תרשמו גם על איך שרכב מדבר . ראינו איך רכבים נחותים מבחינת שלדה מסתובבים טוב ומהר ממכם .

להתראות שומאכרים יש לי להעביר איזה כפתור לידית הילוכים .

יאשה , שחשב שהבולמים שהחליף ביום ראשון יחזיקו חודשיים . וכבר מזמין חדשים עקב קריסה של הבולמים החדשים . ( מי אמר סיבובים ? )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לירן (וישי וגל), הציטוט הקודם שלי היה רק לגבי הסטראט, לא דיברתי על השאר.

פשוט זכרתי שדיברנו על זה פעם (במיוחד עם גל).

חוץ מישי שחושב שיש לו סופר 7 :lol: , אין לי שום בעיה עם השאר (חוץ מהצבע ליסינג שלכם).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
אין לי שום בעיה עם השאר (חוץ מהצבע ליסינג שלכם).

הממ... אז מה זה*? :roll:

3682735.jpg

*אם זה לא האוטו שלך, עמך הסליחה... :oops:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

• תוכן חדש...