Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני בן לעדה הצ'רקסית. SMALL BUT BRAVE...

אני מזלזל בתכונה של לקפוץ בראש (לא צריך להסביר מי עושה את זה) , לא בזה שאתה מרוקאי,אשכנזי,גרוזיני,אתיופי או ממלוכי.

אף פעם לא הסתכלתי מאיפה מישהו מגיע , אלא רק מה הוא עושה. אם יש לך רגשות קיפוח , הדלת השנייה מימין היא היציאה :evil:

*תיקון קטן : ממלוקים הם בעצם גרוזינים שהוגלו ועבדו בתור שכירי חרב

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
ברור שזכותה המלאה אבל איפה ההתחשבות? . ותקשיב לעצמך אתה בעקיפין משווה בנאדם לכלב.

תרשה לי לצטט אדם יקר כאן בפורום: "ככל שאני מכיר יותר אנשים כך אני אוהב יותר כלבים. "...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ואיך אפשר בלי משהו מפרי עטו של חנניה רייכמן ז"ל בקשר לקיבולת של אוטובוס:

סיסמת ממתין לאוטובוס

קליטה בלתי מוגבלת.

בפנים הופך הוא בלי היסוס

חסיד סגירת הדלת.

המטמופוזה הנ"ל אופיינית כמובן לא רק לאלה העולים לאוטובוס.

יוסי

פורסם

סיפור מעכשיו- הישראלי המגעיל:

ירדתי עם הכלב לטיול, וראיתי כמה אנשים שחנו ברחוב עם משאית גדולה שעמדו לצאת.

מאחורי המשאית עמדה לאנטיס במרחק קרוב (חונה) שלא היה אפשר להבחין בה ממראות המשאית, ואז אחרי שעברתי אותם שמעתי אותם מפעילים רוורס ומתחילים בהתקדמות... הם פגעו במאזדה, לא שמו לב, והמשיכו לסוע עליה (עם משאית עצומה) עד ששמעו "קראאאאק!" חזק, ואז הם שמעו ואחד יצא מהמשאית וראו ששברו את המאזדה מקדימה...

עכשיו מגיע הקטע המגעיל- אחרי שהסתכל עליה אחד האנשים כשהשניים האחרים במשאית, במקום להשאיר פתק או משהו כזה, הוא פשוט כיוון את חברו הנהג החוצה מהחניה והסתלקו!

תארו לכם איך ירגיש בעל האוטו שיחזור ויראה נזק של כמה אלפים (כבר טמבון, פנסים, ובטח עוד דברים כמו רדיאטור..).

פורסם

פשוט דוחה

באתי היום להיכנס לחניה , שבדיוק התפנתה , פתאום מגיח מלפני רכב ברוורס של איזה 5 מטר ובו אישה

והיא ישר מתחילה לצרוח עליי , שהחנייה שלה והיא הייתה פה לפניי

לא היה לי כוח להתווכח איתה

אמרתי לה בבקשה גברת כנסי ,את חייבת לצרוח עליי?, ואם לא היית צועקת לא הייתי יוצא ?

(בפנים מאוכזבות )

אנשים פה , תאמינו לי , טינופת

ואם הייתי איזה ערסוואת , הוא לא היה בולע כאלה צעקות

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אתה לא יודע איזה אפקט יש לדברים האלו היום בימי הדקירות לכל דכפין.

אני חונה די הרבה בחניון שמתחת לעירייה בתל אביב. הוא חינם בשעות הלילה, אבל אין שם הרבה מקום, אז אני עומד באמצע, ומחכה שמישהו יצא. מישהו נכנס אחרי, וחיכה בהמשך החניון. כשמכונית יצאה לידו, הוא התחיל להתקדם לשם, אז התקדמתי גם אני ואותתי לו עם האורות. הוא עשה לי עם היידיים סימנים של לא מבין מה אני רוצה ממנו, אז יצאתי מהרכב בשביל לומר לו (בסבר פנים יפות) שאני מחכה לחנייה עוד לפניו.

איך שהוא ראה אותי, 172 ס"מ של אשכנזי בסבר פנים יפות, התקפל כולו התנצל והזמין אותי להיכנס לחניה.

קצת סכינאות ברחובות, וכוח ההרתעה שלי עולה פלאים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יופי הבנו זאת זכותה וכלבים נוח להם יותר על הכיסא והם חשובים מבני אדם(מחיאות כפיים...) :roll: ,אני מקווה מאוד שלא מתחשבים באישה הזאת ביום יום כמו שהיא לא מתחשבת באחרים.

נכון שהישראלי המצוי דוחף את האף,אבל הוא דוחף את האף גם לטובה,אני עובד ביום יום עם לקוחות, לא פעם הגיעו לקוחות שידעו שהם לא צודקים והם לא מכוסים מבחינת אחריות והתחשבנו בהם ועיגלנו פינות,אם לא היינו מתחשבים והולכים לפי הספר המון אנשים היו אוכלים אותה,הישראלי המצוי עוזר לזר במצוקה,זה מה שמייחד אותנו כישראלים,אנחנו זורקים עצות,הערות,מושיטים יד לעזרה וכן גם דוחפים את האף.

אני זוכר פרק בתוכנית של האמריקאי השמן ההוא שעשה סרט נגד הנשיא בוש,הוא עשה ניסוי,הוא שם שחקנים באמצע מרכז העיר ניו יורק,טורנטו ולונדון,תפקידם היה לשכב ברחוב ולשחק אותה מתים,הם שכבו שעות בקור המקפיא באמצע המדרכה העוברים והשבים לא התייחסו אליהם, עד שבמקרה לאחר כמה שעות מישהי בטורנטו ניגשה לבדוק מה הסיפור,אם היו עושים אותו דבר בישראל,אני מבטיח לכם שתוך 5 דקות מקסימום מישהו היה ניגש לבדוק ולעזור.

אז לאירופאים/אמריקאיים שביננו אתם מוזמנים לרדת להשתקע בחו"ל ולהינות מהמזג הקר של הגויים ולהתעסק בעניינים שלכם,אף אחד לא יפריע ויתן עצות,גם אם תקבלו התקף לב באמצע הרחוב אל תצפו שמישהו יזעיק עזרה.

בברכה איציק,הישראלי מצוי.

פורסם
יופי הבנו זאת זכותה וכלבים נוח להם יותר על הכיסא והם חשובים מבני אדם(מחיאות כפיים...) ,אני מקווה מאוד שלא מתחשבים באישה הזאת ביום יום כמו שהיא לא מתחשבת באחרים.

.. אממ.. אוקי.

באיזה זכות הכלב שלך ישן על ספה כשברחוב אנשים ישנים על קרטונים??

למה שלא תהיה נחמד ותתן להם לישון על הספה שלך?

למה מי אתה? מי אתה שתהיה יותר חשוב לה מהכלב ?

נכון שהישראלי המצוי דוחף את האף,אבל הוא דוחף את האף גם לטובה,אני עובד ביום יום עם לקוחות, לא פעם הגיעו לקוחות שידעו שהם לא צודקים והם לא מכוסים מבחינת אחריות והתחשבנו בהם ועיגלנו פינות,אם לא היינו מתחשבים והולכים לפי הספר המון אנשים היו אוכלים אותה,הישראלי המצוי עוזר לזר במצוקה,זה מה שמייחד אותנו כישראלים,אנחנו זורקים עצות,הערות,מושיטים יד לעזרה וכן גם דוחפים את האף.

איזה עצות ואיזה עזרה? לכל מקום שאני הולך עושקים אותי!

פעם אחרונה שרציתי לעלות לאוטובוס, חסר לי כ-חצי שקל והנהג לא נתן לי לעלות!

וכדוגמא זו, כ-מיליון!

מאיזה כוכב צצת? היית פעם בחו"ל ? אתה יודע מה היחס שם?

שם כשאתה מאותת לעבור נתיב, זה לא סימן שלתת גז , אף אחד לא יהיה לפני אלא סימן להשתלבות בתנועה

אני זוכר פרק בתוכנית של האמריקאי השמן ההוא שעשה סרט נגד הנשיא בוש,הוא עשה ניסוי,הוא שם שחקנים באמצע מרכז העיר ניו יורק,טורנטו ולונדון,תפקידם היה לשכב ברחוב ולשחק אותה מתים,הם שכבו שעות בקור המקפיא באמצע המדרכה העוברים והשבים לא התייחסו אליהם, עד שבמקרה לאחר כמה שעות מישהי בטורנטו ניגשה לבדוק מה הסיפור,אם היו עושים אותו דבר בישראל,אני מבטיח לכם שתוך 5 דקות מקסימום מישהו היה ניגש לבדוק ולעזור.

אולי כי יש שם אלפי הומלסים?

אתה חושב שהמצב בישראל שונה?

אז לאירופאים/אמריקאיים שביננו אתם מוזמנים לרדת להשתקע בחו"ל ולהינות מהמזג הקר של הגויים ולהתעסק בעניינים שלכם,אף אחד לא יפריע ויתן עצות,גם אם תקבלו התקף לב באמצע הרחוב אל תצפו שמישהו יזעיק עזרה.

הגויים האלה, יש להם תרבות, דבר שלך אין.

בברכה איציק,הישראלי מצוי.

בברה ברק, האנטי ישראלי המצוי.

פורסם

א.אין לי כלב וגם אם היה לי המקום שלו לא על הספה או על הכסא באוטובוס, כלב זה בעל חיים ההולך על ארבע מקומו על האדמה ולא על כיסא שנבנה עבוד ההולכים על שתיים,הכלב שלי ישן במלונה בחצר.

ב.אם נהג האוטובוס היה נותן לכל מי שחסר כסף לעלות הוא היה צריך לתת חצי משכורת כל חודש על ההתחשבות הזאת.

ג.לא יודע מי עשק אותך,אבל 90 אחוז מהמקרים נתקלתי בהתחשבות,תמיד יש 10 אחוז שדופקים אותך.

ה.מה קשור הומלסים??!! הבנאדם שוכב על הגב באמצע המדרכה בתנוחת גופה (פעם אחרונה שבדקתי הומלס שוכב בפינות ומתכסה מהקור),אף אחד לא ניגש לבדוק אותו.

ו.אתה דרך אגב נשמע כמו הישראלי המכוער ולא המצוי,אתה מאשים אותי בחוסר תרבות בלי שאתה מכיר אותי ותוקף אותי אישית ואת כל העולם,בדוק איפה אתה טעית ואיפה תוכל להשתפר ואיך לתרום לחברה.

נ.ב. אף אחד לא תופס אותך כאן בכוח,אנחנו נקודה קטנה על המפה, יש לך את כל העולם כאלטרנטיבה ,תבחר מקום וקנה כרטיס.

להתראות.

פורסם

א. כנראה שלא היה לך כלב מעולם

ב. ניתן להתחשב בעובדה שהשעה היתה כ-10 בלילה, אוטובוס ריק..... והיותי בן 12.

ג. מכבוד ראש הממשלה עד שמעון בקיוסק , כולם משום מה מנסים למכור לי ציפ לאוטו.

ד. אין ד? איפה ד?!

ה. לא ראיתי את הסרט אבל משהו נשמע בדוי במה שאתה אומר.

ו. ישראלי מצוי אני אולי כן ואולי לא, אני נוהג מצד אחת לתת זכות קדימה לכל מי שמאותת ולחתוך כל מי שלא.

ולגבי הנ.ב.

עקב היותי ממדינת ישראל, ועקב נציגנו בבתי המלון בחו"ל, שמשחיטים \גונבים כל דבר אפשרי יהיה לי קצת קשה ..

פורסם

היה לי חתול שהייתי ילד,הוא היה בחוץ בחצר במלונה משלו.

ד' נמחק.

אתה הישראלי הפסימי שחושב שכל העולם נגדו ורק דופקים אותו,שאני הייתי ילד ונתקעתי באיזור לא מוכר לי ,נהג מונית לקח אותי ללא תשלום ואת זה אני מספר ולא את זה שמכרו לי דבק יבש בקיוסק אז כולם מנייאקים.

אני אבקש אישית מראש הממשלה שישלח לך התנצלות על זה ששמעון מהקיוסק ניסה למכור לך צ'יפ.

שום דבר לא בדוי,זה היה בערוץ 8 בכבלים,השם של האמריקאי הוא מייקל מור,היתה לו תוכנית בשם "האמת העירומה" ושם הוא עשה את הניסוי תחפש בגוגל.

אני נותן זכות קדימה,אז מה אני צריך לקבל גביע?! יש אדיוטים בכל מקום בכביש ,מה הקשר?!

מי שעושה את הבלאגן בחו"ל הם בדרך כלל טיפש-עשרה,ולא המשפחה הישראלית הטיפוסית שהולכת לסוף-שבוע ,הטיפש עשרה במדינות אחרות הרבה יותר גרועים תאמין לי,רק שאנחנו בולטים כי אנחנו שונים מרוב העולם ומסתכלים עלינו אחרת.

• תוכן חדש...