Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שואב דייסון 04 ישן

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות וחג שמח ושקט.
בת משפחה ירשה כזה שואב, ישן אבל איכותי ועובד.
נצטרך כמה חלפים עבורו כמו גם מסננים. פירקתי פירוק מאד בסיסי לטובת ניקוי, אבל:
היכן ניתן למצוא "ספר מוסך" לנ"ל? או חלפים עם מקטים ותמונות הרכבה/פיצוץ? לא הצלחתי למצוא באינטרנט, אלא אם כמובן נירשמים ויש גם צורך לשלם.
שאלה שנייה - היכן רוכשים חלפים? האם עליאקספרס, או שכדאי להתרחק משם למקום אחר?
תודה.

פורסם

זה עוזר?

המסמך נמצא בחיפוש קצר בגוגל. המכשיר נקרא dyson dc04 וחיפשתי service manual.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה, אבל זה לא המכשיר שיש לה.
לה יש 04, זה בשביל 24. מודרני יותר.
לא ברור לי איך לא מצאתי, דווקא למכשיר ישן יותר יש סיכוי טוב בעיניי להיות מוכר יותר ובעל סיכוי גבוה יותר למדריך כזה.

פורסם (נערך)

מדובר במוצר צריכה מתכלה לצרכנים ביתיים שהפסיקו לייצר לפני 20 שנה.

אין חלפים. אין חוברת. אין תמיכה. אין כלום.

תעשה ״פו״ על המסנן ותיהנה כמה שאפשר מהמיצג המוזאוני.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

https://www.dysonmedic.com/DC04 Folder/DC04 page.html

03300-01.pdf

https://dysonmedic.co.uk/dyson-dc04-parts-guide-spares-part-numbers-diagrams-schematics/

https://www.partscentre.co.uk/floorcare/vacuum-cleaner/dyson/dc04

אם אתה צריך עוד משהו, תגיד וננסה לעזור.

לא הצלחתי למצוא דיאגרמת פיצוץ או מדריך הפעלה יותר מפורט מאשר המדריך למשתמש עם ה6 דפים.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, hans כתב:

מדובר במוצר צריכה מתכלה לצרכנים ביתיים שהפסיקו לייצר לפני 20 שנה.

אין חלפים. אין חוברת. אין תמיכה. אין כלום.

למה אתה כזה ציני? באיביי אנגליה וביוטיוב יש הכל, וגם לא חסר עסקים קטנים שמשפצים ומוכרים דייסונים 'של פעם' או את חלקי החילוף שלהם.

DC04 שייך לתור הזהב של החברה, כשהמוצרים כבר היו בשלים מספיק טכנולוגית אבל מחלקת הקוסט רידקשן עוד לא החליטה להתנקש בהם ולהוריד את האיכות והשרידות. בערך מ-2011 ואילך זה התחיל להדרדר, עד שהגיעו האלחוטיים ופתחו פרק חדש בתולדות שואב האבק הביתי. אמנם הדגם של פות"ש כבר קשיש, אבל זה לא אומר שצריך לקבור אותו. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 שעות, hans כתב:

תעשה ״פו״ על המסנן ותיהנה כמה שאפשר מהמיצג המוזאוני.

דייסון (ועוד לא אלחוטי) לא זורקים.  לי יש את ה dc52 (האחרון מהליין הזה.  עברו רק לאלחוטי) וכשהייתי צריך חלפים מצאתי בחול.  ומה שיש זה פחות או יותר כל רכיב.  שתי בעיות:

- מצאתי בחול מה שקצת בעייתי היום.

- ה 04 עוד יותר ישן משלי אז אולי זמינות החלפים פחותה.

אלו שואבים נפלאים ואם עכשיו החלקים לא זמינים שווה לחכות ולא לזרוק את השואב.

ועוד הערה - לצורך ניקוי מעמיק פרקתי פעם את גוף השואב.  מדהים.  פורק בקלות, כל (או כמעט כל.  כבר לא זוכר) הברגים זהים, חלקים מתוכננים כך שלא ניתן להרכיבם לא נכון.  הלוואי עלינו ככה בכל מוצר.

פורסם

תודה רבה לכל המנסים לעזור. גם אני מצאתי שלל אתרים לחלפים ו/או עם סרטוני הסבר. אכן עוזר מאד!
חשבתי שיהיה גם ספר שירות/טכנאים, אבל אם אין  - אסתדר גם כך.
לחבר הנס - מדובר בקצינה בקבע, לוחמת ביחידה מסווגת שנמצאת רוב הזמן שלה בהשד-יודע-איפה (לא בארץ, כניראה).
לא עשירה, לא סובלת מעודף זמן ולוקחת בשמחה מה שניתן לה ללא תמורה, כמו הדינוזאור הזה, הדייסון.
אם אני יכול לעזור לה - למה לא וכמו שאמרו כאן כבר - הופתעתי מכמות האהדה, ה"מעריצים" וההתעסקות שיש לדגמים הללו בחו"ל. 
אם אמצא יונדאי ישנה - אז לא.
אבל אם אמצא אסטון מרטין ישנה - אז כן וזה המיקרה כאן.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Derish כתב:

למה אתה כזה ציני? באיביי אנגליה וביוטיוב יש הכל, וגם לא חסר עסקים קטנים שמשפצים ומוכרים דייסונים 'של פעם' או את חלקי החילוף שלהם.

לא ציני. אני פשוט שוכח שאין לנו את אותו הקונטקסט כרגע.

הבחור נמצא בישראל הנצורה, 2026. איביי לא מגיע, אמזון לא מגיע, אפילו דוד עלי לא מגיע,

ועסקים קטנים ונוסטלגיים שמשפצים, אם היו, נעלמו בשנות ה-80.

אסטון מרטין ישנה זה נהדר ואני הכי בעד תחביבים אזוטריים, אבל זה לא המקרה (קצינה בקבע, עוזר למישהו ושות׳)

אם מישהו צריך עכשיו או בשבוע הקרוב מכשיר שמיש, אז ״פו״ זה הפיתרון הכי פרקטי.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, hans כתב:

אם מישהו צריך עכשיו או בשבוע הקרוב מכשיר שמיש, אז ״פו״ זה הפיתרון הכי פרקטי.

ואם מישהו לא צריך לעכשיו?
לא זוכר שהשתמשתי במילים כמו דחוף, הצילו, הושיעו יהודים, גוואלט.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...