Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שעבד בחיים שלו כדי להתפרנס גם בעבודות של פועלים שחורים, בחיים לא יצחק על עבודה של מישהו אחר.

גם עליי לפעמים לגלגו כשעבדתי בתור פועל ייצור במפעל, בתור מנקה מטוסים (תשתדלו להקיא פחות, הא ?), בתור אוסף עגלות בנתב"ג לפני הימים השמחים של המלגזה שעוזרת לדחוף ובתור פועל במפעל בשר (תעשו טובה לעצמכם - אל תאכלו "שניצל אמריקאי").

בדרך כלל אלו אנשים קטנים וקנאים שחיים על הווריד של אבא/אמא/בעל/אישה וקשה להם לראות שגם בחור בן 15 (בזמנו) יכול להחזיק את עצמו כספית אם הוא רק רוצה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היי נסיך ,האישה עם הכלב קנתה כרטיס בשבילו כדי שיוכל לעלות לאוטובוס (בלי זה הכלב לא היה עולה)

החייל שעולה "בחינם" לא יכול להזמין כרטיס מראש וככה יוצא שחיילים שמשרתים רחוק או גרים רחוק נוסעים על תיקים במעבר שלוש שנים .

לא היה קורה לכלב כלום אם היה שוכב לו בניחותה במעבר .

מזכיר לי את הבגרות בספרות משום מה.

שהאדם מצוייר ככלב והכלב מצטייר כאנושי, טיפה שונה במקרה הזה.

עזבו לא משנה, עוד אחת מטראומות סוף שנה.

פורסם

לא הבנתי תגובות על המראה החיצוני? על העבודה?

היא הייתה פרחה?

מקרה הכי מגעיל של "הישראלי הבאמת מגעיל" שניקלתי בו

בחזרה מאילת בלילה בתקופת הקיץ אוטובוסים מפוצצים. אישה עולה עם הכלב שלה לאוטובוס שמראש קנתה שני כרטיסים לה ולכלב שלה. קיצור כולם מסתדרים מתמקמים במקומות חוץ מהחיילים המסכנים שאין להם אפשרות לקנות כרטיס, וכמובן כל הדרך צפונה מבלים על הריצפה עו על הקיטבגים בנסיון להרדם להרוויח כמה שעות שינה.

לאחר שהאטובוס התמלא עד אפס מקום, אחד האנשים בקש מהגברת שתפנה את המושב של הכלב לטובת חייל. התגבוה שלה הייתה:

"קניתי שני כרטיסים אחד בשבילי ואחד לכלב שלי וזה המושב שלו"

שבוע טוב L.Aכפי שנאמר, הבעיה היא לא באישה, לא בחייל, ולא בכלב...

הבעיה היא באגד!!!

מישום מה הם מסרבים להבין שביום א' יש הרבה חיילים... אם יש הרבה חיילים, שאולי עולים "בחינם" (אבל צה"ל משלם עליהם, אין כאן "טובה" של אגד, חלילה וחס), אולי שווה לקחת שני אוטובוסים במקום להעמיס פי 2 מהכמות המותרת על האוטובוס, אנחנו עוד לא בהודו שאם האוטו לא מלא על הגג + על הטמבון האוטו לא יכול לנסוע... :-D

בכל 9 השנים שלבשתי מדים זה תמיד הפתיע אותי מחדש... הנהגים כאילו מיתפלאים על כמות החיילים שעולים לאוטובוס... כל שבוע מחדש...

אני חושב שחברה כמו אגד, שאמורה לדאוג להסיע אותנו בביטחה, מעמיסה על הרכבים שלה יותר נוסעים ממה שמותר ויוצרת מצב מסוכן. הבעיה היא לא בנוסעים, שאין להם אלטרנטיבה אחת, אלא בהנהלת הקואופרטיב, שהוא די "מונופול" בשוק ומנצל זאת!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא דובר אז על אוטובוס אחד אלא על 8 אוטובוסים מפוצצים.

ולדעתי עם מעט התחשבות של הגברת למרות שהיא שילמה על המקום ישיבה לא היה קורה כלום אם הכלב היה מבלה את הנסיעה בשכיבה במעבר ולא על המושב להבדיל מהחייל.

ואם כבר מדברים על התחברוה הציבורית. לא פעם עלה דיון לאוויר על ביטול נסעיות חינם לחיילים בתחבורה הציבורית. תקנו אותי אם אני טועה אבל ישנם קווים ברכבת ישראל במידה והחיילים רוצים לנוסע בהם אליהם לשלם את מחיר הכרטיס.

פורסם
מזכיר לי את הבגרות בספרות משום מה.

שהאדם מצוייר ככלב והכלב מצטייר כאנושי, טיפה שונה במקרה הזה.

עזבו לא משנה, עוד אחת מטראומות סוף שנה.

סיפור בלי כתובת, הא?

ולמקרה עצמו,

מחליא ומגעיל, וטוב שהערת לה.

זה לא יעזור לה, אבל זה אולי יעזור לו.

משכנתא זה קל

פורסם

אם אני הייתי חייל ובחורה הייתה מושיבה את הכלב שלה באוטובוס מפוצץ, בזמן שחיילים אחרים יושבים על הריצפה, היא הייתה מסתכנת בזה שאני אשב לה ישר על הכלב ואטען שחשבתי שזה היה הריפוד של הכסא.

יש גבול לכל תעלול ולהגיד ש"היא שילמה על הכרטיס ויכולה לעשות איתו מה שהיא רוצה" זה הגיוני פחות או יותר כמו לומר שבגלל שלכלב יש זוג רגליים נוספות צריך היה לארגן לו גם איזה חייל שישכב לפניו על הרצפה כדי שיוכל להניח עליו את טלפיו וישמש בשבילו כהדום. :x

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני מלכתחילה לא מבין דבר אחד:

למה כלב יושב על כיסא?

אצלה בבית הוא יושב על הספה?

כלב משיר שיער ולכן הוא לא צריך לשבת על הכיסא.

זה מקרה זהה לכך שהיא תשים רגליים על המושב, כי היא קנתה כרטיס.

פורסם

כלב יושב על כיסא כי הושיבו אותו על כיסא.

אצלי בבית הכלב שלי יושב על הספה.

אדם משיר שיער ועור ולכן הוא לא צריך לשבת על הכיסא. ויש כלבים שמשאירים הרבה פחות נשורת מבני אדם.

אני מנחש שאין לך כלב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הממ התנהגות ישראלית מגעילה , הפקצות חסרות העמוד השדרה האלה צחקו עליו רק בגלל שהן אפסיות ולא יכולות כנראה למצוא עבודה לעצמם , כי כנראה עם התנהגות שכזו אף אחד לא מוכן להעסיק אותם (ובצדק) הן צחקו עליו לדעתי אך ורק מרגשי נחיתות כלפיו. אני לא יודע איך הייתי מגיב במצב שלו ,בטח הייתי מעיר לה הערה עוקצנית על החיים שלה. אני מקווה שהסופר יודע שהן צחקו עליו בגלל שאף אחד כנראה לא מוכן לקבל אותן לשום עבודה.אני לא הייתי שותק , חוצפניות , מי הן בכלל ? מי נתן להן זכות לתת להם ללגלג ככה על בנאדם שעושה עבודה ציבורית . שילכו להז$#@# הטופיק הזה באמת עצבן אותי , קראתי את כולו בעיון רב. חוצפה ישראלית בשיאה. אלון כל הכבוד לך. אזרח למופת .

ולגביי האישה עם הכלב , אתם לא יכולים להאשים אותה שהיא אידיוטית. באמת.

GTA זה הכי אחי .

פורסם

אני מסכים עם גילי וניטצ'.

מאחר והאשה קנתה כרטיס גם לכלבה היא למעשה "שכרה" כסא נוסף וזכותה לעשות בו ככל העולה על רוחה. גם אם לא היה מעורב כאן הכלב, שמבחינתי הוא שווה ערך לאדם (כן, גם לי יש כלבה, שמבחינתי היא כמו הבת שאין לי...) הכסא הושכר לה ע"י נהג האוטובוס ולצורך העיניין הוא שלה וזכותה גם לשים רגליים למעלה אם היא רוצה.

אצלי בבית הכלבה יושבת על הספה וישנה איתנו במיטה... האמת היא הבוסית האמיתית של הבית.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

היום כשהייתי במימדיון, פשוט מגעיל מה שאנשים עושים. בכל מקום אפשרי הולכים מכות(אפילו על המדרגות הגבוהות של המתקנים),אפילו בנות הלכו שם מכות... יש אנשים שבשבילם אין דבר כזה "תור", נידחפים ומעיפים את כולם, העיקר שלהם יהיה טוב...

אין פלא שכל יום יש רצח... בקצב הזה נהרוג את עצמו :(

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מסכים עם דני לחלוטין!

בתור אחד שיש לו כלב אני מבין...

חוץ מזה, היא שילמה על המקום אולי לא נעים לכם אבל זה מה יש....

כמו שהברון האדום אמר ויפה, הבעיה היא באגד שמתקמצנים להוציא עוד אוטובוס...

בתור אחד שהיה נוסע לבהל"צ מאשדוד הייתי עד לטיפשות הזאת כל שבוע....

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

אני מסכים עם גילי וניטצ'.

מאחר והאשה קנתה כרטיס גם לכלבה היא למעשה "שכרה" כסא נוסף וזכותה לעשות בו ככל העולה על רוחה. גם אם לא היה מעורב כאן הכלב, שמבחינתי הוא שווה ערך לאדם (כן, גם לי יש כלבה, שמבחינתי היא כמו הבת שאין לי...) הכסא הושכר לה ע"י נהג האוטובוס ולצורך העיניין הוא שלה וזכותה גם לשים רגליים למעלה אם היא רוצה.

אצלי בבית הכלבה יושבת על הספה וישנה איתנו במיטה... האמת היא הבוסית האמיתית של הבית.

דני.אכן כך המקום באמת שייך לה. אין שום מחלוקת בנידון.

אבל בחייכם קצת התחשבות. לא נראה לי לפחות לא בארץ.

פורסם
אכן כך המקום באמת שייך לה. אין שום מחלוקת בנידון.

אבל בחייכם קצת התחשבות. לא נראה לי לפחות לא בארץ.

יתכן ויש מקום להתחשבות, אבל צריך גם להתחשב בה ובכל מקום אין מקום לכעס עליה, לא כן?

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

נכון שליפעמים נראה כאילו רק חיילים נוסעים באוטובוס?

למה אגד לא משקיע ב"לקוחות" הכי גדולים שלו?

כי הוא רואה את זה כמובן מאילו!!!

אגד הוא מונופול, וכאחד שכזה הוא מרשה לעצמו להתנהג בו "דון"... לרדות במי שנותן לו את הפרנסה ולנצל את היותם תלויים בו!!!

מה היה קורה אם היתה קמה חברה מיתחרה לאגד, חברה עם תפוצה ארצים? האם גם אז היו נידחפים 70 איש באוטובוס של 50?!

האם גם אז היו הזמני הגעה כל כך רחוקים ולא הגיוניים?!

לא נראה לי!!!

תחרות זה תמיד טוב... מונופול זה רע ומגביל...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...