Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RALLYE - תוקן תודות לתומר ולירן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת השבירה של קרני השמש על הצבע, זה בעצם צבע פנינה

עם גוונים של לבן, קרם וחלודה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והבדיחה המצחיקה הזאת שנקראית RSI, רק בארץ היא נמצאת ב-8V, רוב העולם נוסע עם 16V או במיוחד עם וויליאמס (2.0 16V). ככה שאם היא היתה משווקת פה עם 16V, לראלי היה מאוד קשה לענות לה.

יש לכם מזל שאני לא בחור קטנוני. :)

אבל בשביל הקטע...

הRSI לא מתמודדת עם הראלי כי הראלי היא ספרטנית מידי, "רזה" מידי וכו' וכו'.

הRSI יותר חזקה ממנה וזה נבדק לא פעם, הרבה יותר נוחה ממנה (בעיקר בגלל מושבים מצויינים) ויותר מאובזרת ממנה.

לא יודע לגבי ההתנהגות כי לא נהגתי מעולם על ראלי אבל מסיפורים וכו' אני מעריך שהראלי יותר מתנהגת בלה בלה בלה.

הRSI התמודדה במבחנים בעבר מול 106XSI וגברה עליה ברוב הסעיפים (חוץ מהתנהגות אם אינני טועה , שלא יקפצו כל מקטרגי ה106 - אני יודע שאותה XSI הייתה במצב גרוע...)

בקיצור - די לסגידה!

:-)

פורסם

בקיצור - די לסגידה!

זה המשפט הכי חכם ששמעתי בכל התר'ד הזה.

אני עוקב אחרי התר'ד הזה מההתחלה

וזה המשפט הכי חכם שנאמר פה.

ואין שום טעם להוסיף כלום, כל מילה נוספת מיותרת.

Race Smart

פורסם

סתם דרך אגב, הוזכרה פיאסטה בהתחלה..

אז באמת שמעתי ממקור ראשון שפיאסטה XR2I היא מכונית די כיפית.

והיא ממש דומה לראלי חיצונית! :shock: (מעניין מי העתיק :wink: )..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
סתם דרך אגב, הוזכרה פיאסטה בהתחלה..

אז באמת שמעתי ממקור ראשון שפיאסטה XR2I היא מכונית די כיפית.

והיא ממש דומה לראלי חיצונית! :shock: (מעניין מי העתיק :wink: )..

ראיתי פעם אחת פיאסטה כזאת , היא לא דומה בכלל לראלי...

היא אמורה להיות מאוד כייפית , אומרים שהיא מכונית מדהימה , הבעיה היא שלא היה יבוא שלה לארץ :cry:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

חלק מהאנשים פה טעוני טיפוח.

הגזמתם, אבל הצלחתי לקרוא 7 עמודים.

סליחה שטעיתי באיות של RALLYE

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
ומילה אחרונה, אוטו עשה מבחן רב גרוטאות לאחרונה שידידינו סקורניס השתתף בו, היו שם 205 , 306 , VTS , מיני (חדשה, הישנה לא התניעה) ועד כמה שאני מבין, הכי טובה היתה ה306 (לא שאוטו זה אינדקציה למשהו, אבל אולי במבחן ישן בו היבואנים לא משחקים תפקיד, אולי ..... ) בקיצור, זה לא חד משמעי, יש כאלה שנהנים מ X יש כאלה שנהנים מ Y , הכי גרוע זה אלו שרושמים ש Y יותר טוב באופן מוחלט בעוד ב X הם לא נהגו, מה גם אם תוסיף ל Y ול X , MI , אז בכלל .....

שלומו, יא חאפר:

1. אתה חאפר (אה, כבר אמרתי את זה)

2. אחרי השיחה - אתה גם יודע למה :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לפני שבוע נהגתי על 106 ראלי (כחולה 98 60K ק"מ במיוחד בשבילך רועי) סטנדרטית ברמת הבורג

הבחור הזה עד היום מתחרט כשהוא מכר לך את הראלי הלבנה

פיזוcc 204 שנת 69

פורסם

מישהוא פה מאמין באהבה ממבט ראשון??? אני כן. הרומן שלי התחיל עם הראלי עוד מלפני שנים. זה התחיל בצבא, אחרי שעברתי למפקדת חיל חימוש בתל השומר.

כל יום שעשיתי תפקיד בש"ג ( בתור איש קבע :twisted::2gunfire: ) והכנסתי את כל החברים עם הרכב הפרטי, תמיד עברה שם ראלי לבנה דור ראשון ( מן הסתם ), ובחור משוגע עם מוזיקת טראנס על הבוקר נוהג בה.

מבחינתי ראלי הוא חלום שהתגשם !!! שלא תבינו לא נכון הרכב הכי קרוב לראלי שהנגתי עליו הוא CTI 1.9. וההשוואה בינהם מגוכחת.

נכון שהראלי לא נותנת הרבה, אבל יש לה אופי, יש לה נפש והיא פשוט מדהימה.

לפני הרבה זמן ( כמה חודשים ) גם לי היתה תקופה לא טובה, למי אין, ולא חסר על מה.

קרעתי את איילון הלוך ושוב מדיי יום ורק בשביל בחורה ששיגעה אותי.בכל שעה, רק שמעתי את המילה יללא תבוא, אני כבר מוכן אחרי מקלחת נקי ומצוחצח ורק המיטה שלי לא מבינה למה אני לא בא לישון. תוך שתי דקות בראלי, התנעה מהירה, מחכה כמה דקות ואחרי 12 דקות על השעון אני מקיש אצלה בפעמון.

הראלי היא החברה הכי טובה שלי. ואני מאוהב בה עד הגג.

אני יודע שהיא לא מהירה ולא חזקה, אבל לא צריך הרבה בשביל להיכנס לסיבוב מספיק מהר

ולצאת עוד יותר מהר. עם אחזקה נכונה והרבה אהבה זה רכב שתמיד ישרת ויגרום לחיוך מטופש גם בעוד 10 שנים.

חפשתי ראלי כמעט חצי שנה, התעקשתי שלא תהיה לבנה ( ותסלחו לי ) ושתהיה 1.6.

היא לא היתה מושלמת וגם עכשיו היא רחוקה מלהיות מושלמת, תוכנית השיפורים ארוכה ואני לא מתכונן להיפרד ממנה בקרוב.

זה נכון שבפורום הזה יש הרבה בעלי צרפתיות בכלל וראלי בפרט, בשביל זה אתם ואני פה בשביל לעזור, להעביר מידע ולשתף. אני מאמין שרובכם מרגישים כמוני ופה בשביל לעזור לכמה שיותר בעלי ראלי. זה שלפעמים כמות ההודעות מוגזמת (כמו עכשיו) זה רק מעיד עד כמה הראלי באמת שווה את ההשקעה ומשקפת את האנשים המיוחדים שרכשו אותה.

חבר'ה אנחנו מכורים תכניסו את זה לראש.

אייל

שגאה להיות בעליה של ראלי !!!

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

פורסם

לא להאמין שאנחנו פעם צחקנו שהפורום הופך לפורום 106 ראלי. עכשיו פתאום זה נכון. פתאום היא חלומם הרטוב של חצי מהילדים חסרי הרישיון בארץ. ושלא תבינו אותי לא נכון - ה-VTS לא רחוקה במיוחד מהראלי, בכלל לא.

אז יופי, אחלה אוטו, כל זה כבר נאמר, אבל תוציאו לכם מהראש שיש לה נשמה או שאתם אנשים מיוחדים אם קניתם אותה. זה אוטו. חתיכת פח. אחלה חתיכת פח שבעולם, בשביל הכסף שהיא עולה, אבל חתיכת פח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...