Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הגזמתם בכלל.

היא שילמה כרטיס ולכן מותר לה להושיב את הכלב ?

יופי , מחר אני אביא איתי ערימה של חרא (ואני ממש לא משווה חרא לכלב ,יש לי כלב בבית , למי שתהה,אני סתם מקצין) לאוטובוס ,אקנה כרטיס ואשים על הכסא. שכרתי אותו , לא ?

לחייל יש זכות לא פחות גדולה מאותה גברת על הכסא (זה שהוא עצמו לא שילם -לא אומר כלום. באיזשהו מקום מישהו משלם את עלות הנסיעה, הצבא ,משרד הבטחון ,המדינה באמצעות המיסים , החייל באמצעות עצם שירותו). ואם כבר - לא יקרה לכלב כלום אם יישב רבע שעה על הרצפה , אפילו לצי'אוואווה הכי עדין.

הגברת הזו חוצפנית , לא פחות - אם הכלב כ"כ יקר לה ,שתניח אותו על ברכיה ,כמו שעושים עם ילדים.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הגזמתם בכלל.

היא שילמה כרטיס ולכן מותר לה להושיב את הכלב ?

יופי , מחר אני אביא איתי ערימה של חרא (ואני ממש לא משווה חרא לכלב ,יש לי כלב בבית , למי שתהה,אני סתם מקצין) לאוטובוס ,אקנה כרטיס ואשים על הכסא. שכרתי אותו , לא ?

לחייל יש זכות לא פחות גדולה מאותה גברת על הכסא (זה שהוא עצמו לא שילם -לא אומר כלום. באיזשהו מקום מישהו משלם את עלות הנסיעה, הצבא ,משרד הבטחון ,המדינה באמצעות המיסים , החייל באמצעות עצם שירותו). ואם כבר - לא יקרה לכלב כלום אם יישב רבע שעה על הרצפה , אפילו לצי'אוואווה הכי עדין.

הגברת הזו חוצפנית , לא פחות - אם הכלב כ"כ יקר לה ,שתניח אותו על ברכיה ,כמו שעושים עם ילדים.

עקרונית אם קנית מקום גם לחרא אז כן.

נכון שלחייל יש את אותם זכויות גם אם לא קנה כרטיס, על זה אין ויכוח כלל.

העיניין הוא שהאשה כן קנתה כרטיס עבור המקום הנוסף- וזו זכותה.

ונניח והכלב גדול, נניח למשל 30 ק"ג (שזה בעצם משקל בינוני), נראה לי שגם אתה לא היית מחזיק מעמד נסיעה כזו (להזכירך- אילת) עם משקל כזה. ותאמין לי גם לא עם 10 ק"ג...

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

האשה קנתה כרטיס נסיעה , לא כרטיס ישיבה.

וכלב במשקל 30 ק"ג יכול גם יכול לשבת על הרצפה.

החייל ,או כל אדם אחר -לא.

פורסם
לא הבנתי תגובות על המראה החיצוני? על העבודה?

היא הייתה פרחה?

מקרה הכי מגעיל של "הישראלי הבאמת מגעיל" שניקלתי בו

בחזרה מאילת בלילה בתקופת הקיץ אוטובוסים מפוצצים. אישה עולה עם הכלב שלה לאוטובוס שמראש קנתה שני כרטיסים לה ולכלב שלה. קיצור כולם מסתדרים מתמקמים במקומות חוץ מהחיילים המסכנים שאין להם אפשרות לקנות כרטיס, וכמובן כל הדרך צפונה מבלים על הריצפה עו על הקיטבגים בנסיון להרדם להרוויח כמה שעות שינה.

לאחר שהאטובוס התמלא עד אפס מקום, אחד האנשים בקש מהגברת שתפנה את המושב של הכלב לטובת חייל. התגבוה שלה הייתה:

"קניתי שני כרטיסים אחד בשבילי ואחד לכלב שלי וזה המושב שלו"

שבוע טוב L.A

מה על הרצפה או על הקיטבגים?! זה דרגת פינוק :-) , כשהייתי חייל בימי א' ,בדרך מב"ש לקציעות הייתי תלוי על ידיות האחיזה של האוטובוס בשטח של סנטימטר על סנטימטר ,דחוס כמו סרדין עם הרובה :sad:

קשה לי לתאר כזה מצב מעוות שאישה מושיבה את הכלבלב שלה במושב לידה ולא נותנת לפחות לחייל מסכן אחד לשבת , אני לא מעכל את זה

הנהג וכל הנוסעים היו צריכים להעיר לה , שתבין לאיזו רמה של חוסר אנושיות היא מגיעה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הבעיה אינה החייל או הכלב, הבעיה היא צה"ל, שעוצם עיניים ואומר: "מה הבעיה, בלאו הכי יש תחבורה ציבורית, מדוע לשכור אוטובוס מיוחד לחיילים, אם ניתן לשלם לאגד/דן/רכבת ישראל?"

כשיצאתי בתיכון לטיולים וכדומה, אף אחד לא טען כי יש קו של אגד לירושלים, ואין טעם לשכור אוטובוס.

באותו אופן הצבא "מעניק" דמי כיס זעומים לחיילי הסדיר, ומתפלא כשחיילים עובדים לפרנסתם...

בברכה,

גלעד

פורסם

.

זו באמת הבעיה בארץ בכל מה שקשור לתחבורה ציבורית, אתה משלם על האפשרות להגיע מ A ל B ולא על הזכות האלמנטרית להגיע ל B בצורה נאותה וחבל :roll: .

כמו שגילי ציין, האשמה במחזיקי המונופול.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

אני לא הבנתי דבר אחד : ממתי קונים כרטיס נסיעה לכלב???? יש לו גם כרטיסיה?

כל פעם שראיתי כלבים עולים לא זכור לי שמישהו שילם עליהם.(לא בא לזלזל חס וחלילה)

פורסם
עוד אחד עם רפלקס פבלובי מותנה. :???: מקראית , לא מרוקאית. יעני - מהמקרא , התורה בשבילך.

יוסף ,

המשיח לא מגיע כי הוא נתקע בדרך.

השמועה אומרת שהוא ניסה לסגור על סובארו DL לבנה (המקבילה העכשווית לחמור לבן) , וכבר היה אמור לעשות העברת בעלות - אבל בעל הרכב הבריז לו בסוף :roll: .

דווקא חשבתי שהוא ניסה לנסוע בסיטרואן אבל נתקע בדרך, היה צריך לתקן את האוטו בעלות של כמה עשרות אלפי שקלים (הדשבורד נשבר והספידומטר לא פעל), לבסוף הוא נשאר לעבוד במוסך כתמורה לשילום העלויות של הסיטרואן. 2000 שנות גלות חלפו. הבעלים התחלפו והתחלפו, ומשיח לא בא, משיח גם לא מטלפן (החורים של הדיבורית בדשבורד של הסיטרואן השביתו את האוטו).

אז ילדים, בפעם הבאה שתרדו לאילת, ובדרך חזרה, אולי תראו איזה ZX 1.6 זרוקה לצד הדרך. תדעו, שאולי המשיח מסתכל עליכם מאיפשהו וצריך טרמפ איתכם לירושלים.

לו רק, לו רק היה קונה סובארו....אולי בכל זאת הייתה באה הישועה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
דווקא חשבתי שהוא ניסה לנסוע בסיטרואן אבל נתקע בדרך, היה צריך לתקן את האוטו בעלות של כמה עשרות אלפי שקלים (הדשבורד נשבר והספידומטר לא פעל), לבסוף הוא נשאר לעבוד במוסך כתמורה לשילום העלויות של הסיטרואן. 2000 שנות גלות חלפו. הבעלים התחלפו והתחלפו, ומשיח לא בא, משיח גם לא מטלפן (החורים של הדיבורית בדשבורד של הסיטרואן השביתו את האוטו).

אז ילדים, בפעם הבאה שתרדו לאילת, ובדרך חזרה, אולי תראו איזה ZX 1.6 זרוקה לצד הדרך. תדעו, שאולי המשיח מסתכל עליכם מאיפשהו וצריך טרמפ איתכם לירושלים.

לו רק, לו רק היה קונה סובארו....אולי בכל זאת הייתה באה הישועה.

יוסי.

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :p:lol: :lol: :lol:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
עוד אחד עם רפלקס פבלובי מותנה. :? מקראית , לא מרוקאית. יעני - מהמקרא , התורה בשבילך.

.

שמר למה איזה עדה את בכלל שאתה מזלזל :twisted::evil: ??

Suzuki Jimny

פורסם

וכלב במשקל 30 ק"ג יכול גם יכול לשבת על הרצפה.

החייל ,או כל אדם אחר -לא.

בניגוד למה שאולי השתמע מדברי, אני לא הייתי משאיר את הכלב על הכסא כשאנשים עומדים. רק התייחסתי לבחור שדיבר על כלב כעל דבר מלוכלך.

אני לא חושב שממש משנה לכלב אם להיות על כיסא או על הרצפה, ובכיף הייתי מוריד אותו בשביל חייל.

אם החייל היה נראה מותש מספיק, רוב הסיכויים שהייתי קם בעצמי :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מקיוסי , לצורך הענין , אני מוכן לעשות איתך בדיקה , אני עם 306 ספורטיבית , או אם תתעקש אני אביא סיטרואן ספורטיבית ( ZX ) מתחילת שנות ה90 , שעברה יותר קילומטרים מהסובארו שלך , ונעשה טיול לאורך כל הארץ , עליות , ירידות , הילוך 3 ומזגן , מצפון ועד דרום , ונבדוק למי מתקלקל האוטו קודם ונתקע בצד , עסק ?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מקיוסי , לצורך הענין , אני מוכן לעשות איתך בדיקה , אני עם 306 ספורטיבית , או אם תתעקש אני אביא סיטרואן ספורטיבית ( ZX ) מתחילת שנות ה90 , שעברה יותר קילומטרים מהסובארו שלך , ונעשה טיול לאורך כל הארץ , עליות , ירידות , הילוך 3 ומזגן , מצפון ועד דרום , ונבדוק למי מתקלקל האוטו קודם ונתקע בצד , עסק ?

ליביו

למסע נקרא: "מסעות מק'יוסי בארץ הקודש"

יוסי יהיה "שבתאי צבי" ואתה ליביו תהיה נתן נביאו.:-P

פורסם
אני לא הבנתי דבר אחד : ממתי קונים כרטיס נסיעה לכלב???? יש לו גם כרטיסיה?

כל פעם שראיתי כלבים עולים לא זכור לי שמישהו שילם עליהם.(לא בא לזלזל חס וחלילה)

בוודאי יש לו גם חופשי חודשי וגם מנויים.

משלמים על הכלב משום שהוא לוקח מקום שבן אדם שמשלם יכל לתפוס,

לדוג' אם כמו ששמר הזכיר היה לאישה צ'יוואווה אז היא הייתה משלמת פחות כי הוא יכול לשבת לה על הרגליים וכל התקרית הייתה נימנעת.

אבל לא זה העיניין, מה שאני מנסה להגיד הוא שלאגד לא משנה אתה לקחת מקום ישיבה שלם עליו.

כמובן זה גם תלוי בגודל הכלב, ואם הוא יכול לשבת על בעליו, או שהוא צריך מקום משלו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ליביו

עזוב ליביו ,

בסובארו הוא היה נתקע בעץ אחרי 60 ק"מ אחרי הירדמות משעמום...

• תוכן חדש...