Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה מה נפח התיבה, ומה הנפח שהסאב צריך לראות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הלינק הראשון לא פעיל, ואינני יודע אם בכלל מצויין שמה נפח התיבה.

ובלינק השני לא כתובה המלצה לנפח התיבה עבור הסאב.. לכן תצטרך לחפש במקום אחר את נפח התיבה המומלצת עבורו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תיגש לחנות רצינית , תבקש לקנות תיבה , אם הם רציניים הם יתאימו לסאב הספציפי את התיבה

לפי הנתונים שאתה מחפש.(תבקש לראות אותם).

אם גם ככה אתה קונה תיבה , תן להם לשבור את הראש .

אם אתה מתכוון לבנות אחת ,אני יכול לעזור לך לחפש את הנתונים.

ZZR

פורסם

אחי, אני קניתי לפני שבוע את הדאב 200, שזה אחד מעל לשלך (אותה סדרה אבל ''12) יש לי חוברת שקיבלתי מהחברה עם המידות המדויקות. אתה יכול להיכנס לאתר שלהם ל"tech support" ושם תמצא את מה שאתה צריך. יש שוני בין המודלים של 2004 ושל 2005. אם הדאב 100 שלך הוא של 2005 אתה צריך נתונים קצת יותר גבוהים והם:

לתיבת פורט רגילה:

1.85 cu/ft

3*7.75 inch קוטר ואורך פורט

לתיבת פורט SPL:

2.82 cu/ft נפח

4*8 inch פורט

tuned frequency - 37hz

אחי זה נתונים מדייקים בדוק לסאבים של 2005 אם הסאב 2004 תלך לפי האתר (הם קצת נמוכים יותר)

אחלה סאב,

תהנננה

• תוכן חדש...